Hoedspruit

Hoedspruit is gelegen in de Limpopo provincie en ligt op de grens met het Kruger National Park. Het is centraal gelegen in het lowveld en dat gebied is hier beter bekend als de Vallei van de Olifanten. De prachtige ligging en het klimaat wat het gehele jaar aantrekkelijk is, heeft geleid tot een bruisende toeristenplek waar het de bezoeker aan niets zal ontbreken. Niet alleen over de weg en per spoor te bereiken, maar ook per vliegtuig.

Met de Olifants Rivier en tal van zijrivieren heeft dit gebied niet alleen een grote aantrekkingskracht op de mens maar natuurlijk ook op Afrikaans Wildlife! De Big Five zijn hier niet de enige dieren, maar wel de meest beroemde om op zoek naar te gaan. En dat is hier niet de enige attractie, het prachtige adembenemende landschap geeft hier steeds bijzonder mooie uitzichten en vergezichten. Bergen, dalen, rivieren en dammen maar ook de geschiedenis van dit gebied is zeer de moeite waard. U kunt gaan wild water raften, mountain biken, quad biken en natuurlijk er te voet op uit.

Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre heeft dagelijks tours met een gids om meer te leren van dieren die gewond of vergiftigd zijn en ook zij hebben en succesvol fokprogramma.

In de nabije omgeving van Hoedspruit zijn tal van game reserves waar u op safari kunt gaan. Denk aan het Balule Game Reserve, het Klaserie en Kapama Game reserve en natuurlijk het wereld beroemde Kruger Nationale Park zijn op steenworp afstand gelegen en wachten op uw bezoek.

Toevoegen aan reisplan