Laden...
Nieuwe treinreis!
15 dagen

Deze bijzondere reis neemt u per luxe trein mee langs alle bijzondere plekjes tussen Dar el Salaam en Lobito. U doorkruist Tanzania, Zambia, Congo en Angola en maakt kennis met..

9 dagen op avontuur in Botswana!
9 dagen

Deze 9 daagse safari door enkele van de mooiste nationale parken van Botswana zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke ervaringen. In een groep van maximaal 12 personen reist u door de mooiste..

Rovos Coppertrail Treinreis
15 dagen

Een fantastische nieuwe reis die vanaf juli 2022 operationeel zal zijn. Wees er op tijd bij! U reist per luxe trein door 4 landen.

7 daagse Botswana Explorer!
7 dagen

Een super leuke en avontuurlijke rondreis in een kleine groep waarbij u veel ziet in korte tijd! Tijdens deze reis bezoekt u geweldige wildparken in Botswana zoals Moremi, Savuti en..

Rondreis met prive chauffeur!
14 dagen

Wilt u graag in korte tijd op comfortabele wijze veel van Zuid-Afrika zien dan is dit de ideale reis voor u! U reist met een privé chauffeur in een comfortabele..

Geschikt voor kinderen!
15 dagen

Voor vele mensen staat een reis naar Zuid-Afrika hoog op de bucketlist. Ook bij gezinnen. Zuid-Afrika is uitstekend geschikt om te bezoeken met (kleine) kinderen! Dus waarom zou uw volgende..

9 dagen

Tijdens deze 9-daagse privé-rondreis maakt u kennis met Kaapstad en omgeving. U maakt een stadstour en ziet de absolute highlights van de stad als de Tafelberg, V&A Waterfront, Company Gardens..

Meest gekozen reis per huurauto!
26 dagen

‘De wereld in één land’, zo wordt Zuid-Afrika ook vaak wel genoemd. En dat is niet zonder reden! U zult tijdens deze rondreis de diversiteit zelf ervaren en de hoogtepunten..

Kindvriendelijk!
12 dagen

U heeft ongetwijfeld gehoord van de term ‘glamping’ of ‘Boutique camping’. Het is een fantastische manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur,…. maar wat..

Ook zeer geschikt voor kinderen!
14 dagen

Laat u tijdens deze reis helemaal meeslepen in het pure ‘Out of Africa’ gevoel! U bezoekt maar liefst drie wildreservaten waar u oog in oog kunt komen te staan met..

Een van onze toppers!
15 dagen

Afwisselende landschappen met prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open droge vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen, die u gaat zien en ervaren tijdens..

Vroegboekkorting!
12 dagen

Bij deze reis overnacht u in kleinschalige luxe kampen op de mooiste locaties. Tijdens safari’s met open safarivoertuigen, wandelingen door de bush en tochten per boot en mokoro ontdekt u..