Voorstel aanvragen

13 daagse kampeer rondreis per adventure truck: The Best of Namibië

v.a. 1412/ per persoon
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

The Best of Namibië

Deze 13 daagse safari reis per adventure truck vertrekt vanaf Kaapstad en eindigt in Windhoek*. U overnacht op campings**.

De reis kan ook in omgekeerde richting gemaakt worden. Eveneens bestaat de mogelijkheid om te verblijven in accommodaties ipv in een tent.  De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Deze 13-daagse adventure truck reis voert u van Kaapstad naar Windhoek waarbij u een groot deel van Namibië zult verkennen.  Bij het verlaten van Kaapstad wordt er gestopt zodat u een foto kunt maken van de Tafelberg.

Het eerste deel van de reis voert ons door Namaqualand. Indien u in de maanden juli tot september reist kunt u de wilde bloemen tegenkomen die deze regio beroemd hebben gemaakt.

De volgende dagen staan in het teken van de Namib-woestijn. Eerst een bezoek aan de  Fish River Canyon  voordat we de lange stoffige wegen en dunbevolkte landbouwgronden van het landelijke Namibië bereiken.

Van de graslanden in het oosten tot de rode duinen in het westen, de langzaam veranderende landschappen vertegenwoordigen de vele gezichten van dit bijzondere woestijnland.

Dune 45 biedt ons het perfecte uitkijkpunt om de veranderende kleuren van de woestijn te bewonderen, We maken een wandeling over deze beroemde zandduin en nemen daarna een  4×4-transfer naar Sossusvlei. Dit deel verkennen we te voet.

We steken de Steenbokskeerkring over, gaan verder naar het westen en begeven ons naar de kustplaats Swakopmund, waar een dosis beschaving wacht.

Swakopmund biedt alle gemakken van een kleine stad en is het perfecte startpunt voor de reis door de noordelijke uithoeken van het land.

Deze tour is niet compleet zonder een bezoek aan een van ’s werelds mooiste wildparken, Etosha National Park. Etosha is de locatie voor enkele van de meest unieke game-kijkervaringen in Afrika.

We zullen de tijd nemen om het wild te bekijken vanuit het comfort van onze adventure truck.

Vanuit Etosha  reizen we naar de hoofdstad van Namibië, Windhoek. Hier eindigt uw rondreis na een korte stadswandeling.

Specificaties

v.a.€ 1412/ per persoon
13 dagen
Zuid-Afrika, Namibië
Kaapstad
Windhoek
  • 2 bemanningsleden
  • maximaal 20 passagiers
  • 12 nachten camping
  • 12 x ontbijt, 13 x lunch, 12 x diner
  • genoemde excursies
  • reis-en annuleringsverzekeringen
  • visa
  • vluchten
  • optionele excursies
Adventure truck
Vol pension
Camping
Budget
Ja
Nee
vertrekdata in 2023: 14 en 28 januari , 7, 18 en 25 februari, 4, 11, 18 en 25 maart, 1, 8, 15, 22, 29 april, 2, 6, 20, 27 mei, 3, 10, 17, 24 juni, 1, 4, 8, 11, 15, 22, 25 en 29 juli, 1, 5, 12, 15, 19, 22 en 26 augustus, 2, 5, 9, 12, 23, 26 en 30 september, 3, 7, 14, 21, 24 en 28 oktober, 4, 7, 11, 18, 25 en 28 november, 2, 9, 16, 19, 23 en 30 december
Dagprogramma
Dag 1: Kaapstad -

De reis begint vandaag in Kaapstad. Wellicht bent u al eerder aangekomen en heeft u de stad al bekeken?

De rondreis richting Namibië begint vandaag. Bij het verlaten van de stad maken we een laatste stop om een blik te werpen op de Tafelberg vanaf de andere kant van de baai.

Geen reis door Zuid-Afrika is compleet zonder een bezoek aan een traditionele “Padstal”. Deze kleine boerderijkraampjes liggen verspreid over de zijwegen van Zuid-Afrika en bieden een verscheidenheid aan zelfgemaakte lekkernijen.

Het gebied van de Cederbergen – waar we doorheen rijden – heeft niet alleen spectaculaire bergen en sinaasappelboerderijen, maar het is ook de thuisbasis van de rooibosstruik. Inheems op de berghellingen van de Cederberg  heeft deze kruidendrank een internationale reputatie opgebouwd als een gezond en verfrissend alternatief voor gewone thee: rooibosthee!

Een diner bij onze overnachtingsplaats biedt ons de gelegenheid om kennis te maken met de Zuid-Afrikaanse gastvrijheid.

Dag 2: Oranje rivier -
Dag 3: Oranje rivier -
Dag 4: Fish River Canyon -
Dag 5: Namib woestijn -
Dag 6: Dune 45 -
Dag 7: Swakopmund -
Dag 8: Swakopmund -
Dag 9: Spitzkoppe -
Dag 10: Brandbergen -
Dag 11: Etosha -
Dag 12: Etosha -
Dag 13: Windhoek -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *