Goedendag, We zijn alweer een paar dagen terug uit het heerlijk warme ZuidAfrika. Ik wil jullie bedanken voor weer een mooie samengestelde reis. We zijn weer op plekken geweest waar..

Lees verhaal

  Dear Sandra, I am writing to express my gratitude on behalf of my family for the absolutely superb job you have done in  compiling and orchestrating such a wonderful..

Lees verhaal

Beste Mr Stevens, Bedankt voor uw mail. Wij zijn alweer iets meer dan een week thuis maar zijn nog steeds aan het nagenieten van een geweldige vakantie. Bij deze onze..

Lees verhaal

Geachte heer, mevrouw, Hieronder een kort verslag van onze Zuid-Aftika reis: Van 18 februari tot 2 maart hebben wij een prachtige reis naar Zuid-Afrika mogen maken waarbij we vakantie en..

Lees verhaal

In 2020 hebben we 6 weken rondgereisd met auto en tent maar hebben ook afwisselend geslapen in lodges. Dankzij de 23 kg p.p konden we onze kampeerspullen in 1 grote..

Lees verhaal

Beste heer Stevens, Najaar 2022 organiseerde uw organisatie op ons verzoek een privéreis door Zuid-Afrika, globaal de Tuinenroute.  Na onze terugkeer vroeg u om een review betreffende onze ervaringen gedurende..

Lees verhaal

Beste Sandra en collega’s, Allereerst de beste wensen voor 2024. Wij hebben een fantastische reis gehad die Sandra volledig op maat voor ons geregeld heeft. Mijn man noemt het zijn..

Lees verhaal

De voorbereiding van onze 28-daagse reis van Kaapstad naar Johannesburg was zeer plezierig. Jullie waren heel deskundig, deden prima voorstellen en de informatie die wij ontvingen was duidelijk. Jullie waren..

Lees verhaal

Hoi Arthur, Het is al even geleden maar ik zou graag nog even onze eigen ervaringen delen van onze reis afgelopen zomer. Na in december 2021 in corona tijd een..

Lees verhaal

Wat hebben een fantastische reis gehad! Een aantal jaren geleden waren we al eens in Zuid-Afrika geweest – Zoals bijna iedereen van Johannesburg naar Kaapstad, de parken, de natuur, het..

Lees verhaal

Hallo Arthur, Zoals besproken hierbij nog onze terugkoppeling op de reis. Jullie mogen de tekst en foto’s op de website plaatsen. Onze reis naar Z-A was in 1 woord geweldig!..

Lees verhaal

Beste Lies, het is alweer een tijdje geleden maar ik wilde je toch nog even een berichtje sturen om je te bedanken voor de fantastische reis je voor ons hebt..

Lees verhaal

Wij hebben met een gezin met 3 kinderen in de leeftijd van 14-16 jaar een geweldige vakantie gehad in Zuid-Afrika. In de voorbereiding heb ik het contact als zeer prettig..

Lees verhaal

Wat hebben wij een fijne reis achter de rug en een dikke pluim voor de perfecte organisatie van jullie organisatie! Alles was tot in de puntjes geregeld. Enkel in het..

Lees verhaal

Dag Sandra Wij waren heel tevreden over de reis alsook over de dienstverlening van jullie organisatie en in het bijzonder de dienstverlening van Sandra. Wat konden wij heel goed appreciëren:..

Lees verhaal

Goedemorgen Lies, Inmiddels al meer dan een week terug van onze reis, wat hebben we genoten zeg! Enorm bedank voor al je hulp (en geduld)! De ontvangst op de airport..

Lees verhaal

Lies, bedankt voor de boeking die je voor ons hebt gemaakt. Alle Wensen waren verwerkt, de vele transfers klopten allemaal en Mauritius was top. Onze georganiseerde groepsreis met een truck..

Lees verhaal

We zijn regelmatig in Zuidelijk Afrika geweest maar onze ervaring met Botswana was niet zo positief en dat wilden we veranderen. Onze dochter was nog nooit in noordoost Namibië geweest..

Lees verhaal

Hoi Arthur! Bedankt voor je mail. Heb al flink wat reviews achtergelaten per reisonderdeel. Jullie mogen onderstaand korte reisverhaal uiteraard delen op je website: 4 weken door Namibie en Botswana!..

Lees verhaal

Wauw! Wat hebben wij een geweldige reis gehad. Door het luisterend oor en het helpend vermogen van Lies hebben wij onze droomreis op maat kunnen maken. Zij hoorde onze wensen..

Lees verhaal

Beste Zuid Afrika Specialist. Na enig zoekwerk op internet kwam ik jullie naam tegen en in mijn achterhoofd rinkelde er een belletje door mijn ruime ervaring als reisbureaumedewerker. Na een..

Lees verhaal

Reis Namibië, Botswana en Zimbabwe Wij hebben van 20 oktober 2022 tot 17 november 2022 via de Zuid-Afrika specialist een rondreis met eigen huurauto gedaan in Namibië, Botswana en Zimbabwe..

Lees verhaal

Super communicatie, zowel met Zuid Afrika Specialist als de lokale verhuur partij Bush trackers. Bij schade alles direct geregeld, zodat we geen tijd verloren op reis. Fijne auto, goede stevige..

Lees verhaal

Beste Zuid-Afrika Specialist, Jullie mogen je met recht een specialist noemen want wij hebben een onvergetelijk reis gemaakt. Ik vond het echt een kado / luxe dat alles voor ons..

Lees verhaal
Oktober 2022

Na voorspoedige vluchten met Qatar Airways, van Amsterdam via Doha, naar Johannesburg en een binnenlandse vlucht met Flysafair kwamen we aan in een bewolkt Port Elisabeth. Het ophalen van onze..

Lees verhaal
Augustus 2022

Het Zuid-Afrika avontuur van de familie Kloet, Eén groot succes, zo kan je ons reisverhaal wel noemen. Het begon al bij de boeking: vlak voor vertrek (we zouden met z’n..

Lees verhaal
Augustus 2022

wat een ontzettend mooie reis hebben we gehad, echt zo bijzonder! Heel hartelijk dank voor de tips en het in orde maken van deze reis! Iedere keer logeerden we weer..

Lees verhaal
December 2021

We zijn inderdaad weer thuis na een ontzettend gave reis! Echt genoten van Namibië, Botswana en Zuid-Afrika. Het was nog even spannend bij de voorbereidingen of het allemaal wel door..

Lees verhaal

Beste meneer Stevens, Eerst en vooral wil ik u hartelijk bedanken voor de zeer professionele service! U maakt hiermee een groot verschil met een aantal andere service providers die ik..

Lees verhaal
oktober 2019

Op de luchthaven van Windhoek werd ik opgewacht door een vriendelijke chauffeur en naar mijn hotel gebracht. Het was een verrassing om al meteen tijdens de lunch wrattenzwijnen, struisvogels, bavianen,… te zien.

Lees verhaal
augustus 2019

We zijn inmiddels alweer ruim twee weken terug, maar denken nog steeds veel terug aan onze reis naar Zuid-Afrika. Het was echt weer een prachtige reis.  Alles was weer prima..

Lees verhaal
juli 2019

Hoi Hanneke en team van de Zuid-Afrika specialist, Wij willen jullie wederom enorm bedanken voor het organiseren en samenstellen van onze fantastische reis!! Wij hebben nu voor de tweede keer..

Lees verhaal

Bedankt voor alle goede zorgen en hulp. We hebben geweldige dagen gehad in het Kruger Park. Op dag 1 zijn we opgehaald bij het hotel in Johannesburg en zijn richting..

Lees verhaal

Feedback: We had a great experience with Zuid Afrika Specialist. Although we did have a small hiccup with the camper (the jack was broken which we only found out about..

Lees verhaal

Geachte Heer Stevens, We kunnen u alvast laten weten dat we super tevreden zijn over het door jullie aangeboden programma en de uitstekende service! Het was met ons gezinnetje de..

Lees verhaal

Good Afternoon, We had a wonderful experience in Namibia, we experienced a very friendly camper hire company. With no hassle procedures when returning the car. We announced a broken window..

Lees verhaal
Februari 2019

Zuid Afrika, ons kom terug!

Lees verhaal

Helaas inmiddels weer een aantal dagen terug uit het geweldige Zuid-Afrika. Wat hebben we genoten van deze fantastische trip en dit mede door de organisatie vanuit ZA specialist. We vlogen..

Lees verhaal
December 2019

Naar ons gevoel zagen we een van de mooiste stukjes van de wereld, van het bruisende Capetown, met al zijn verschillen, het bijzondere dierenrijk in het Krugerpark en daarna als uitsmijter enkele dagen gamedrive met een wel zeer ervaren gids.

Lees verhaal
Juli 2018

Wij hebben twee fantastische weken in Zuid Afrika gehad! De camper was prima, met goede uitrusting en voldoende handdoeken/bedlinnen etc.De campings waren prachtig en schoon.De excursies (Soweto, safari’s, walvissen spotten..

Lees verhaal
November 2018

Het was een kampeertrip, hetgeen een onvergetelijke ervaring is: wakker worden omdat er een nijlpaard naast de tent staat te grazen, juist voor je inslaapt een leeuw horen brullen,…..

Lees verhaal

Het hoogtepunt was voor ons het verblijf in de Mosaïc lodge in Stanford. Een strandsafari, de walvissen spotten , de gezellige avonden bij de open haard met medereizigers………om nooit te vergeten.

Lees verhaal
Oktober 2018

Het was voor ons de eerste keer dat wij kennis maakten met Afrika en dit is ons goed bevallen. Ik vind het een onbeschrijfelijk mooi land en het heeft een..

Lees verhaal
Oktober 2018

Wij hebben een fantastische reis gehad door Zuid-Afrika en zijn zeer tevreden over hoe Yara onze reis samen met ons heeft samengesteld. Zeer afwisselend en zeker een luisterend oor gehad..

Lees verhaal
Augustus 2018

We mogen terugblikken op een fantastische vakantie in een ongelooflijk mooi land. De enorme landschappen volgen elkaar op en elke streek met zijn karakter. Drakensberg heeft voor ons persoonlijk toch..

Lees verhaal
Juni 2018

Wij hebben een super vakantie gehad! Veel gereden, misschien iets teveel af en toe. We wilden in een korte tijd een hoop zien. Doordat je met een camper gemiddeld minder..

Lees verhaal
September 2018

We hebben veel Walvissen gezien in Hermanus dat was spectaculair. We hadden ook prachtig weer.

Lees verhaal

We hebben een enorm fijne vakantie gehad en dat is ook voornamelijk aan jou te danken.

Lees verhaal
Juni 2019

Uiteindelijk hebben we in twee laatste camps de Big Seven te zien gekregen. Dat blijkt (leren we uit jaloerse blikken om ons heen) bijzonder te zijn tijdens een eerste bezoek aan Zuid-Afrika.

Lees verhaal

Onze uitstap vanuit Johannesburg de ‘6 daagse Zimbabwe reis: Victoria Falls en Hwange’ met jullie organisatie verliep van begin tot eind gesmeerd.

Lees verhaal

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad zeker mede door de auto die jullie voor ons geregeld hebben

Lees verhaal

Twee maanden op pad in Zuid-Afrika en Namibië met onze zoons van 4 en 2 jaar stelden nog al wat eisen aan onze reis (geen malariagebied, rustig reistempo, goede uitrusting), maar het was de lange voorbereiding meer dan waard!

Lees verhaal

We willen graag vermelden dat Pilanesberg NP in onze ogen meer aandacht verdiend. Op internet is hier vrij weinig over te vinden maar nergens in Afrika vind je op zo’n relatief klein gebied zo’n grote diversiteit aan flora en fauna.

Lees verhaal

Nthambo Tree camp was ons eerste hoogtepunt: midden tussen het wild en elke morgen een Bush Walk, wauw.

Lees verhaal

De accommodaties waren prima, hoewel sommige “ vrij basic” waren (met name het verblijf in het restcamp Pretorisch Kop).

Lees verhaal

Bij Satara aangekomen konden we een plekje op de camping uitzoeken. Tijd voor een biertje en even alles laten bezinken. Bij het hek genoten we van de zonsondergang, terwijl vlak voor onze neus een hyena langs struinde. ’s Nachts hoorden we de leeuwen brullen…

Lees verhaal

Al onze overnachtingsplaatsen waren top. Leek wel of Yara ze persoonlijk uitgezocht had.

Lees verhaal

Alles is perfect verlopen, goed georganiseerd! en de plaatsen waar we hebben verbleven voldeden aan de verwachtingen.

Lees verhaal

Alles was perfect geregeld en overal was het goed verzorgd en iedereen was uitermate vriendelijk. We zullen zeker reclame maken voor jullie organisatie.

Lees verhaal
maart 2018

Tijdens deze reis heb ik genoten van het voorbijglijdende landschap en de excellente service in de trein.

Lees verhaal

We zijn heel blij dat we niet gekozen hadden voor eigen auto, want deze hadden wij zeker niet zonder schade kunnen inleveren vanwege het vele hellingtrekken, links rijden en de hoge stoepranden bij parkeren.Verder hebben we veel met de hop on hop off bus ondernomen.

Lees verhaal

Nungubane was GEWELDIG !!!!

Lees verhaal

De hotels waren prima, de verzorging top, en wat is James, onze buschauffeur een buitengewoon lieve man. Hij heeft ons dagelijks op onze wenken bediend, niets was te veel en alles kon bij hem.

Lees verhaal

De eerste week hebben we heel veel gezien, veel gewandeld, gezwommen, gekanoed, foto’s gemaakt en van het mooie zomerweer genoten. De tweede week hebben we veel dieren gezien en zijn we tot rust gekomen in het prachtige Kololoreservaat.

Lees verhaal

Het hoogtepunt was het bushcamp Umlani! Geweldige ontvangst, prachtige plek, en ook de kleinschaligheid is aangenaam.

Lees verhaal

Van alle accommodaties was the Fernery toch wel het summum! Schiterende ligging en zeer vriendeijk personeel.
Wat zou ik graag nog eens terug gaan!

Lees verhaal

Daar waar de eerste parken nog gemoedelijk en lief aandeden kwamen we in Makgadikgadi echt in het wild terecht. Geraamtes, botten, gieren die een zebra aten. Wat een fantastisch gebied.

Lees verhaal

We hebben een fantastische huwelijksreis gehad !! Van begin tot eind geweldig !!

Lees verhaal

We zijn gestart in Madikwe. Dit vinden wij wel een van de mooiste parken. We hadden een super goede gids en het park is niet zo druk. We zijn zeer verwend begonnen de big five en ook nog een grote groep wilde honden met puppy’s en cheeta’s.

Lees verhaal

Wij hebben de auto 15 dagen gehuurd en hebben zo’n 3400 km gereden.
Het leuke aan onze trip vond ik dat we geen boekingen hebben gedaan en ouderwets op de bonnefooi zijn weggereden.

Lees verhaal

Het was weer een zeer geslaagde reis en alles was prima georganiseerd: het afhalen op de luchthavens, de boekingen, de excursies vanuit Kaapstad,…..

Lees verhaal

Dit is de eerste keer dat wij via een reisbureau een reis hebben gepland. In het begin wat onwennig en spannend. Maar we zijn er met open vizier in gestapt. Voor mij persoonlijk was het eigenlijk wel een geruststellende gedachte dat we niets meer hoefden te regelen. Aan de andere kant hadden we beiden het gevoel vast te zitten aan het programma. Maar dit bleek erg mee te vallen en het was gedurende onze reis geen enkel punt meer.

Lees verhaal

Wat betreft onze reisconsulente, Yara, niets dan lof. Zelden iemand meegemaakt die zo goed kan luisteren, adviseren en communiceren

Lees verhaal

Het hoogtepunt was Etosha. Wij zijn daar via de Zuid-Westelijke poort naar binnen gegaan en hebben daar geen spijt van gehad! Deze hoek van het park heeft de meeste drinkplaatsen in deze tijd van het jaar en dus de meeste dieren! Dit is niet in woorden uit te drukken…., wat ongelooflijk mooi!

Lees verhaal

De camper was prima, al willen de wegen in Zuid- Afrika nog wel eens het nodige vragen van het interieur. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. De campings waren alle op de hoogte van onze komst, ook goed geregeld dus.

Lees verhaal

Fijn dat alles van te voren zo soepel geregeld was, maar belangrijker is natuurlijk het uiteindelijke resultaat.

Lees verhaal

Het mooiste park waar we het meeste wild gezien hebben is Welgevonden. ( wel gevonden !! :-))

Lees verhaal

We traveled about 9000 kilometers and drilled the tires 4 times! This is part of the trip to Africa. Some stages were especially long for our 9 year old daughter, but with the help of IPad and some movies time has gone well.

Lees verhaal

Met name de heren van Pictures Guesthouse in Oudtshoorn hebben een speciaal plekje in ons hart gekregen 🙂

Lees verhaal

Het telefoontje van Ester om te informeren hoe de ballonvaart was, vonden wij zeer leuk. Maar ook dat we jullie kunnen bereiken op momenten dat dat even nodig is.

Lees verhaal

We hebben gigantisch genoten van de mooie reis.

Lees verhaal

Het advies om geen camper te huren is heel goed geweest en ook om een rondje bij Johannesburg te maken was fantastisch.

Lees verhaal
Van 10 augustus tot 1 oktober 2016

Ondertussen al terug een paar weken in het koude België. Allereerst willen wij jou nog eens persoonlijk bedanken voor de fantastische reis die wij door jouw tussenkomst mochten ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld!

Lees verhaal
17 januari 2017

De manier waarop hij met de jongelui omging was hardverwarmend (ze deelden muziekkeuzes tijdens lange ritten) Geen spijt dus van de beslissing om niet zelf te rijden ; zo hadden we Zuid-Afrika ook mee in de auto!

Lees verhaal