Juli 2018

Wij hebben twee fantastische weken in Zuid Afrika gehad! De camper was prima, met goede uitrusting..

Lees verhaal
November 2018

Het was een kampeertrip, hetgeen een onvergetelijke ervaring is: wakker worden omdat er een nijlpaard naast de tent staat te grazen, juist voor je inslaapt een leeuw horen brullen,…..

Lees verhaal

Het hoogtepunt was voor ons het verblijf in de Mosaïc lodge in Stanford. Een strandsafari, de walvissen spotten , de gezellige avonden bij de open haard met medereizigers………om nooit te vergeten.

Lees verhaal
Oktober 2018

Het was voor ons de eerste keer dat wij kennis maakten met Afrika en dit is..

Lees verhaal
Oktober 2018

Wij hebben een fantastische reis gehad door Zuid-Afrika en zijn zeer tevreden over hoe Yara onze..

Lees verhaal
Augustus 2018

We mogen terugblikken op een fantastische vakantie in een ongelooflijk mooi land. De enorme landschappen volgen..

Lees verhaal
Juni 2018

Wij hebben een super vakantie gehad! Veel gereden, misschien iets teveel af en toe. We wilden..

Lees verhaal
September 2018

We hebben veel Walvissen gezien in Hermanus dat was spectaculair. We hadden ook prachtig weer.

Lees verhaal

We hebben een enorm fijne vakantie gehad en dat is ook voornamelijk aan jou te danken.

Lees verhaal
Juni 2019

Uiteindelijk hebben we in twee laatste camps de Big Seven te zien gekregen. Dat blijkt (leren we uit jaloerse blikken om ons heen) bijzonder te zijn tijdens een eerste bezoek aan Zuid-Afrika.

Lees verhaal

Onze uitstap vanuit Johannesburg de ‘6 daagse Zimbabwe reis: Victoria Falls en Hwange’ met jullie organisatie verliep van begin tot eind gesmeerd.

Lees verhaal

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad zeker mede door de auto die jullie voor ons geregeld hebben

Lees verhaal

Twee maanden op pad in Zuid-Afrika en Namibië met onze zoons van 4 en 2 jaar stelden nog al wat eisen aan onze reis (geen malariagebied, rustig reistempo, goede uitrusting), maar het was de lange voorbereiding meer dan waard!

Lees verhaal

We willen graag vermelden dat Pilanesberg NP in onze ogen meer aandacht verdiend. Op internet is hier vrij weinig over te vinden maar nergens in Afrika vind je op zo’n relatief klein gebied zo’n grote diversiteit aan flora en fauna.

Lees verhaal

Nthambo Tree camp was ons eerste hoogtepunt: midden tussen het wild en elke morgen een Bush Walk, wauw.

Lees verhaal

De accommodaties waren prima, hoewel sommige “ vrij basic” waren (met name het verblijf in het restcamp Pretorisch Kop).

Lees verhaal

Bij Satara aangekomen konden we een plekje op de camping uitzoeken. Tijd voor een biertje en even alles laten bezinken. Bij het hek genoten we van de zonsondergang, terwijl vlak voor onze neus een hyena langs struinde. ’s Nachts hoorden we de leeuwen brullen…

Lees verhaal

Al onze overnachtingsplaatsen waren top. Leek wel of Yara ze persoonlijk uitgezocht had.

Lees verhaal

Alles is perfect verlopen, goed georganiseerd! en de plaatsen waar we hebben verbleven voldeden aan de verwachtingen.

Lees verhaal

Alles was perfect geregeld en overal was het goed verzorgd en iedereen was uitermate vriendelijk. We zullen zeker reclame maken voor jullie organisatie.

Lees verhaal
maart 2018

Tijdens deze reis heb ik genoten van het voorbijglijdende landschap en de excellente service in de trein.

Lees verhaal

We zijn heel blij dat we niet gekozen hadden voor eigen auto, want deze hadden wij zeker niet zonder schade kunnen inleveren vanwege het vele hellingtrekken, links rijden en de hoge stoepranden bij parkeren.Verder hebben we veel met de hop on hop off bus ondernomen.

Lees verhaal

Nungubane was GEWELDIG !!!!

Lees verhaal

De hotels waren prima, de verzorging top, en wat is James, onze buschauffeur een buitengewoon lieve man. Hij heeft ons dagelijks op onze wenken bediend, niets was te veel en alles kon bij hem.

Lees verhaal

De eerste week hebben we heel veel gezien, veel gewandeld, gezwommen, gekanoed, foto’s gemaakt en van het mooie zomerweer genoten. De tweede week hebben we veel dieren gezien en zijn we tot rust gekomen in het prachtige Kololoreservaat.

Lees verhaal

Het hoogtepunt was het bushcamp Umlani! Geweldige ontvangst, prachtige plek, en ook de kleinschaligheid is aangenaam.

Lees verhaal

Van alle accommodaties was the Fernery toch wel het summum! Schiterende ligging en zeer vriendeijk personeel.
Wat zou ik graag nog eens terug gaan!

Lees verhaal

Daar waar de eerste parken nog gemoedelijk en lief aandeden kwamen we in Makgadikgadi echt in het wild terecht. Geraamtes, botten, gieren die een zebra aten. Wat een fantastisch gebied.

Lees verhaal

We hebben een fantastische huwelijksreis gehad !! Van begin tot eind geweldig !!

Lees verhaal

We zijn gestart in Madikwe. Dit vinden wij wel een van de mooiste parken. We hadden een super goede gids en het park is niet zo druk. We zijn zeer verwend begonnen de big five en ook nog een grote groep wilde honden met puppy’s en cheeta’s.

Lees verhaal

Wij hebben de auto 15 dagen gehuurd en hebben zo’n 3400 km gereden.
Het leuke aan onze trip vond ik dat we geen boekingen hebben gedaan en ouderwets op de bonnefooi zijn weggereden.

Lees verhaal

Het was weer een zeer geslaagde reis en alles was prima georganiseerd: het afhalen op de luchthavens, de boekingen, de excursies vanuit Kaapstad,…..

Lees verhaal

Dit is de eerste keer dat wij via een reisbureau een reis hebben gepland. In het begin wat onwennig en spannend. Maar we zijn er met open vizier in gestapt. Voor mij persoonlijk was het eigenlijk wel een geruststellende gedachte dat we niets meer hoefden te regelen. Aan de andere kant hadden we beiden het gevoel vast te zitten aan het programma. Maar dit bleek erg mee te vallen en het was gedurende onze reis geen enkel punt meer.

Lees verhaal

Wat betreft onze reisconsulente, Yara, niets dan lof. Zelden iemand meegemaakt die zo goed kan luisteren, adviseren en communiceren

Lees verhaal

Het hoogtepunt was Etosha. Wij zijn daar via de Zuid-Westelijke poort naar binnen gegaan en hebben daar geen spijt van gehad! Deze hoek van het park heeft de meeste drinkplaatsen in deze tijd van het jaar en dus de meeste dieren! Dit is niet in woorden uit te drukken…., wat ongelooflijk mooi!

Lees verhaal

De camper was prima, al willen de wegen in Zuid- Afrika nog wel eens het nodige vragen van het interieur. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. De campings waren alle op de hoogte van onze komst, ook goed geregeld dus.

Lees verhaal

Fijn dat alles van te voren zo soepel geregeld was, maar belangrijker is natuurlijk het uiteindelijke resultaat.

Lees verhaal

Het mooiste park waar we het meeste wild gezien hebben is Welgevonden. ( wel gevonden !! :-))

Lees verhaal

We traveled about 9000 kilometers and drilled the tires 4 times! This is part of the trip to Africa. Some stages were especially long for our 9 year old daughter, but with the help of IPad and some movies time has gone well.

Lees verhaal

Met name de heren van Pictures Guesthouse in Oudtshoorn hebben een speciaal plekje in ons hart gekregen 🙂

Lees verhaal

Het telefoontje van Ester om te informeren hoe de ballonvaart was, vonden wij zeer leuk. Maar ook dat we jullie kunnen bereiken op momenten dat dat even nodig is.

Lees verhaal

We hebben gigantisch genoten van de mooie reis.

Lees verhaal

Het advies om geen camper te huren is heel goed geweest en ook om een rondje bij Johannesburg te maken was fantastisch.

Lees verhaal
Van 10 augustus tot 1 oktober 2016

Ondertussen al terug een paar weken in het koude België. Allereerst willen wij jou nog eens persoonlijk bedanken voor de fantastische reis die wij door jouw tussenkomst mochten ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld!

Lees verhaal
17 januari 2017

De manier waarop hij met de jongelui omging was hardverwarmend (ze deelden muziekkeuzes tijdens lange ritten) Geen spijt dus van de beslissing om niet zelf te rijden ; zo hadden we Zuid-Afrika ook mee in de auto!

Lees verhaal