Reisverhaal van De Heer Kuyvenhoven

Beste Arthur,

We hebben enorm genoten van onze reis! Een ontzettend mooi land qua natuur en het was geweldig weer.

We zijn bijzonder tevreden over de afhandeling van onze reis en dan met name over Yara die ons heel erg goed geholpen heeft.

Het was in de genoemde periode erg lastig om een camper te vinden. (Africa Burn had blijkbaar behoorlijk wat campers in de verhuur doen gaan …). Gelukkig was er nog 1 camper beschikbaar. Volgens mij was het niet het type dat op de aanvraag stond, maar kleiner was ie zeker niet. Met mijn 1.97m kon ik makkelijk “gestrekt” slapen in deze camper. Vragen die we hadden (sommigen hadden we misschien zelf met wat zoekwerk kunnen beantwoorden) werden snel en adequaat beantwoord door Yara. Persoonlijk vind ik het altijd fijn om snel antwoord te krijgen. Je bent met van alles bezig voor je vakantie en wilt snel dingen regelen. Niet eerst dagen op je antwoord wachten voordat je weer verder kan. Vaak kregen we binnen 1-2 uur al antwoord waar we weer mee verder konden.

Mede daarom hebben we de tweede week ook via jullie een auto gehuurd. Hadden we ook direct via een verhuurmaatschappij kunnen doen, maar als alles zo lekker snel en soepel verloopt: waarom niet. Ook dit ging erg snel en binnen no-time was de verhuur voucher via EuropCar door jullie geregeld.

Fijn dat alles van te voren zo soepel geregeld was, maar belangrijker is natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Niks is zo vervelend als je op de plek van bestemming met verrassingen geconfronteerd wordt. Maar: niks van dit alles. Camper stond klaar. Beperkt papierwerk nog invullen en op pad. Ook het inleveren van de camper verliep zeer voorspoedig. Door de camperverhuurder gebracht naar EuropCar om de auto voor de tweede week op te halen. Ook hier alles perfect geregeld en binnen 20 minuten reden we al weer weg in de andere auto.

Bij deze mijn hartelijke dank aan Yara die alles snel en goed geregeld heeft!