Laden...

De voertuigen in categorie U zijn geschikt voor de meer avontuurlijke reiziger, maar die wel comfort wil behouden. Dit 2×4 voertuig is geschikt voor de ruige wegen. Indien u echter..

Automaat, Personenauto, Ruim

Indien u met twee personen reist en u brengt twee grote koffers mee, dan kunt u goed uit de voeten met de huurauto’s uit deze categorie. Deze auto’s zijn ook..

Automaat, Luxe, Personenauto

Als u met twee personen reist en u brengt twee grote koffers mee, dan kunt u goed uit de voeten met de huurauto’s uit deze categorie. Deze auto’s zijn ook..

Handgeschakeld, Luxe, Personenauto

Categorie E is geschikt voor een familie of groep vrienden die graag comfortabel en ruim willen reizen. De auto is geschikt voor maximaal acht personen en heeft ruimte voor 5..

Handgeschakeld, Personenauto, Ruim

Bent u op zoek naar een geschikt en betrouwbaar 4×4 voertuig? Dan is Categorie W een goede keuze! Deze voertuigen hebben vier zitplaatsen en veel ruimte voor uw bagage. Mocht..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld, Personenauto, Ruim

De voertuigen in categorie N zijn geschikt voor de meer avontuurlijke reiziger, maar die wel comfort wil behouden. Dit 2×4 voertuig is geschikt voor de ruige wegen. Indien u echter..

Automaat, Personenauto, Ruim
9.2

In categorie R vindt u voertuigen welke geschikt zijn voor de meer avontuurlijke reiziger, maar die zijn comfort wilt behouden. Dit 2×4 voertuig is geschikt voor de ruige wegen. Indien..

Automaat, Personenauto, Ruim
9.2

Bent u op zoek naar een stoere, comfortabele wagen dan is dit 2×4 voertuig een uitstekende keuze! U kunt op een relaxte manier door de stad rijden, maar ook de..

Handgeschakeld, Personenauto, Ruim

Als u met twee personen reist met extra bagage zoals bijvoorbeeld golftassen, dan heeft u een ruime auto nodig die naast comfort ook de gevraagde bagageruimte biedt. Deze auto heeft..

Automaat, Middenklasse, Personenauto

Om het echte Namibie te ontdekken raden wij u aan te kiezen voor een comfortabel en stoer 2×4 voertuig. Naast de meer ruigere wegen kunt u deze auto prima gebruiken..

Handgeschakeld, Personenauto, Ruim

Als u met twee personen reist en u brengt twee grote koffers mee, dan kunt u goed uit de voeten met auto’s uit deze categorie. Deze auto’s zijn ook geschikt..

Automaat, Middenklasse, Personenauto
8.8

Als u met twee personen reist en u brengt twee grote koffers mee dan kunt u goed uit de voeten met auto’s uit deze categorie. Deze auto’s zijn ook geschikt..

Automaat, Middenklasse, Personenauto