Het ontstaan van www.zuidafrikaspecialist.nl.

Cor en Jolanda Stevens hebben – nadat zij gedurende vele jaren in de traditionele reiswereld van reisbureaus in Nederland hadden gewerkt – letterlijk en figuurlijk hun grenzen verlegd. Zij werden verliefd op Zuid-Afrika en zijn in 2005 naar  Zuid-Afrika  vertrokken om hier een internet reisorganisatie te starten. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een grote en succesvolle internet touroperator, die direct werkt met de leverancier en de consument. Persoonlijke service van A tot Z.

Zuid-Afrika Specialist biedt een zeer groot aanbod van alle mogelijke reizen naar Zuidelijk Afrika. De organisatie richt zich met name op de Nederlands sprekende vakantiegangers overal ter wereld. De reizen worden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding aangeboden. Zowel de georganiseerde, als de maatwerkreizen. Het belangrijkste uitgangspunt is het verzorgen van een reis die geheel aan uw wensen voldoet.

De dagelijkse leiding van het bedrijf rust op de schouders van de jongste zoon van Cor en Jolanda: Arthur Stevens. Hij heeft de reiswereld van kinds af aan meegemaakt en na zijn studie heeft hij zich ingewerkt in het bedrijf van zijn ouders. Hij heeft met zijn innoverende inzicht de website in 2018 in een nieuw jasje gestoken. Arthur werkt samen met een zeer vakkundig team van medewerkers die zowel in Nederland als Zuid-Afrika werkzaam zijn.

Betrouwbaarheid en veiligheid

De Zuid-Afrika Specialist is als B.V. ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Uiteraard is de Zuid-Afrika Specialist deelnemer van de SGR voor uw financiële zekerheid. Het verkoopteam werkt voornamelijk vanuit Zuid-Afrika, wat voor u een groot aantal voordelen heeft:

– Nederlands bedrijf dat werkt vanuit zowel Nederland als  Zuid-Afrika met Nederlanders, Belgen en Zuid-Afrikaners
– Persoonlijke service ook gedurende uw reis in uw eigen taal.
– De laagst mogelijke reissommen (doordat de kosten in Zuid-Afrika lager zijn dan in Nederland)
– Directe bereikbaarheid op een Nederlands internet telefoonnummer
– Samenwerking met betrouwbare en door ons zorgvuldig geselecteerde leveranciers en accommodaties
– Snelle reacties op uw aanvragen
– Uitstekende prijzen door ons inkoopvolume waar u van mee profiteert
– Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bankrekeningen, dus geen risico’s met creditcard betalingen
– 24 uur bereikbaar in noodgevallen op een speciaal mobiel nummer

Onze medewerkers zijn allen zeer gemotiveerd en houden van hun land. Zij zullen er alles aan doen om uw reis naar Zuid(elijk) Afrika onvergetelijk te maken.

Algemene informatie

Op onze website staat heel veel informatie over reizen, maar ook informatie over algemene zaken, die van belang kunnen zijn voor uw vakantie. Leest u zorgvuldig deze informatie door. U vindt hier antwoorden op veel gestelde vragen.  Kijk onder informatie in het hoofdmenu. U kunt een zoekwoord in vullen op de homepage en zo komt u bij diverse onderwerpen terecht.

Door middel van het selectiemenu onder Reispakketten kunt u  de reis vinden die het beste bij u past. Kunt u geen keuze maken uit het enorme aanbod of wilt u liever een reis die geheel op maat voor u wordt samengesteld? Mail ons dan met uw wensen: info@zuidafrikaspecialist.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Graag tot ziens in Zuid-Afrika!

Namens de familie Stevens en alle medewerkers van de Zuid-Afrika Specialist!

Verantwoordelijkheid website

Niets van deze website mag gekopieerd of gedownload worden zonder schriftelijke toestemming van de beheerder en eigenaar van deze website of aan deze website gelieerde websites.

Eigenaar en beheerder van de totale inhoud, hieronder inbegrepen de gebruikte software, foto’s, teksten, ongeacht waar de domein geregistreerd is, ligt Zuidafrikaspecialist CC nr 2008/067931/23 Franschhoek Zuid- Afrika.