Steden - Namibië

Aus

Aus Aus is een klein dorp gelegen in het zuiden van Namibië aan de spoorlijn tussen Keetmanshoop en Lüderitz. Paarden Het dorp is met name bekend vanwege de wilde woestijn-paarden..

Kamanjab

Kamanjab is een dorp in de Kunene regio in het noord-oosten van Namibië en telt iets meer dan 6000 inwoners. Het ligt op een kruispunt van wegen naar verschillende delen..

Keetmanshoop

De bouw van dit dorp in het zuiden van Namibië is begonnen in 1866 toen de Duitse missionaris Johan Schröder naar deze regio werd gestuurd om een kerk te bouwen..

Lüderitz – Naminus

Enkel het feit dat u door de Namibwoestijn moet rijden om bij Lüderitz uit te komen, maakt dat u weet dat u zich niet in Duitsland bevindt. Hier vindt u..

Swakopmund

Al is deze plaats gelegen aan de westkust van Namibië grenzend aan de Namib-woestijn, het voelt alsof u zich in Duitsland bevindt. De invloed van de Duitse kolonisten die Swakopmund..

Walvisbaai

Walvisbaai is de belangrijkste zeehaven van Namibië en de plaats is gelegen tussen de mondingen van de rivieren de Swakop en de Kuiseb aan de Atlantische Oceaan. Zoals te verwachten..

Windhoek

Windhoek is de hoofdstad van Namibië en is centraal gelegen in het land op een kruispunt van wegen en spoorlijnen. Het is de grootste stad van Namibië met zo’n 300.000..