Cor en Jolanda Stevens hebben – nadat zij gedurende vele jaren in de traditionele reiswereld van reisbureaus in Nederland hadden gewerkt – letterlijk en figuurlijk hun grenzen verlegd. Zij hebben in 2005 ervoor gekozen om naar Zuid-Afrika te vertrekken en daar een internet reisorganisatie op te zetten: www.zuidafrikaspecialist.nl gebruik makend van de nieuwste technologie. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een grote en succesvolle internet touroperator, die direct werkt met de leverancier en de consument.

Zuid-Afrika Specialist biedt inmiddels een zeer groot aanbod van alle mogelijke reizen naar Zuidelijk Afrika. De organisatie richt zich op de Nederlands sprekende vakantiegangers overal ter wereld en biedt reizen aan tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zowel georganiseerde, als maatwerkreizen.

De dagelijkse leiding van het bedrijf rust op de schouders van de jongste zoon van Cor en Jolanda: Arthur Stevens. Hij heeft de reiswereld van kinds af aan meegemaakt en na zijn studie heeft hij zich ingewerkt in het bedrijf van zijn ouders. Hij heeft met zijn innoverende inzicht de website in 2018 in een nieuw jasje gestoken.

Arthur werkt samen met een zeer vakkundig team van medewerkers. De verkoop is in handen van de travel consultants: zij worden geassisteerd door de case managers bij het maken van reserveringen en reisbescheiden. Daarnaast werken er mensen op de afdeling boekhouding, inkoop en website onderhoud.

De Zuid-Afrika Specialist is als B.V. ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Uiteraard is de Zuid-Afrika Specialist deelnemer van de SGR voor uw financiële zekerheid. Het verkoopteam werkt voornamelijk vanuit Zuid-Afrika, wat voor u een groot aantal voordelen heeft:

– Nederlands bedrijf dat werkt vanuit Nederland en Zuid-Afrika met Nederlanders en Zuid-Afrikaners
– Persoonlijke service ook gedurende uw reis in uw eigen taal.
– De laagst mogelijke prijzen (doordat de kosten in Zuid-Afrika lager zijn dan in Nederland)
– Directe bereikbaarheid op een Nederlands internet telefoonnummer
– Samenwerking met betrouwbare en door ons geselecteerde leveranciers en accommodaties
– Snelle reacties op uw aanvragen
– Uitstekende prijzen door ons inkoopvolume waar u van mee profiteert
– Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bankrekeningen, dus geen risico’s met creditcard betalingen

Onze medewerkers zijn allen zeer gemotiveerd en houden van hun land. Zij zullen er alles aan doen om uw reis naar Zuid(elijk) Afrika onvergetelijk te maken.

Op onze website staat heel veel informatie over reizen, maar ook informatie over algemene zaken, die van belang kunnen zijn voor uw vakantie. Leest u zorgvuldig deze informatie door. U vindt hier antwoorden op veel gestelde vragen.  Kijk onder informatie in het hoofdmenu.

U kunt door middel van het selectiemenu onder Reispakketten de reis vinden die het beste bij u past. Kunt u geen keuze maken uit het enorme aanbod of wilt u liever een reis die geheel op maat voor u wordt samengesteld? Mail ons dan met uw wensen: info@zuidafrikaspecialist.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Graag tot ziens in Zuid-Afrika!

Namens de familie Stevens en alle medewerkers van de Zuid-Afrika Specialist!

Verantwoordelijkheid website

Niets van deze website mag gekopieerd of gedownload worden zonder schriftelijke toestemming van de beheerder en eigenaar van deze website of aan deze website gelieerde websites.

Eigenaar en beheerder van de totale inhoud, hieronder inbegrepen de gebruikte software, foto’s, teksten, ongeacht waar de domein geregistreerd is, ligt Zuidafrikaspecialist CC nr 2008/067931/23 Franschhoek Zuid- Afrika.