Provincies

Gauteng

Gauteng is de kleinste provincie van Zuid-Afrika met een oppervlakte ongeveer zo groot als Nederland. Het is tevens de dichtstbevolkte provincie en het economische hart van het land. De grootste..

Kwazulu Natal

Kwazulu Natal: ongerept en historisch Voor liefhebbers van de wildernis is KwaZulu Natal een bijzonder geschikt gebied. Maar ook voor strandliefhebbers en watersporters zijn er vele geschikte plaatsen. U kunt..

Limpopo

  Het noordelijke deel van het Kruger National Park ligt in de Limpopo Provincie (vroeger bekend als Noord Provincie). Het dichtstbijzijnde vliegveld ligt dichtbij Phalaborwa, een plaats die ook wel..

Mpumalanga

Mpumalanga wordt wel de toegangspoort tot het Kruger National Park genoemd, maar deze provincie heeft nog veel meer attracties. De natuur kent er verschillende schitterende gedaantes met bergen, watervallen, meren,..

Noord-Kaap

De Noord- Kaap is de grootste en dunst bevolkte provincie van Zuid-Afrika en grenst aan Namibië en Botswana. Hier liggen uitgestrekte vlaktes waar u kilometers lang kunt rijden zonder ook..

Noord-West

  De Noord-West Provincie ligt ver weg van het alledaagse Zuid-Afrikaanse leven en heeft een schilderachtig landschap met golvende velden maïs en zonnebloemen en uitgestrekte vlaktes met Afrikaanse bush. Het..

Oost-Kaap

De Oost-Kaap provincie in Zuid-Afrika is één van de 9 provincies in Zuid-Afrika. Het staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Deze schitterende, malaria-vrije provincie ligt tussen de de West-Kaap en..

Vrystaat

De Free State ligt in het hart van Zuid-Afrika midden tussen velden vol zonnebloemen, maïs en schapen die worden doorkruist door kleine landweggetjes waarover boeren met hun tractors rijden. U..

West-Kaap

De West-Kaap in Zuid-Afrika is zo geweldig mooi dat u bijna niet onder de clichés uitkomt. De schoonheid van deze provincie is adembenemend, de diversiteit van het landschap is ongeëvenaard..