Laden...

De nieuwe Mercedes Benz Double Cab 4×4 X-Class zal vol vertrouwen alle terreinen trotseren. Een robuust uiterlijk, krachtige moter, uitstekende veiligheidssystemen, mooie vormgeving en veel comfort tijdens het rijden. De..

4x4 Camper met Daktenten

Deze stoere Landcruiser laat zich nog het beste omschrijven als een combinatie tussen een 4×4 met daktent en een 4×4 camper. Gemaakt om ieder avontuur in Afrika aan te kunnen...

4x4 Bushcamper
9.6666666666667

De Discoverer 6 camper is de ideale camper om Zuidelijk Afrika te ontdekken met uw gezin of een groep vrienden, dat moet zeker goed klinken! Heerlijk overnachten in een luxe..

Camper

De Discoverer 4 is de ideale camper voor maximaal 4 volwassenen indien u Zuidelijk Afrika wilt verkennen en toch het comfort en de keuze van het binnen leven bij u te hebben tijdens uw kampeerreis.

Camper

Ervaar nu het comfort van uw eigen huis, omgeven bij de schitterende natuur en de vrijheid op wielen: dit is de nieuwe 6 Berth! Deze camper biedt de ultieme vakantie..

Camper
7.3333333333333

Wilt u in luxe kamperen in Zuidelijk Afrika denk dan aan de 4 Berth camper. Dit is een fantastisch nieuw model met 2 tweepersoonsbedden die gemakkelijk kunnen worden omgebouwd tot..

Camper
8

Heerlijk avontuurlijk met z’n tweeën er op uit in uw luxe, compacte en comfortabele camper. Wat zult u genieten van de meest prachtige kampeerplaatsen in Zuid-Afrika met uw eigen hotel..

Camper

Deze ruime en comfortabele zespersooncamper is uitermate geschikt voor families. De camper is beschikbaar in zowel een automatisch als handmatig voertuig. Standaard inbegrepen zijn een casette flush toilet, een extra..

Camper

Deze vierpersoonscamper is het meest geschikt voor families van twee volwassenen en twee kinderen. Gebouwd op een 2017 Iveco 35-130 chassis is deze camper beschikbaar als automaat of handmatig voertuig...

Camper
10

Bent u klaar voor het grote avontuur? Dan is deze eerste echte 4 x 4 Off Road camper – speciaal ontworpen voor 2 personen – voor u bestemd. Gebouwd op..

4x4 Bushcamper

Deze luxe 4×4 camper met twee daktenten is geschikt voor vier personen. De 4×4 camper beschikt onder andere over een automatische gearbox, achteruitkijk camera, luchtsnorkel en extra brede daktenten (1,4..

4x4 Camper met Daktenten

Een echte bushervaring is de ‘koning van Afrika’ namelijk de Land Cruiser kunt u niet zomaar voorbij laten gaan. Bent u super avontuurlijk ingesteld en wilde u al altijd de..

4x4 Camper met Daktenten