Reisverzekeringen

Annuleringsverzekering

Verzekeringen Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Zuid-Afrika Specialist heeft gekozen voor de Europeesche, dé specialist in reisverzekeringen. Tegenwoordig valt deze onder de..

Calamiteiten dekking

Calamiteiten Calamiteiten zijn een van buiten komend onheil waar tegen u zich kunt verzekeren met de all risk annuleringsverzekering. Indien er een negatief reisadvies komt zullen luchtvaartmaatschappijen hun vluchten annuleren…

Overige informatie verzekeringen

Zuid-Afrika Specialist probeert het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om een verzekering af te sluiten. Helaas is de verzekeringswereld in de praktijk niet altijd even simpel. Heeft u hier..

Reisverzekering

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Zuid-Afrika Specialist heeft gekozen voor de Europeesche, dé specialist in reisverzekeringen. Op deze pagina treft u meer..

Verzekeringskaarten

Door uw verzekering bij Zuid-Afrika Specialist op te vragen en/of af te sluiten, gaat u akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. De verzekeringskaarten..