Reisverzekering

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Zuid-Afrika Specialist heeft gekozen voor de Europeesche, dé specialist in reisverzekeringen.

Op deze pagina treft u meer informatie over kortlopende en doorlopende reisverzekeringen. U kunt ook zelf uw premie berekenen en eventueel de verzekering afsluiten.

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd

Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stukmaakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U kunt kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen

De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Optimaal: alles perfect geregeld

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Voor de reisverzekering is het erg belangrijk dat u in het woonland een ziektekostenverzekering heeft MET buitenlanddekking! Zonder deze dekking is er geen dekking voor geneeskundige kosten op de reisverzekering!

Indien u niet in Nederland woont maar wel binnen een straal van 50 km vanaf de Nederlandse grens kunt u een aangepaste reisverzekering afsluiten.

Doorlopende verzekeringen

Speciaal voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uittrekt heeft de Europeesche de Doorlopende Reis- en de Doorlopende Annuleringsverzekering ontwikkeld. Wel zo makkelijk en ook nog eens voordelig. Uw vakantieplezier is het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat! Er zijn verschillende mogelijkheden.

Verzekering vrijwilligersreizen

In de doorlopende reisverzekering is vrijwilligerswerk gedekt.

Indien u niet in NL woont maar wel binnen een straal van 50 km vanaf de Nederlandse grens kunt u een aangepaste verzekering afsluiten
In dit geval kunt u zich alleen voor geneeskundige kosten verzekeren mits u bij uw eigen (niet Nederlandse) ziektekostenverzekering een dekking heeft voor medische kosten in het vakantieland waar u naar toe gaat.
Daarnaast is het niet mogelijk om rechtsbijstand en hulp/huur vervoermiddel af te sluiten indien u niet in NL woont.’

Bij een reis korter dan drie maanden mag de maximale premie (excl. assurantiebelasting en poliskosten) niet hoger zijn dan € 200,- per persoon per verzekering. Het is mogelijk om meerdere verzekeringen per reis af te sluiten, waarbij per verzekering de premielimiet geldt. Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden en kosten.

Hulp op zak-app

Van meer informatie wordt iedereen beter dus wij verwijzen graag naar de gratis ‘Hulp op Zak-app’ van de Europeesche. Deze app biedt overal een medisch woordenboek in negen talen, informatie over lokale ziekten, verplichte inentingen en alarmcentrales.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden kortlopende Europeesche Reisverzekering
Algemene voorwaarden doorlopende Europeesche Reisverzekering

Klachtenregeling

Bij Europeesche Verzekeringen staat uw belang voorop. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze producten of dienstverlening. Uw klacht is in dat geval van harte welkom. Het helpt ons continu verbeteren. Voor meer informatie m.b.t. het indienen en verwerken van een klacht klikt u hier: klachtenregeling.

Toevoegen aan reisplan