Laden...
4 daagse safaritocht vanaf Johannesburg naar Krugerpark
4 dagen

Op safari naar het Krugerpark! U wordt vroeg opgehaald bij uw accommodatie in Johannesburg (of op de luchthaven als u zojuist bent aangekomen). Met een airconditioned busje wordt u naar..

Avontuurlijk, Safari
3 daagse walking safari in Krugerpark
3 dagen

Het Plains Camp is een exclusief kamp met slechts vier luxe en suite safaritenten. Het is gelegen in een privé concessie binnen het Kruger National Park. Dit kamp is gelegen..

Actief, Avontuurlijk, Safari

Spannende overnight trail in Amakhla game reserve! We bieden u een werkelijk unieke belevenis aan met dit 4 daagse pakket! U verblijft in Quartermains safari camp. Dit is een klassiek..

Actief, Natuur, Safari

Tusker programma in Safari lodge in Amakhala Game Reserve Een heerlijk reisonderdeel om toe te voegen aan uw rondreis door Zuid-Afrika. U verblijft in Amakhala Game reserve in de Safari..

Luxe reizen, Natuur, Safari
Dagtrip op motor met zijspan door de Wijnlanden!
Hele dag

Dag trip per motor met zijspan door de wijnlanden! Wat een fantastische manier om de wijnlanden te verkennen! U wordt door een chauffeur op motor met zijspan rondgereden! Nadat u..

Actief, Avontuurlijk
Motor met zijspan excursie!

Unieke city trip op motor met zijspan! In ca. 2 uur wordt u op unieke wijze door Kaapstad en de Atlantische kust gereden. Namelijk per motor met zijspan!   U..

Actief, Avontuurlijk
3 dagen

Een 3-daagse trip naar een fantastisch gebied: de immens grote Namib Naukluft National Park. Dit park is maar liefst 50.000 km² en u vindt hier woestijn en de kenmerkende roodgekleurde..

Bezienswaardigheden, Natuur
3 dagen

Etosha National Park Met een oppervlakte van meer dan 22.000 vierkante kilometer is dit Nationale Park in het noorden van Namibië één van de grootste en bekendste in Zuidelijk Afrika...

Safari
Hele dag

De Drakensbergen zijn een waar paradijs voor wandelaars. Een dagwandeling is de ideale manier om te voet te genieten van dit mooie gebied, maar u geen tijd heeft om een..

Actief, Avontuurlijk, Natuur
4 dagen

Slackpacking is een populaire en actieve manier om een gebied te verkennen. U draagt alleen een dagrugzakje terwijl u wel een meerdaagse tocht wandelt. Indien u niet bekend bent met..

Actief, Avontuurlijk, Natuur
4 dagen

Drie nachten verblijft u midden in de bush van Marloth Park! Dit park wordt gescheiden van het bekende Kruger National Park door de Crocodile River. U verblijft in de comfortabele..

Natuur, Safari