Laden...
4 dagen

Slackpacking is een populaire en actieve manier om een gebied te verkennen. U draagt alleen een dagrugzakje terwijl u wel een meerdaagse tocht wandelt. Indien u niet bekend bent met..

Actief, Avontuurlijk, Natuur
4 dagen

Drie nachten verblijft u midden in de bush van Marloth Park! Dit park wordt gescheiden van het bekende Kruger National Park door de Crocodile River. U verblijft in de comfortabele..

Natuur, Safari
Halve dag

Het is vroeg in de ochtend, de zon komt op en het enige dat u hoort is het geluid van de hete lucht dat zo nu en dan de ballon..

Avontuurlijk, Luxe reizen, Natuur, Safari
6 dagen

Deze 6-daagse ‘mobile safari’ laat u kennis maken met de prachtige en magische Okavango Delta en Moremi Game Reserve. U overnacht tijdens deze reis midden in de natuur, zonder in..

Natuur, Safari
3 dagen

Deze fantastische én malariavrije safaribestemming ligt op maar een uur rijden vanaf de luchthaven van Port Elizabeth, maar u waant zich echt even helemaal buiten de bewoonde wereld! Uw ‘Out..

Comfort reizen, Natuur, Safari
3 dagen

Dit is geen gewone safari, dit is een unieke mogelijkheid om mee te helpen met de instandhouding van de natuur en wilde dieren in Zuid-Afrika. U maakt niet alleen game..

Actief, Natuur, Safari
4 dagen

Uw eigen privé paradijs wacht op u! De luxe en kleinschalige Prana Lodge beschikt over maar acht suites en heeft een prachtige ligging aan een strand aan de ongerepte Wild..

Culinair, Luxe reizen, Natuur, Strand
50% korting bij verblijf in februari!
4 dagen

Bij Kosi Forest Lodge kunt u heerlijk tot rust komen omgeven door de prachtige natuur van het iSimangaliso Wetland Park. ’s Avonds wordt de lodge met kaarsen en lantaarns verlicht,..

Aanbiedingen, Actief, Comfort reizen, Natuur, Water
3=2 geldig april t/m augustus 2020
4 dagen

Het Nkomazi Game Reserve is gelegen ten zuid-westen van het Krugerpark en is een fascinerend natuurgebied met een zeer laag malariarisico. Tijdens uw verblijf maakt u met deskundige rangers tweemaal..

Aanbiedingen, Luxe reizen, Natuur, Safari
ook mogelijk als fly-in safari
6 dagen

Dit reisonderdeel begint in Victoria Falls bij het gracieuze Victoria Falls Hotel dat u terug neemt in de koloniale tijd. Op loopafstand vindt u de Victoria watervallen en vanaf het..

Luxe reizen, Natuur, Safari
6 dagen

Dit avontuurlijke reisonderdeel begint en eindigt met een nacht in het Phalaborwa Safari Park. Dit is waar u uw gids en medereizigers ontmoet. U rijdt allen in een eigen 4×4..

Avontuurlijk, Natuur, Safari
aanbieding 4=3 geldig april t/m september 2020
5 dagen

Geniet van een citytrip in de populairste stad van Zuid-Afrika: Kaapstad! Met deze aanbieding kunt u vier nachten bij het 4-sterren Victoria & Alfred Hotel verblijven en u betaalt voor..

Aanbiedingen, Bezienswaardigheden, Comfort reizen