Laden...
ook mogelijk als fly-in safari
6 dagen

Dit reisonderdeel begint in Victoria Falls bij het gracieuze Victoria Falls Hotel dat u terug neemt in de koloniale tijd. Op loopafstand vindt u de Victoria watervallen en vanaf het..

Luxe reizen, Natuur, Safari
6 dagen

Dit avontuurlijke reisonderdeel begint en eindigt met een nacht in het Phalaborwa Safari Park. Dit is waar u uw gids en medereizigers ontmoet. U rijdt allen in een eigen 4×4..

Avontuurlijk, Natuur, Safari
aanbieding 4=3 geldig april t/m september 2020
5 dagen

Geniet van een citytrip in de populairste stad van Zuid-Afrika: Kaapstad! Met deze aanbieding kunt u vier nachten bij het 4-sterren Victoria & Alfred Hotel verblijven en u betaalt voor..

Aanbiedingen, Bezienswaardigheden, Comfort reizen
6 dagen

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en verlaten..

Comfort reizen, Meest gekozen, Natuur, Safari
6 dagen

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en..

Budget reizen, Natuur, Safari
3 dagen

Er staat u een romantisch verblijf te wachten! Het StarGazer Camp is de perfecte plaats om het dagelijkse leven een helemaal achter u te laten. Muren en het dak worden..

Natuur, Safari
4 dagen

Een heerlijk reisonderdeel met overnachtingen in het luxe Leeu House in het centrum van Franschhoek. Dit gezellige dorp wordt ook wel ‘The Food and Wine Capital of South Africa’ genoemd..

Aanbiedingen, Culinair, Cultuur, Luxe reizen
Ook mogelijk als privé toer en/of 3 daagse trip
4 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. De provincie Mpumalanga kent een fantastische natuurlijke schoonheid en tijdens dit reisonderdeel gaat u een deel daarvan ontdekken. Samen met uw gids bezoekt u..

Natuur, Safari
Ook mogelijk als 4, 6 of 7 daagse reis
5 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Dit is een reis waarbij u zich volledig kunt richten op de fascinerende Afrikaanse bush. U wordt veilig rondgereden en maakt game drives met..

Natuur, Safari

‘Hop on’ de bus in het oude centrum van Hermanus en krijg tijdens deze 90 minuten durende rit meer inzicht in de rijke geschiedenis en culturele diversiteit van de regio!..

Bezienswaardigheden
3 dagen

Pafuri, in het ongerepte en ‘wilde’ noorden van het Krugerpark, is een ongeëvenaard wandelgebied. De wandelroutes van Pafuri zijn geopend van april t/m oktober en bieden de echte bush liefhebbers..

Actief, Natuur, Safari
Ook mogelijk als 2, 4, 5 of 6 daagse reis
3 dagen

Begin en einde in Johannesburg. Voor dit reisonderdeel kunt u kiezen uit verschillende accommodatie mogelijkheden binnenin het Krugerpark. Van slapen in een permanente tent tot een chalet met en-suite badkamer,..

Natuur, Safari