Laden...
3 dagen

Een 3-daagse trip naar een fantastisch gebied: de immens grote Namib Naukluft National Park. Dit park is maar liefst 50.000 km² en u vindt hier woestijn en de kenmerkende roodgekleurde..

Bezienswaardigheden, Natuur
3 dagen

Etosha National Park Met een oppervlakte van meer dan 22.000 vierkante kilometer is dit Nationale Park in het noorden van Namibië één van de grootste en bekendste in Zuidelijk Afrika...

Safari
Hele dag

De Drakensbergen zijn een waar paradijs voor wandelaars. Een dagwandeling is de ideale manier om te voet te genieten van dit mooie gebied, maar u geen tijd heeft om een..

Actief, Avontuurlijk, Natuur
2 dagen

Een trip die bij velen op de wensenlijst staat: de Sani Pass in Lesotho. Deze adembenemend mooie bergpas is alleen begaanbaar met een goede 4×4 en voert u naar de..

Avontuurlijk, Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur
4 dagen

Slackpacking is een populaire en actieve manier om een gebied te verkennen. U draagt alleen een dagrugzakje terwijl u wel een meerdaagse tocht wandelt. Indien u niet bekend bent met..

Actief, Avontuurlijk, Natuur
4 dagen

Drie nachten verblijft u midden in de bush van Marloth Park! Dit park wordt gescheiden van het bekende Kruger National Park door de Crocodile River. U verblijft in de comfortabele..

Natuur, Safari
Halve dag

Het is vroeg in de ochtend, de zon komt op en het enige dat u hoort is het geluid van de hete lucht dat zo nu en dan de ballon..

Avontuurlijk, Luxe reizen, Natuur, Safari
6 dagen

Deze 6-daagse ‘mobile safari’ laat u kennis maken met de prachtige en magische Okavango Delta en Moremi Game Reserve. U overnacht tijdens deze reis midden in de natuur, zonder in..

Natuur, Safari
3 dagen

Deze fantastische én malariavrije safaribestemming ligt op maar een uur rijden vanaf de luchthaven van Port Elizabeth, maar u waant zich echt even helemaal buiten de bewoonde wereld! Uw ‘Out..

Comfort reizen, Natuur, Safari
3 dagen

Dit is geen gewone safari, dit is een unieke mogelijkheid om mee te helpen met de instandhouding van de natuur en wilde dieren in Zuid-Afrika. U maakt niet alleen game..

Actief, Natuur, Safari
4 dagen

Uw eigen privé paradijs wacht op u! De luxe en kleinschalige Prana Lodge beschikt over maar acht suites en heeft een prachtige ligging aan een strand aan de ongerepte Wild..

Culinair, Luxe reizen, Natuur, Strand