Laden...
3 dagen

Deze fantastische én malariavrije safaribestemming ligt op maar een uur rijden vanaf de luchthaven van Port Elizabeth, maar u waant zich echt even helemaal buiten de bewoonde wereld! Uw ‘Out..

Comfort reizen, Natuur, Safari
3 dagen

Dit is geen gewone safari, dit is een unieke mogelijkheid om mee te helpen met de instandhouding van de natuur en wilde dieren in Zuid-Afrika. U maakt niet alleen game..

Actief, Natuur, Safari
4 dagen

Uw eigen privé paradijs wacht op u! De luxe en kleinschalige Prana Lodge beschikt over maar acht suites en heeft een prachtige ligging aan een strand aan de ongerepte Wild..

Culinair, Luxe reizen, Natuur, Strand
50% korting bij verblijf in februari!
4 dagen

Bij Kosi Forest Lodge kunt u heerlijk tot rust komen omgeven door de prachtige natuur van het iSimangaliso Wetland Park. ’s Avonds wordt de lodge met kaarsen en lantaarns verlicht,..

Aanbiedingen, Actief, Comfort reizen, Natuur, Water
3=2 geldig april t/m augustus 2020
4 dagen

Het Nkomazi Game Reserve is gelegen ten zuid-westen van het Krugerpark en is een fascinerend natuurgebied met een zeer laag malariarisico. Tijdens uw verblijf maakt u met deskundige rangers tweemaal..

Aanbiedingen, Luxe reizen, Natuur, Safari
ook mogelijk als fly-in safari
6 dagen

Dit reisonderdeel begint in Victoria Falls bij het gracieuze Victoria Falls Hotel dat u terug neemt in de koloniale tijd. Op loopafstand vindt u de Victoria watervallen en vanaf het..

Luxe reizen, Natuur, Safari
6 dagen

Dit avontuurlijke reisonderdeel begint en eindigt met een nacht in het Phalaborwa Safari Park. Dit is waar u uw gids en medereizigers ontmoet. U rijdt allen in een eigen 4×4..

Avontuurlijk, Natuur, Safari
aanbieding 4=3 geldig april t/m september 2020
5 dagen

Geniet van een citytrip in de populairste stad van Zuid-Afrika: Kaapstad! Met deze aanbieding kunt u vier nachten bij het 4-sterren Victoria & Alfred Hotel verblijven en u betaalt voor..

Aanbiedingen, Bezienswaardigheden, Comfort reizen
6 dagen

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en verlaten..

Comfort reizen, Meest gekozen, Natuur, Safari
6 dagen

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en..

Budget reizen, Natuur, Safari
3 dagen

Er staat u een romantisch verblijf te wachten! Het StarGazer Camp is de perfecte plaats om het dagelijkse leven een helemaal achter u te laten. Muren en het dak worden..

Natuur, Safari
4 dagen

Een heerlijk reisonderdeel met overnachtingen in het luxe Leeu House in het centrum van Franschhoek. Dit gezellige dorp wordt ook wel ‘The Food and Wine Capital of South Africa’ genoemd..

Aanbiedingen, Culinair, Cultuur, Luxe reizen