Etosha Safari

Algemene informatie

Etosha National Park

Met een oppervlakte van meer dan 22.000 vierkante kilometer is dit Nationale Park in het noorden van Namibië één van de grootste en bekendste in Zuidelijk Afrika. In dit prachtige park leven enorm veel diersoorten, waaronder olifanten, zwarte én witte neushoorns, leeuwen, zebra’s, giraffen, wilde beesten, luipaarden, cheeta’s en nog veel meer dieren…. U raakt hier werkelijk niet uitgekeken! Het park is daarom uitermate geschikt voor een meerdaagse safari!

Tijdens deze begeleide 3 daagse safari door het Etosha National Park verblijft u twee nachten in – naar keuze – tenten of lodges, midden in het park!

Let op: de genoemde prijs is op basis van kamperen. Het is ook mogelijk om in plaats van te kamperen te verblijven in kamers/chalets in de genoemde accommodaties. Neem contact met ons op voor de toeslag.

Specificaties

8729 Bl Cr
v.a.€ 388
3 dagen
Elke dinsdag
Inbegrepen
Namibië
Windhoek
Windhoek
 • Kamperen: 2 overnachtingen in tenten in het Okaukuejo Rest Camp en Namutoni Rest Camp
 • Verblijf in accommodaties: 2 overnachtingen in chalets in het Okaukuejo Rest Camp en Namutoni Rest Camp
 • Alle maaltijden (kamperen: diner rond het kampvuur, verblijf in accommodaties: diner in het restaurant)
 • Genoemde game-drives
 • Transport met gids vanaf uw accommodatie in Windhoek
 • Alle entreegelden en conservation fees
 • Flesjes water
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Kamperen: slaapzak (te huur voor NAD 30 per persoon per dag)
 • Drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en fooien.
Dagprogramma
Dag 1: Windhoek - Etosha South -

Tussen 08.00 uur en 08.30 uur wordt u opgehaald bij uw hotel in Windhoek. Er staat een lange rit op het programma vandaag met één tussenstop in Otjiwarongo. Onderweg geniet u van een picknick lunch.

In de middag arriveert u in het park. Via de Anderson Gate rijdt u naar Okaukuejo Rest Camp. Hier zet u het kamp op of  – indien u gekozen heeft voor een lodge – checkt in in uw kamer voor de nacht.

Okaukuejo is een populaire overnachtingsplaats vanwege de grote waterpoel die hier ligt. Vanuit de accommodatie heeft u hier goed zicht op! In de avond is deze waterpoel verlicht. Er komen hier enorm veel dieren op af om de dorst te lessen.

Nadat u het kamp heeft opgezet, of u heeft geinstalleerd in uw kamer, is er tijd ter vrije besteding. Zo kunt u het Rest Camp gaan verkennen, een kijkje nemen bij de drukbezochte waterpoel of een verfrissende duik nemen in het zwembad. Aan het einde van de middag gaat u op pad voor een game-drive door dit immens grote park.

Na het diner kunt u nog even napraten bij het kampvuur. Het is ook zeker aan te raden om nog even een kijkje te gaan nemen bij de waterpoel. Overdag zult u hier vast en zeker vele olifanten, zebra’s en diverse antilopesoorten hebben gespot. In de avond heeft u een grote kans om hier de ‘nachtdieren’ te spotten als hyena’s, leeuwen, neushoorns en luipaarden.

Dag 2: Etosha East -
Dag 3: Etosha East - Windhoek -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag