Vluchten

Wij kunnen vluchten voor u verzorgen indien gewenst.

Voor het zoeken en in optie zetten van vluchten berekenen wij €25 per ticket met een maximum van €100 per boeking (max. 9 personen). Dit bedrag dient vooraf te worden voldaan. Indien u besluit de vluchten te boeken, worden er geen reserveringskosten berekend.
Indien er wijzigingen zijn tijdens de optie periode, dan zijn de kosten €15 per wijziging.

Indien u met meer dan 9 personen reist, dan wordt dit door luchtvaartmaatschappijen gezien als een groepsboeking en gelden andere tarieven (soms duurder, soms goedkoper) en regels. Wij zijn u graag van dienst bij het boeken van vluchten voor een groep.

Voor het in optie nemen van vluchten hebben wij de volgende gegevens nodig van alle reizigers:
– eerste voornaam en achternaam volgens paspoort
– geboortedatum

Algemene reisinformatie

Houd uw paspoort bij de hand bij het boeken van vluchten, het is zeer belangrijk dat de naam op uw ticket exact gelijk is aan de naam op uw paspoort…

Bagage

Het meenemen van de toegestane hoeveelheid ruimbagage wordt vermeld op uw ticket. Over het algemeen gelden de volgende regels: Economy class Ruimbagage: 1 stuk van 23 kg * Handbagage: 1..

Luchtvaartmaatschappijen

Het aantal vluchten wat dagelijks vanuit Europa naar zuidelijk Afrika vertrekt, groeit maandelijks. Vanuit Amsterdam, Dusseldorf en Brussel vertrekken dagelijks meerdere vluchten richting Johannesburg, Kaapstad, Durban, Windhoek, Victoria Falls en/of..

Parkeren bij de luchthaven

Gaat u op reis en wilt u uw auto voor langere tijd parkeren? Op de internationale luchthavens kunt u kiezen uit kort parkeren, lang parkeren en extra lang voordelig parkeren…

Wijziging, annulering of vertraging

Actueel reisschema Het kan voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij een wijziging/annulering aanbrengt in uw reisschema. De luchtvaartmaatschappij is hiertoe gerechtigd om dit op ieder moment te doen. Uit service oogpunt zullen..