Vluchten

Vanwege de Corona-crisis zijn wij helaas genoodzaakt te stoppen met het aanbieden van vluchten. Wij verzorgen uw reis omdat wij ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor u willen zijn. Dit hebben we – zeker in de afgelopen maanden – kunnen bewijzen, mede door onze flexibiliteit en het kosteloos omzetten van reizen. Wij zijn erachter gekomen geen toegevoegde waarde te kunnen bieden wanneer het gaat om vluchten. Onze consolidator is gestopt met het verzorgen van vluchten en wij hebben derhalve moeten besluiten ook te stoppen met het reserveren van vluchten voor onze cliënten.

Wij zullen u desgewenst kunnen adviseren over geschikte in uw reisprogramma passende (binnenlandse) vluchten. U kunt deze vervolgens zelf reserveren.

U heeft voor het boeken van vluchten het volgende nodig

  • Uw volledige namen volgens paspoort
  • Paspoortnummer(s)
  • Geboortedata reizigers
  • Vervaldatum paspoort
  • Uw creditcard gegevens of bankgegevens om online te kunnen betalen
  • Uw e-mailadres
  • Uw adresgegevensDe bevestiging en tickets ontvangt u daarna op uw eigen email adres. Wij verzoeken u vriendelijk ons op de hoogte te stellen van uw gereserveerde tickets zodat wij eventuele autohuur hierop aan kunnen laten sluiten.

Onderstaand enkele links van luchtvaartmaatschappijen

 

  • Voor binnenlandse vluchten kunt u gebruik maken van www.travelstart.co.za
    Via deze link kunt u o.a. vluchten boeken met de onderstaande maatschappijen:

*** N.B. Lopende boekingen en/of het verzetten van vluchten worden door ons uiteraard gewoon afgehandeld indien mogelijk.
**  Wij adviseren u een vliegticket verzekering af te sluiten voor uw gereserveerde tickets. Losse tickets vallen niet onder de SGR garantie.

Klik hier voor adviezen en tips voor het boeken van vluchten.  
Algemene informatie over vluchten vindt u hier.

Algemene reisinformatie

Algemene informatie over het reserveren van vluchten Indien u uw vluchten gaat reserveren houdt dan uw (geldige) paspoort bij de hand. Het is zeer belangrijk dat de naam op uw..

Bagage

Het meenemen van de toegestane hoeveelheid ruimbagage wordt vermeld op uw ticket. Over het algemeen gelden de volgende regels: Economy class Ruimbagage: 1 stuk van 23 kg * Handbagage: 1..

Luchtvaartmaatschappijen

Vluchten Wij adviseren u zelf uw vluchten te boeken: klik hier voor meer informatie. Graag geven wij u echter onderstaand wat informatie over vluchten en adviezen. Internationale luchtvaartmaatschappijen KLM biedt..

Parkeren bij de luchthaven

Gaat u op reis en wilt u uw auto voor langere tijd parkeren? Op de internationale luchthavens kunt u kiezen uit kort parkeren, lang parkeren en extra lang voordelig parkeren…

Wijziging, annulering of vertraging

Actueel reisschema Het kan voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij een wijziging/annulering aanbrengt in uw reisschema. De luchtvaartmaatschappij is hiertoe gerechtigd om dit op ieder moment te doen. Indien u een vluchtwijziging..