Vluchten

Vanwege de Corona-crisis zijn wij helaas genoodzaakt te stoppen met het aanbieden en reserveren  van (intercontinentale) vluchten. Wij verzorgen uw reis omdat wij ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor u zijn. Dit hebben we – zeker in de afgelopen maanden – kunnen bewijzen, mede door onze flexibiliteit. Helaas zijn we erachter gekomen geen toegevoegde waarde te kunnen bieden wanneer het gaat om de vluchten. Wij zijn hierbij te afhankelijk van derden.

Wanneer u uw vluchten toch echt door ons wil laten verzorgen is dit wel mogelijk, maar zijn wij genoodzaakt € 50 (per ticket) administratiekosten te berekenen. Wij hebben in dat geval van u het volgende nodig:

  • Uw creditcard gegevens. Om een vlucht voor u in te kunnen boeken zijn deze gegevens nodig.
    (Uiteraard bewaren wij deze gegevens niet.)
  • Uw namen volgens paspoort
  • Paspoortnummer(s)
  • Geboortedata reizigers

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de tickets.

Wij adviseren u  derhalve om zelf uw vluchten te boeken. Dit kunt u gemakkelijk doen via de volgende links:

Algemene reisinformatie

Algemene informatie over het reserveren van vluchten Indien u uw vluchten gaat reserveren houdt dan uw (geldige) paspoort bij de hand. Het is zeer belangrijk dat de naam op uw..

Bagage

Het meenemen van de toegestane hoeveelheid ruimbagage wordt vermeld op uw ticket. Over het algemeen gelden de volgende regels: Economy class Ruimbagage: 1 stuk van 23 kg * Handbagage: 1..

Luchtvaartmaatschappijen

Vluchten Wij adviseren u zelf uw vluchten te boeken: klik hier voor meer informatie. Graag geven wij u echter onderstaand wat informatie over vluchten en adviezen. Het aantal vluchten wat..

Parkeren bij de luchthaven

Gaat u op reis en wilt u uw auto voor langere tijd parkeren? Op de internationale luchthavens kunt u kiezen uit kort parkeren, lang parkeren en extra lang voordelig parkeren…

Wijziging, annulering of vertraging

Actueel reisschema Het kan voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij een wijziging/annulering aanbrengt in uw reisschema. De luchtvaartmaatschappij is hiertoe gerechtigd om dit op ieder moment te doen. Indien u een vluchtwijziging..