Vluchten

Indien gewenst kunnen wij ook vluchten voor u verzorgen. Zowel intercontinentale als binnenlandse vluchten. Onze vluchtprijzen zijn altijd inclusief ticketfee en vliegticketverzekering. Deze verzekering beschermt u als reiziger tegen de kosten van een faillissement van een luchtvaart maatschappij. Wordt de gehele vlucht geannuleerd? Of bent u al op de plaats van bestemming en wordt de retourvlucht geannuleerd? In beide gevallen dekt deze vliegticketverzekering de kosten tot 1500,- euro per persoon per ticket.

Wij rekenen voor het zoeken naar geschikte vluchten 60 euro per zoekopdracht. U ontvangt hiervoor een factuur. Indien u de vluchten via ons reserveert worden de kosten in mindering gebracht op de ticketfee. Indien u na een zoekopdracht geen vluchten via ons reserveert wordt het bedrag niet gerestitueerd.

Indien u wijzigingen aan wilt brengen in gereserveerde tickets zijn de kosten die de luchtvaartmaatschappij hiervoor berekend voor uw eigen rekening. Per wijziging wordt door ons tevens een bedrag van 25 euro berekend.

Indien u met meer dan 9 personen reist, dan wordt dit door luchtvaartmaatschappijen gezien als een groepsboeking en gelden andere tarieven en regels. Wij zijn u graag van dienst bij het boeken van vluchten voor een groep.

Voor het in optie nemen van vluchten hebben wij de volgende gegevens nodig van alle reizigers:
– eerste voornaam en achternaam volgens paspoort
– geboortedatum

Algemene reisinformatie

Houd uw paspoort bij de hand bij het boeken van vluchten, het is zeer belangrijk dat de naam op uw ticket exact gelijk is aan de naam op uw paspoort…

Bagage

Het meenemen van de toegestane hoeveelheid ruimbagage wordt vermeld op uw ticket. Over het algemeen gelden de volgende regels: Economy class Ruimbagage: 1 stuk van 23 kg * Handbagage: 1..

Luchtvaartmaatschappijen

Het aantal vluchten wat dagelijks vanuit Europa naar zuidelijk Afrika vertrekt, groeit maandelijks. Vanuit Amsterdam, Dusseldorf en Brussel vertrekken dagelijks meerdere vluchten richting Johannesburg, Kaapstad, Durban, Windhoek, Victoria Falls en/of..

Parkeren bij de luchthaven

Gaat u op reis en wilt u uw auto voor langere tijd parkeren? Op de internationale luchthavens kunt u kiezen uit kort parkeren, lang parkeren en extra lang voordelig parkeren…

Wijziging, annulering of vertraging

Actueel reisschema Het kan voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij een wijziging/annulering aanbrengt in uw reisschema. De luchtvaartmaatschappij is hiertoe gerechtigd om dit op ieder moment te doen. Uit service oogpunt zullen..