Vanwege de Corona-crisis zijn wij helaas genoodzaakt te stoppen met het aanbieden van vluchten. Wij verzorgen uw reis omdat wij ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor u willen zijn. Dit hebben we – zeker in de afgelopen maanden – kunnen bewijzen, mede door onze flexibiliteit en het kosteloos omzetten van reizen. Wij zijn erachter gekomen geen toegevoegde waarde te kunnen bieden wanneer het gaat om vluchten. Wij zijn hierbij te afhankelijk van derden en hebben derhalve moeten besluiten vluchten slechts onder de volgende voorwaarden nog voor onze cliënten te verzorgen.

Wanneer u uw vlucht echt door ons wilt laten verzorgen is dit dus nog wel mogelijk, maar zijn wij genoodzaakt € 50 (per ticket) administratiekosten te berekenen. Dit bedrag dient van te voren te worden voldaan. Om de vluchten vervolgens voor u te kunnen boeken hebben wij het volgende van u nodig:

 • Uw creditcard gegevens. (Om een vlucht voor u in te kunnen boeken zijn deze gegevens nodig, uiteraard worden deze gegevens daarna gelijk verwijderd.)
 • Uw volledige namen volgens paspoort
 • Paspoortnummer(s)
 • Geboortedata reizigers
 • Vervaldatum paspoort
 • Een kopie van uw paspoort ipv van bovenstaande 4 punten is het  handigste
 • Uw e-mailadres
 • Uw adresgegevens

Na ontvangst van de service fee en bovenstaande gegevens boeken wij de vluchten vervolgens voor u met uw gegevens direct op de site van de luchtvaartmaatschappij.  De bevestiging en tickets ontvangt u daarna op uw eigen email adres.

Wij zijn vanaf het moment van boeking niet meer in staat om wijzigingen en/of vragen inzake stoelreserveringen voor u te behandelen. U dient deze zelf bij de luchtvaartmaatschappij online in te dienen of een email te sturen naar de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Indien u kiest voor zelf reserveren kunt u dit gemakkelijk doen via de volgende links:

 

 • Voor binnenlandse vluchten kunt u gebruik maken van www.travelstart.co.za
  Via deze link kunt u o.a. vluchten boeken met de onderstaande maatschappijen:

*** N.B. Lopende boekingen en/of het verzetten van vluchten worden door ons uiteraard gewoon afgehandeld.

**  Wij adviseren u een vliegticket verzekering af te sluiten voor uw gereserveerde tickets. Losse tickets vallen niet onder de SGR garantie.

Klik hier voor adviezen en tips voor het boeken van vluchten.  
Algemene informatie over vluchten vindt u hier.