Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.8
Algemeen 9.7
Service 10
Prijsstelling 9.5
Reactiesnelheid 10
Expertise 9.8
10

We zijn net terug van onze vakantie in Zuid-Afrika, voor ons samengesteld door Hanneke van Zuid-Afrika Specialist. Het was een geweldige vakantie en dat was te danken aan twee dingen; het geweldige/prachtige land Zuid-Afrika en de vlekkeloze organisatie door Zuid-Afrika Specialist. Alles was tot in de puntjes geregeld maar we hadden ook niet anders verwacht gezien de vele prettige contacten die we al met Hanneke hadden tijdens de voorbereiding van onze reis en de adequate en onvermoeibare manier waarop ze op onze wensen en (vele) vragen reageerde. We hebben een fabelachtige vakantie gehad en ik zal iedereen die van plan is naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan van harte aanraden om bij Zuid-Afrika Specialist aan te kloppen !!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
familie Van Hout, Boekel

  Beste familie van Hout, bedankt voor uw leuke reactie. We zijn u met plezier van dienst geweest en achteraf horen dat de reis zo goed bevallen is, is het allerfijnste. Nogmaals dank en tot ziens!

  Hanneke Hermans
10

Reis met auto door Kwazulu Natal en Westkaap

Wat een prachtige reis die Zuid-Afrika Specialist voor ons heeft klaargezet en georganiseerd. Dat is nog lang nagenieten van alle beelden, indrukken, belevenissen, ervaringen en ontmoetingen. Yara en collega’s hebben op aangeven van ons een prachtige tour georganiseerd door met name de parken in Kwazulu Natal, gevolgd door een vijftal dagen in de Westkaap en enkele dagen in Hermanus voor het spotten van de walvissen, met name de Big Right Whales. De beschrijvingen van de onderdelen kwamen goed overeen met de omgevingen. Met geweldige accomodaties en telkens een hartelijk, gastvrij onthaal voelden we ons meteen thuis en werden we ingelicht over de (extra) mogelijkheden voor excursies en uitstapjes, naast degenen die al in het programma waren opgenomen. Wij konden dus telkens op onze beurt meteen vaststellen en kiezen wat we nog (aanvullend) wilden doen. Het georganiseerde programma was compleet volgens onze verwachtingen, met het feit dat we niet helemaal blanco door een eerdere ervaring waren, is dat ook in dat opzicht beslist meerdere complimenten waard!

We hebben nog een kleine tip: iets meer informatie in de reisbescheiden en/of programma over wie je welke bedragen aan fooien betaalt. Bij tankstations is duidelijk. Verder zijn er vaak mogelijkheden op de rekeningen, in restaurants bijvoorbeeld… we zijn uitgegaan van tien procent, maar welk percentage is dan redelijk?

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Eric en Josje

  Beste Eric en Josje,

  Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw reis!
  Inzake de fooien: 10% is inderdaad een juist percentage om van uit te gaan in restaurants. We zullen deze informatie duidelijker meegeven aan toekomstige klanten.

  Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer!

  Yara Peters
10

We hebben via de Zuid Afrika Specialist een huurauto geregeld en een overnachting in Johannesburg. Alle communicatie bijzonder snel, vriendelijk en uitgebreid, complimenten! De overdracht van de auto bij het hotel ging ook soepel. Perfect geregeld, hartelijk dank!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Sigrid Bakker
10

Hanneke heel erg bedankt voor het super samenstellen van onze reis!
Vooral jouw geduld om de switch te maken omdat we in eerste instantie richting Botswana wilden.
De combinatie van Zuid Afrika, Mozambique en Swaziland was ook super!
Het kamperen boven op de Toyota hebben wij echt als heel bijzonder ervaren, als we een nacht in een hotel zaten misten we de tent.
Het is zo mooi om midden in de natuur te verblijven!
We kregen een splinternieuwe auto mee en hebben hem gelukkig ook weer zonder beschadiging ingeleverd.
Helaas was wel de koelast verkeerd aangesloten dus onze eerste voorraad vlees hebben we weg kunnen gooien.
Het is midden in het Krugerpark heel netjes opgelost door Maui.
Nogmaals bedankt en ik ga de Zuid Afrika specialist aan iedereen aanraden!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Nicole Leegwater
10

Na een werkbezoek in Johannesburg zijn we samen een paar dagen naar het Kruger Park gegaan. Via Zuid-Afrika specialist hebben we een arrangement geboekt. Tijdens de voorbereidingen ben ik goed en duidelijk geholpen met kundig advies. We zijn keurig opgehaald in Johannesburg bij het hotel en na 4 dagen retour gebracht naaar het vliegveld. De reis was fantastisch en zou niet beter geweest kunnen zijn. De drives in het park waren in een woord geweldig te noemen. Ik ga zeker nog vaker boeken via Zuid-Afrika specialist.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Chantal van der Hoff

  Bedankt voor de feedback. We zijn u graag weer van dienst bij uw volgende reis naar Zuid-Afrika.

  Emmy Schermers
9.6

Onwijs fijne ervaring gehad met deze organisatie. Ik had weliswaar alleen een camper nodig voor mijn reis want heb zelf al het andere geboekt. Maar ik werd op or tambo netjes opgehaald en afgezet bij mijn camper en bij inlevering weer netjes op het vliegveld gebracht.

Van tevoren heb ik alle informatie netjes gekregen en het ging allemaal perfect thnx za specialist. Volgende keer komen we weer bij jullie

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Tom
8.4

Wat een geweldige reis was dat : met een Toyota land cruiser dwars door Namibië en Botswana. Verslavend! Dus : z.s.m terug!! Onze 4×4 bushcamper via ZA Specialist gehuurd. Helaas klopte de info op de website niet helemaal met de 4×4 die we mee kregen en bleek de wagen veel mankementen te hebben. ( aan dit laatste kon ZA Specialist niets aan doen uiteraard ). Gelukkig dacht ZA Specialist met ons mee en regelde halverwege onze reis een nieuwe 4×4 voor ons en ook hebben zij de info op hun website inmiddels aangepast. Onze klachten zijn serieus genomen en naar onze tevredenheid opgelost, heel fijn ! Ondanks bovenstaand verhaal is het een fijne organisatie. Ze reageren direct wanneer je vragen hebt, zoeken zaken snel voor je op/uit en zijn erg flexibel dus wat dat betreft niets dan lof. We zijn nu al bezig met de volgende trip en wie weet kloppen we weer aan bij ZA Specialist! Speciale dank aan Yara en Arthur die ons geweldig hebben geholpen..

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Cynthia

  Beste Cynthia,
  Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u ondanks de tegenslagen ontzettend heeft genoten van uw reis.
  We hopen u met een eventuele volgende reis uiteraard weer graag van dienst te mogen zijn!

  Yara Peters
9.6

Beter laat dan niet! We hebben fantastische vakantie gehad tijdens Kerst en de jaarwisseling! De activiteiten en overnachtingen hebben we grotendeels via ZAS laten regelen. Dit verliep allemaal vlekkeloos. Ook de safari vlak voor onze terugreis is prima op maat geregeld! Top!!!
ZAS is een aanrader. Een volgend ZA bezoek zal ik zeker via ZAS laten organiseren.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Rita

  Beste mevrouw Temmink, hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat leuk te horen dat u genoten heeft van de campingreis. Hopelijk tot ziens!

  Hanneke Hermans
10

Beste Reizigers, Zuid Afrika Specialist is bij uitstek een van de beste reisorganisaties voor Zuid Afrika. Er wordt een mooi tailor made voorstel gemaakt naar jouw speciale behoefte. En tijdens dit proces wordt er zorgvuldig naar je geluisterd en is flexibiliteit keyword. Ook alle vragen , klein, onbenullig of groot worden prettig beantwoord. Je merkt echt de kennis in alles, alle correspondentie was waardevol. We zijn nu al 2 keer geweest via Zuid Afrika Specialist en dat is zeker niet de laatste keer. Top specialisten!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Scarlett

  Hartelijk dank voor deze prachtige reactie Scarlett! Wij zijn u opnieuw graag van dienst geweest. Mocht u willen overleggen over de volgende reisbestemming dan kunt u altijd bellen of mailen. 🙂

  Hanneke Hermans
10

Voor onze trip door de West Kaap, Karoo en de Garden route wilden wij een 4×4 maar dit was erg kostbaar voor 7 weken. Hanneke van Zuidafrikaspecialist bood een uitstekend alternatief met een 4×4 voor de “landelijke” Karoo en, vanaf Port Elisabeth, een sedan. Er waren wat problemen met de verhuurder maar die zijn door Zuidafrikaspecialist snel en naar tevredenheid opgelost.
Voor onze volgende Zuidelijk Afrika reis gaan we zeker weer van hun diensten gebruik maken.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jannie en Rik van Hout

  Hartelijk dank voor uw feedback. Gelukkig zijn de problemen met de verhuurder van uw auto’s opgelost. We zijn u (opnieuw) met graag van dienst geweest en kijken uit naar uw foto’s en reisverslag. Tot de volgende keer!

  Hanneke Hermans
9.6

Voor de tweede keer bij Zuid Afrika Specialist een reis geboekt. Goed advies, doet moeite om de wens te achterhalen en het juiste programma aan te bieden, op maat! Hanneke heeft ons tijdens de reis alle zorgen om een totalloss gereden auto uit handen genomen. Zijn haar enorm dankbaar! Ook tijdens de reis is het fijn om advies in te winnen. Wij blijven ZAS aanbevelen! Dank-jullie-wel

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Renate de Jong
10

Wij zijn heel goed geholpen door Hanneke bij invullen van de laatste week overnachtingen van onze 2-weekse reis het het gezin naar Zuid Afrika en Swaziland.
Omdat ik zelf al een paar adressen wist en gereserveerd had was hulp bij de eerste week niet nodig. De accommodaties door jullie geboekt, waren stuk voor stuk prima, vriendelijk personeel en qua eten niets op aan te merken.
Hanneke, dankjewel voor de begeleiding die je bood en indien nodig, kom ik zeker bij je/jullie terug.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Anneke
10

In 2015 voor de vakantie in 2016 was alles top geregeld. En nu deze Vakantie was het nog beter.
Super de luxe spik splinter nieuwe camper en de campings in Kruger Park waren ook top. De enige opmerking die ik wil maken is.
Meld bij de klant de duurdere prijs voor de mooiste plekken en de goedkopere voor de mindere plekken. Want de goedkoopste plekken, (die jullie vanzelf geboekt hebben, dat is aantrekkelijk) zijn toch de mindere plekken. Dit is opbouwende kritiek hoor. Het was niet druk dus wij konden overal tussen door kijken.
Maar in een drukker seizoen is keuze maken misschien een optie. Groet Rob en Chris

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Chris Compas

  Bedankt voor de informatie. We zullen hier in de toekomst zeker rekening mee houden. We zijn u tijdens uw eventuele volgende reis graag weer van dienst!

  Yara Peters
10

We hebben met een groep van 6 volwassenen 2 weken door het zuiden van Zuid-Afrika gereisd. Hanneke van de Zuid-Afrikaspecialist heeft ons bij het vaststellen van de reis heel goed geholpen. Zij reageert altijd heel snel en komt met goede voorstellen en alternatieven als daar om gevraagd werd. Wat een prachtig land en we hebben een geweldige vakantie gehad mede door de Zuid-Afrikaspecialist! Bedankt!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Roland

  Bedankt voor de feedback. We zijn u graag van dienst geweest en zien u graag nog eens terug in Zuid-Afrika!

  Hanneke Hermans
10

Het was TOP ! De keuze van de overnachtingsplaatsen, de geboekte campings, de rondrit, de camper, de lodges… alles was perfect in orde. We waren vooraf en tijdens onze reis ook bijzonder gelukkig met de vlotte communicatie. Een vraag of opmerking werd in een mum van tijd beantwoord. Het was onze eerste ‘online’rondreis en dan heb je wel wat vrees … maar uiteindelijk kregen we méér dan we verwachtten 😉 We raden zuidafrikaspecialist.nl aan iedereen aan !

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Beyaert-Raveel
10

Alles was top geregeld door Ester en later zeer goed door Yara overgenomen. Niets is te gek en alles wordt zeer snel geregeld.
Er wordt goed geluisterd naar wat je wilt en daarop wordt de reis voor je samengesteld. Zeer goede ervaring, wij komen graag terug in Zuid Afrika en dan ongetwijfeld via de Afrika Specialst

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Joris & Rolf

  Hartelijk dank voor de mooie feedback.

  Arthur Stevens
10

Al weer voor de derde keer via jullie een vliegticket en auto (Nissan Trax) gehuurd. Ook weer via jullie het eigen risico op de auto afgekocht bij de Europese. Een goede tip, want ook nu zullen we een claim doen bij deze verzekeringsmaatschappij. Een lekke band komt regelmatig voor en als je die band moet vervangen, wat bij ons al meerdere keren is gebeurd, loopt dat toch in de papieren. We hebben een heerlijke reis door Namibië en het Noordelijke deel van Zuid Afrika gemaakt van 5 weken. Ik zal proberen jullie volgende week onze verslagen te mailen voorzien van foto’s. Dank voor jullie attente mail bij thuiskomst. We zijn zeer tevreden over jullie als reisorganisatie. Hartelijke groet.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Henriette Jansen
10

Wij hebben een zeer mooie camperrondreis gemaakt waarbij we in drie weken van Johannesburg naar Kaapstad zijn gereden. Tijdens de reis hebben we vele hoogtepunten gehad, maar voor ons stak Drakensbergen boven alles uit. Dit terwijl dit gebied nog wel eens overgeslagen wordt.
Vanaf het boekingsproces zijn we zeer goed geholpen met de vele vragen die we hadden. Tijdens de vakantie was alles perfect geregeld bij de autoverhuurder en de verschillende accommodaties. Tijdens de reis hebben we eenvoudig nog een activiteit bij kunnen boeken. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden klanten met een fantastische reis achter de rug.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Johan
10

Hartelijk dank voor alweer een prima organisatie van een fantastische reis.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
ingrid devijver
9.2

Wij hebben in Namibië 2 Toyota Hilux 4×4 gehuurd met daarop daktenten voor 6 personen en daarmee een geweldige trektocht gemaakt door noordwest Namibië. De auto’s waren goed onderhouden, de daktenten iets minder. De uitrusting was bijna compleet (tip: neem goede slaapzakken mee als je in de Namibische winter reist). De auto’s hebben het aardig voor hun kiezen gehad op de ruige, onverharde tracks, maar hebben het – los van een aantal lekke banden – zeer goed gehouden. Niets dan lof voor de soepele afhandeling – zowel praktisch als financieel – bij het terugbrengen van de auto’s!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Bart Bennis
9.6

Top vakantie samengesteld met Ester, er wordt goed geluisterd en op basis daarvan een heerlijke vakantie genoten. Service uitstekend, huurauto super makkelijk en overal de beste kamers gekregen, heel lief, de bruidssuite in Hazyview was weergaloos.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Wybren
10

We hebben een heerlijke vakantie in Zuid Afrika gehad. Ester, ontzettend bedankt voor je goede advies en dat je op zo’n korte termijn zulke prachtige en diverse accommodaties voor ons hebt geboekt. Elke nieuwe locatie was weer een verrassing, er zat veel afwisseling in het programma en we werden nooit teleurgesteld. Heel veel dank!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Ingrid
9.2

Beste Hanneke/collega,s
ik wilde je namens mijn vrouw en kids bedanken
hoe je onze vakantie heb geregeld /uit gezocht ect voor ons
jij en jullie allemaal bedankt ! schijver , 9 + !!!!
bedankt !!!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
den Otter
10

Goedemiddag meneer Stevens,
Wij hebben een fantastische vakantie gehad!
Ester Koenders verdient met haar goede service en adviezen alle credit voor het succes van deze mooie vakantie.
We geven jullie adres beslist door.
We zullen wat mooie foto’s selecteren en toesturen.
Met vriendelijke groeten,

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Familie Kubbinga
10

Dank voor het welkom
Het was een fantastische reis prima verzorgd door jullie met name onze consulent Yara.
We gaan zeker een verslag zenden met foto’s , maar de werkelijkheid is dat we ook weer volop in het werkproces zitten dus het kan even duren.
Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische reisverzorging.
Zou U Yara onze hartelijke dank kunnen overbrengen het was tip top in orde.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Willems
10

Beste Mensen,
mijn vrouw en ik zijn alweer ruim een week in Nederland, maar we moeten de indrukken van onze reis nog verwerken. We willen jullie bedanken voor de goede zorgen t.a.v de 4×4 auto. We hebben ruim 7000 km gereden door Zuid-Afrika , Kgalagadi en Richtersveld, en een stukje Botswana en Zuid Namibie. Ook de overnachting in O.R. Tambo Lodge was prima geregeld.

Nogmaals hartelijk dank voor de prima regeling.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Vermeule

Wat vind je van ons?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *