Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.8
Algemeen 9.7
Service 9.8
Prijsstelling 9.5
Reactiesnelheid 9.9
Expertise 9.8
10

We hebben een prachtige reis gehad. Via Lies hebben wij de rondreis geschikt voor rolstoelgebruikers geboekt. Zij heeft ons meer dan goed geholpen door onze vragen (over toegankelijkheid en allergieën) te beantwoorden. Wij hebben een mooie en zorgeloze vakantie gehad.
Heel erg bedankt!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Sven & Janneke
10

Beste medewerkers van Zuid Afrika Specialist,
Enkele maanden geleden zochten wij een reisorganisatie om met ons een reis te organiseren door Zuid Afrika. Enkele organisaties reageerden laat of soms helamaal niet,de enige die direct reageerden waren jullie. Met Rinske hebben wij een geweldige reis in elkaar gezet. Nadat wij onze wensen hadden gemeld,had zij snel een voorstel klaar. Waren er nog vragen of aanpassingen van onze kant,dan werd daar direct op gereageerd via mail of via een gepland telefoongesprek.Nu wij terug zijn van de reis,waar wij zeer tevreden op terug kijken,rest ons jullie te bedanken voor het meedenken over onze reis,het organiseren ervan,de service die we van jullie kregen. De vouchers die we voor elk verblijf en elke excursie kregen waren zo gedetailleerd,met de route beschrijvingen en kaartjes erbij hebben ons meerdere malen geholpen. Mochten wij in de toekomst nogmaals dit prachtige land bezoeken is er geen twijfel mogelijk dat we deze reis weer met jullie zullen plannen. Breng onze dank over aan Rinske! En Arthur dank voor de laatste contacten die nog nodig waren voor ons vertrek.
Ira,Effie en Sandra

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Sandra
10

Beste Sandra en collega’s

Wij hebben een fantastische vakantie gehad en Sandra heeft ontzettende mooie lodges voor ons geboekt. Voor onze vakantie hadden wij enkele vragen en Sandra
heeft deze allemaal keurig beantwoordt en zij had altijd tijd voor ons.
De enige opmerking die wij hebben is, dat je het beste een auto kan huren met 4×4.
Maar Sandra het was echt perfect en de volgende reis zullen wij zeker weer bij jou boeken.

Bedankt voor alles en tot ziens
Melvin, Leoniek en Lisa Blokland

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Melvin Blokland

  We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van de reis. We zouden het heel leuk vinden om u in de toekomst nog een keer te mogen helpen met het plannen van uw vakantie, want er is nog veel meer moois te zien in Zuid-Afrika!

  Sandra Berger
10

Hi Arthur,

Begin dit jaar hebben we contact met elkaar opgenomen voor het maken van onze reis door Zuid Afrika. Wij waren niet bekend met het land en wilden graag een stuk advies, begeleiding en ontzorging, zodat we met volle teugen van deze fantastische reis zouden kunnen gaan genieten. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Snelle reacties, kundig advies en een concurrerende prijs. Team Zuid Afrika Specialist heeft ervoor gezorgd dat alle vluchten, accommodaties, autohuur en excursies tot in de puntjes waren verzorgd. Vrijwel alle boekingen verliepen zonder verrassingen. Bij eventuele vragen of wijzigingen is proactief actie ondernomen zodat wij er geen omkijken naar hadden.

Deze ontzorging heeft ertoe geleid dat we een onvergetelijke reis hebben kunnen maken. De onvoorstelbaar mooie natuur, de gastvrije inwoners, eigen humeur en niet te vergeten het heerlijke eten doet dan de rest.

Naast de goede verzorging van vlucht, auto en excursies, wil ik graag een aantal accommodaties benoemen waar we erg van hebben genoten. Ashbourne Country Escape in Hazyview (wat een viendelijke mensen, een uitzicht en fantastisch diner), Needles Lodge in Marloth Park (vriendelijk ontvangst, midden tussen het wild, heel fijn diner), Umlilo Lodge in St Lucia (fijne vibe in oerwoud-achtige setting), Addo African Home in Addo (Michelin-achtige keuken), Oakdene Guest House in Oudtshoorn (vriendelijke Vlamingen) en Maartens Guesthouse in Kaapstad (warm onthaal en fijne tips). En voor allemaal geldt: super schoon en netjes!

Arthur en Team Zuid Afrika Specialist, hartelijk dank voor jullie inzet. We hebben genoten en zullen jullie bij de mensen om ons heen zeker aanbevelen.

Groet, familie Van der Kooij

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Bert van der Kooij

  Heel hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn dat onze inzet gewaardeerd wordt!
  Geniet van de mooie herinneringen en wie weet tot ziens!

  Jolanda Stevens
10

Ik heb een ontzettend mooie reis gemaakt. Met dank aan Sandra was alles super goed geregeld! Heb mijn vrijwilligerswerk kunnen combineren met een mooie vakantie. Ook toen ik langer bij het vrijwilligerswerk wilde blijven heb ik super goede service gehad bij het verzetten van mijn boeking. Dit is de tweede vakantie die ik via Zuid-Afrika specialist heb gedaan en zeker voor herhaling vatbaar!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jasmijn

  Fijn om te horen dat je wederom hebt genoten van Zuid-Afrika!

  Sandra Berger
10

Fantastische reisorganisatie met enorm veel kennis en excellente service. Rinske is een topper die snel reageert, goed adviseert en meedenkt met de invulling van de reis. We waren een beetje sceptisch ivm zo’n hoge cijfers (klopt dit wel), maar Zuidafrikaspecialist en Rinske zijn inderdaad een 10 waard!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Van Rensch

  Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

  Jolanda Stevens
10

Met dank aan Arthur opnieuw een reis geboekt naar Zuid Afrika en Lesotho.
We hadden een eigen idee over de invulling hiervan en wilden in eerste instantie alleen de autohuur regelen via de Zuid Afrika Specialist.
Arthur dacht aan alle kanten mee wat ons de mogelijkheid gaf om alles hier te boeken en er een zelf samengestelde pakketreis van te maken.
Helaas hadden we problemen met de auto maar dit is direct goed opgepakt. Supersnelle reactiesnelheid en fijne terugkoppelingen. Het is prettig reizen als je weet dat het goed geregeld is.
Een aantal accommodaties hadden we zelf uitgezocht maar we zijn ook echt verrast met pareltjes vanuit de Zuid Afrika Specialist. Al met al in 3 weken een geweldige reis gemaakt van Johannesburg naar Maseru en Leribe in Lesotho, naar Umhlanga en St Lucia in Zuid Afrika, naar Eswatini en opnieuw naar Zuid Afrika om via Hoedspruit weer naar Johannesburg te rijden. Vele kilometers gereden door het prachtige landschap en op plekken geweest waar we normaal niet zouden komen. Absoluut een aanrader voor iedereen die een mooie reis naar Afrika wil maken, met of zonder reiservaring!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
familie van Gelder
10

Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt mede door Zuid-Afrika Specialist via wie wij een geweldige 4×4 met daktent hebben gehuurd. In 22 dagen zijn wij vanuit J-Burg naar Capetown gereden en hebben de reis/roadtrip van ons leven gemaakt. Wat een prachtig land, wat een fijne mensen, wat een ervaring(en) en wat een indrukken hebben wij hier opgedaan. Echt fantastisch. Rinske van ZAS heeft ons in de aanloop bijgestaan met vragen en de auto en we hebben zelf een reisschema gemaakt met een beetje hulp uit de Marcopolo reisgids. We wilde niet teveel vooraf geregeld hebben en hebben enkel de eerste 4 nachten een camping geboekt waarvan 2x in Kruger park. Daarna zien we wel zeiden we tegen elkaar. Dat is supergoed bevallen. ZA is echt een kampeerland. We hebben veel kilometers gemaakt (+/- 3800) en de auto 1x opgeruild ivm een lekke daktent. Ook dat was goed en redelijk snel geregeld. Dankjewel voor jullie bijdrage aan deze reis. Wij bevelen jullie van harte aan aan iedereen die dit maar wil horen.
Groetjes en tot een volgende keer. Wij zijn nog niet klaar met ZA.
Dick en Linette uit Amersfoort

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Dick Rietkerk en Linette van Accooij
10

Beste Arthur,
De reis was meer dan fantastisch, en heel goed aangepast aan onze wensen. Van de taxi op Kaapstad Airport tot de taxi’s verder was alles prima geregeld. Zowel The Walden house, Woodall country House, als Woodbury Tented Camp voldeden volledig aan onze verwachtingen en soms meer. De huurauto van Europecar was zoals afgesproken en zeer goed afgeleverd. Jullie informatie vooraf was zeer volledig. De communicatie met jullie was voortreffelijk. Door de verschillende locaties hebben we, ook door de medebezoekers een goed beeld kunnen krijgen van Zuid Afrika.
Onze hartelijke dank!
Met vriedelijke groet,

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Hannie en Theo Broeckman

  Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u een fantastische reis heeft gehad. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen!

  Arthur Stevens
10

Wat een geweldige tijd hebben wij dankzij Zuid-Afrika Specialist achter de rug ! Dat was ons nooit alleen gelukt. Na een tip op een feestje contact opgenomen met ZAS. We kregen snel reactie van Sandra Berger, die ik niet genoeg kan bedanken voor het organiseren van deze reis. We hadden totaal geen idee van het continent Afrika. We hadden een cruise geboekt die ons in 30 dagen van Kaapstad naar Ventie zou brengen, maar het was natuurlijk zonde om dan niet wat mee te pikken van Zuid-Afrika. Sandra vroeg ons hoeveel tijd we hadden en wat we wilden zien of doen. We hadden maar een ruime week, maar het was van hoogtepunt naar hoogtepunt. Begonnen in Johannesburg, met een gewldig verblijf in de Safari Club en excursie naar de stad en onder meer Soweto. Daarna naar Nelspruit gevlogen naar Needles Resort in Marloth park, waar we tijdens wandelingen al een voorproefje kregen met Giraffes, Wrattenzwijnen, Zebra’s, Kudu’s, Gazelles enz, De avonden in Needles Resort zijn ook erg speciaal. Een gezamenlijk diner van hoge kwaliteit en meestal onverwacht bezoek van Kudu’s of Zebra’s enz die even aan het terras kwamen kijken naar ons. Vervolgens 2 fantastische Game Drives in Kruger Park. We hadden een zeer ervaren Gids ( Thiaan Botha), die ons de naast de Big 5, allerlei kleinere dieren en vogels kon laten zien. Ook Kaapstad was een mooie ervaring met vooruitgeboekte Hop-On-Hop-Off tours en een bezoek aan Robben eiland. Alle transfers en vluchten sloten perfect aan. We willen begin 2024 nog in maand cruisen in Indonesie, Thailand en Japan, maar daarna willen we graag weer een langere trip naar Zuid-Afrika maken met behulp van Zuid-Afrika Specialist

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Marcel Nahr

  Hartelijk dank voor uw positieve review! Voor ons een prachtige beloning! Fijn te horen dat u genoten heeft van uw reis en nog eens terug wilt komen naar ons mooie land. Alvast een mooie reis naar het Oosten gewenst en graag tot ziens!

  Jolanda Stevens
9.2

Wij hadden een super mooie reis door het prachtige Zuid-Afrika. Wij hadden de rondreis “Highlights van Zuid-Afrika geboekt, wij reisden dus van Johannesburg tot Kaapstad. Heel de reis werd geregeld door Lies, die we willen bedanken voor het samenstellen van onze reis op maat, de vele telefoontjes en de steeds vriendelijke hulp. De logies waren zalig, van het ene paradijsje naar het andere. Alles was tot in de puntjes geregeld, en de meeste geboekte excursies waren privé aangezien wij de enige deelnemers waren. Wat hebben wij genoten van de vele mooie dierenparken, de prachtige uitzichten en het lekkere eten met zalige wijntjes. Het was reeds de 3de keer dat wij Zuid-Afrika bezoeken, telkens met de Zuidafrikaspecialist .Ook een volgende keer zullen we niet twijfelen…het kan niet beter!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Familie Van Driessen

  Hartelijk dank voor uw reactie, we zijn heel blij om te horen dat u genoten heeft van uw rondreis! Heel graag tot de volgende keer!

  Elizabeth van den Schrieck
10

Wij zijn net terug van een onvergetelijke vakantie in Zuid Afrika.. Alles was heel goed geregeld door Sandra. En zelfs toen we een paar dagen voor vertrek nog twijfelden of we vanwege cycloon Freddie de reis niet om moesten gooien heeft ze alle moeite gedaan om deze mogelijkheid uit te zoeken. Aan het weer kunnen jullie niets veranderen. Maar wij zijn zeer tevreden over de communicatie van Sandra en Arthur, en de organisatie van de reis!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Marco

  Dank voor uw positieve feedback. Het weer zat helaas niet mee, maar we hopen toch dat u genoten heeft van al het moois dat u onderweg gezien en beleefd heeft en dat u terug kunt kijken op een mooie (en avontuurlijke) reis!

  Sandra Berger
10

Beste Arthur,
Meer dan 8 maanden geleden legden wij het eerste contact om een onvergetelijke reis met het hele gezin te verzorgen ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk en onvergetelijk is het geworden. Het enige wat we niet in de hand hadden is het weer. Prima accommodaties in Kaapstad (Maartens Guesthouse, wat een warmte en verzorging, speciaal voor ons jubileum een taart laten maken), Harbour House Hotel in Hermanus. Opikopi Guesthouse in Pretoria (geweldige keuken), Shindzela tented Camp met 4 onvergetelijke game drives (een echt unieke en onvergetelijke ervaring), Guesthouse in Olifantskamp én de laatste nacht in Needles Lodge (NB altijd boeken met diner, een alternatief is er niet) in Marloth Park, wat een gastvrijheid en ontvangst. Van Tafelberg, Robbeneiland, aaienduiken, Big Five, Walvissen en Dolfijnen, we hebben alles gezien een meegemaakt. Dank voor je adviezen, om met de woorden van Michels te spreken “We zullen dit nooit, nooit, nooit vergeten” Jan en Suzette

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jan en Suzette bollongino

  Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat het een onvergetelijke reis is geworden! Daar doen we het voor. We hopen u ondanks dat u het niet zult vergeten, toch nog eens terug te mogen verwelkomen!

  Arthur Stevens
10

Beste Arthur,
Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad in zuid-afrika.
Hippo Hollow Estate (Hazyview) , Kapama River Lodge (Hoedspruit), Rhino River Lodge (Hluhluwe), Lidiko Lodge ( St Lucia) & Kaapstad. Werkelijk allemaal fantastische verblijven.
Jouw kennis en het meedenken was zeer fijn. Ook de terugkoppeling op vragen, was vaak binnen één uur al beantwoord. Ook tijdens onze vakantie kon ik jou contacten voor vragen die betrekking hadden op onze vakantie.
Wij hebben werkelijk een fantastische reis gehad, en zullen Zuid-Afrika Specialist zeker bij een ieder aanraden.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Scott

  Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn te weten dat we gewaardeerd worden!
  We zien u graag nog eens terug in Zuid-Afrika of wellicht in een van de buurlanden.

  Jolanda Stevens
10

Zuid-Afrika Specialist heeft een prachtige reis op maat voor ons georganiseerd. Gedurende het plannen en bepalen van de route hebben we goed contact gehad met Sandra, onze reisconsultant. Zij had alle tijd voor ons en zelfs toen we onze route volledig wilden aanpassen was dit geen enkel probleem.
Sandra heeft goed geluisterd naar onze wensen want de bestemmingen en de geselecteerde accommodaties sloten hier erg goed bij aan. Gedurende reis was Sandra ook bereikbaar per mail en kregen we snel antwoord.
We hebben een prachtige reis gemaakt dank Zuid-Afrika Specialist! We zouden jullie zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
familie Wiersema

  Hartelijk dank voor uw feedback. Altijd fijn te horen dat onze travelconsultants hun best doen om onze cliënten een onvergetelijke reis te bezorgen.

  Jolanda Stevens
10

Sedert 2015 huren wij jaarlijks 6 tot 8 weken een auto via de ZA-specialist. Ieder jaar prima geregeld. Razendsnel een offerte met een scherpe prijs. Een enkele maal na afloop een probleem met kosten die de verhuurder van mijn creditcard afboekte. Werd door de reisconsulente iedere keer naar tevredenheid opgelost. De laatste jaren is Sandra onze reisconsulente. Dit jaar hadden wij (weer) een Toyota quest automaat geboekt. Niet voorradig in Johannesburg, dus kregen wij een upgrade…….een splinternieuwe 7 seater van Toyota…..model Rumion. Niet gek dacht ik maar toen ik de auto in de garage aantrof bleek het een handmatige versnellingsauto te zijn. Sandra een mailtje gestuurd dat ik voortaan moet doorvragen of de upgrade ook een automaat is. Reactie van de reisconsulente was dat als wij een automaat in de geboekte klasse wilde zij ervoor ging zorgen dat die bij een ander vestiging van Europcar kon worden opgehaald. Daarvan afgezien want de enorme bagageruimte van de Rumion was wel heel erg fijn. In de parken is een automaat prettiger, maar zelfs in parken met slechte wegen zoals Marakele en Mapungubwe np probleemloos rondgereden.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Rob van den Bosch

  Hartelijk dank voor uw feedback. Voor ons zeer leerzaam. Fijn dat u al zo lang klant bij ons bent!

  Jolanda Stevens
10

Zeer tevreden over de reis. Alles was tiptop geregeld. De accomodaties, de reisonderdelen die we hadden geboekt als ook de autohuur. Zou de Zuid-Afrika Specialist zeker aanraden!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Fiona
9.6

Beste Arthur,
Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad in zuid-afrika.
Kaapstad, bloemen-en tuinroute t/m het addo olifantenpark.
Jullie kennis en het meedenken was zeer fijn, ook het snelle schakelen met jullie bij een wijziging was plezierig.
Wij zullen jullie bij iedereen aanraden,
Dank je wel, pim en lita

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Pim en lita berkhout

  Hartelijk dank voor uw feedback en de reviews bij de verschillende accommodaties. Voor ons en toekomstige klanten heel waardevol!

  Arthur Stevens
9.6

Beste Zuid Afrika-specialist, beste Arthur,
De reis met de camper van Kaapstad naar Addo en weer terug was geweldig. Prachtige route en het hotel en de camper die jullie hadden geboekt was perfect. Bedankt ook voor het regelen van de taxi’s inclusief kinderzitje. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren, snelle en persoonlijke reacties.

Wij raden jullie aan voor het boeken van een reis naar Zuid Afrika. Bedankt!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Leonie
9.6

Een droomreis van Kaapstad naar Addo Elephant Parc. Toplocaties met zeer goede service. Geweldige game drives. Deskundig begeleid door onze gids / chauffeur van Cape Medley Tours. Een ervaring om nooit te vergeten!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Michael van den Honert
10

Eigenlijk was het in een woord Fantastisch. We gingen na een half jaar op herhaling om de leeuw te spotten. Pure luxe, dus ons verzoek was een week naar Zuid-Afrika en dan een tour in Soweto en gamedrives. Leuke locatie, met comfort en liefst geen koude douche e.d. voor een schappelijke prijs. het moest wel leuk blijven. Met mijn dochter, dus veiligheid stond voorop.
Alles was top geregeld. De transfers van a naar b en weer terug, accommodaties, aanbod activiteiten precies was wij wilden. Kortom ‘Baie Goed’.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Simone
10

Onze vorige reis door Afrika een 4×4 met 2 daktenten gehuurd via Zuid-Afrika Specialist, dit was ons zeer goed bevallen. Zodoende voor onze reis door Namibie en Botswana wederom contact opgenomen om een 4×4 te huren. Ook deze keer zeer tevreden over de auto en het contact met Arthur!
Omdat sommige campings lastig zelf te boeken zijn hebben we dit keer ook enkele campings door Zuid-Afrika Specialist laten vastzetten. Dit was ook allemaal prima geregeld. Kan iedereen die naar zuidelijk Afrika gaat Zuid-Afrika Specialist aanraden!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Fam Alblas
8.8

Doordat corona ons kwam dwarsbomen, zijn er verschillende dingen veranderd in de loop van tijd, zoals wisseling van aanspreekpunten bij de ZAS, accommodaties die niet meer mee deden of vol waren, andere data en steeds hogere prijzen. Maar uiteindelijk zijn we afgelopen zomer – 2 jaar later dan de bedoeling was – uiteindelijk naar Zuid-Afrika geweest. Het was een geweldige reis! We zijn op zoveel leuke plekken geweest en de accommodaties waren stuk voor stuk geweldig, met echt ’the best for last’. We hebben heel veel gezien en gedaan. Met het uitgebreide pakket van informatie van de ZAS wisten we precies waar we aan toe waren en was alles goed geregeld. Alleen de routebeschrijvingen waren niet altijd even duidelijk, vonden wij, maar we zijn uiteindelijk overal goed terecht gekomen. Hartelijk bedankt voor alles, Arthur, je hebt het top gedaan!. We hebben al veel gezien van de wereld, maar deze reis staat zeker in de top 3, misschien wel op 1! We zouden de ZAS zeker aanraden bij anderen. Foto’s volgen nog, we hebben er zo veel, dat het moeilijk is om een goede selectie te maken.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Wilma Luitwieler

  Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u een geweldige reis heeft gehad! Daar doen we het voor! We zullen zeker kritisch kijken naar de routebeschrijvingen waar nodig.

  Arthur Stevens
10

Beste team Zuid-Afrika specialist (Arthur),
Heel hartelijk dank voor het begeleiden van onze reis. Waar 5 andere reisbureaus last minute geen opties meer hadden hebben jullie met een beetje puzzelen een fantastische reis in elkaar gezet. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Alles liep zo soepel, uiteraard is dit heel fijn als je op een nieuwe bestemming bent. Wij zullen jullie zeker aan vrienden en familie aanbevelen, en zelf hopelijk ook nog eens een reis boeken bij jullie.
Vriendelijke groet, Eefje en familie

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Eefje Schuur

  Hartelijk dank voor de positieve review. Fijn dat het een fantastische reis was. Hopelijk tot ziens in Zuid(elijk) Afrika!

  Arthur Stevens
8.4

Beste Arthur, dank voor je hulp met het boeken van bush campsites voor onze rondreis in Botswana. Alles klopte precies en daardoor is onze reis probleemloos verlopen.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Harry Brinker

  Harteijk dank voor uw positieve review. Fijn dat alles klopte en de reis probleemloos verlopen is!

  Arthur Stevens
9.2

We hebben een prima reis gemaakt van bijna 4 weken, voor het grootste deel door het Kruger park. Arthur reageerde steeds snel, wat het contact vooraf over de reis details erg gemakkelijk maakte. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de suggesties voor de laatste paar hotels waren prima. Kortom, we zijn zeer tevreden over de manier waarop de Zuid-Afrika Specialist onze reis heeft vormgegeven.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Peter

  Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Daar zijn we heel blij mee! We zien u graag nog eens terug in wellicht een ander deel van Zuid-Afrika of een van de buurlanden.

  Jolanda Stevens
10

We hebben een fantastische en unieke vakantie gehad, met veel dank aan Zuid-Afrika Specialist. Onze contactpersoon (Arthur) was altijd volledig en snel in de communicatie. Zuid Afrika Specialist denkt goed mee over je reis en daagt je soms ook goed uit. Zo waken ze bijvoorbeeld voor een te ambitieuze reis en hebben ze een gezonde kritische blik over de reisafstanden tussen nationale parken. Prijs kwaliteit is ook goed, daar ZAS voor ons de beste offerte had. Ook konden we het waarderen dat ze altijd eerlijk zijn in hun oordeel. Ze hebben veel ervaring, maar bij een enkel park waar ze zelf niet waren geweest wordt dat eerlijk verteld en verwezen naar ervaringen van derden, wat dus nog steeds een goed beeld geeft.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Frans

  Hartelijk dank voor uw positieve review, en alle feedback bij de verschillende verblijven en de camper. Dit wordt bijzonder gewaardeerd. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen!

  Arthur Stevens
10

Mijn man en ik hebben een reis laten samenstellen door Arthur. Ik was nog niet eerder in Zuid-Afrika geweest en mijn man lang geleden, dus we wisten niet waar we zouden moeten beginnen.

Arthur heeft geluisterd naar onze wensen en heeft daarop een geweldig mooie reis voor ons samengesteld! We hebben 1200km gereden en werkelijk zoveel verschillende kanten van Zuid-Afrika kunnen zien. Ik kan oprecht zeggen dat dit één van de mooiste vakanties was die ik ooit heb gehad. Ook de upgrade die Arthur adviseerde tijdens één van de verblijven was elke cent waard.

Arthur is sowieso snel te bereiken voor welke vraag dan ook.

Heel hartelijk dank!! Wij gaan absoluut heel graag nog een keer terug naar Zuid-Afrika.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Sabrina en Tom Pont

  Hartelijk dank voor uw review en positieve feedback. Fijn om te lezen dat u zo’n mooie reis heeft gehad. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen!

  Arthur Stevens
10

Wat is Zuid-Afrika toch een prachtig land. De gevarieerde natuur, de vriendelijke bevolking, het eten en uiteraard het wild in de natuurparken. Het is nu voor ons de derde keer dat we in Zuid-Afrika zijn geweest. Het verveeld echt nooit en we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen. Wij hebben weer intens genoten van onze reis en zijn zeer voldaan huiswaarts gekeerd.

De georganiseerde reis met onze voorkeuren (route en aantal voorkeur lodges) is vrijwel perfect door jullie geregeld. Onze grote dank gaat dan ook uit naar Sandra die ondanks de tegenslag de afgelopen 2 jaar vanwege de COVID ons met raad en daad heeft bijgestaan om deze fanatische reis toch mogelijk heeft gemaakt

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Marcel Elfferich
10

Beste Zuid Afrikaspecialist, beste Arthur,

Wat hebben we genoten van onze reis door Zuid Afrika! Wat een schitterend land, met ontzettend vriendelijke mensen.
Vanaf het 1e contact verliep de communicatie heel prettig. Persoonlijk, met veel kennis van zaken, snel en duidelijk. Alles was tot in detail heel goed geregeld en afgestemd op onze wensen en met ons gecommuniceerd. De locaties waar we verbleven waren prima. We vonden de prijs – kwaliteitsverhouding goed.
Wij raden jullie zeker aan voor het boeken van een reis naar Zuid Afrika. Bedankt voor alles!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Familie Mosselaar

  Hartelijk dank voor uw positieve review en de feedback bij de verscheidene reisonderdelen! Fijn om te horen dat u genoten heeft. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen.

  Arthur Stevens
10

Een geweldige reis. Absoluut zou ik iedereen aanraden bij jullie te boeken. Wat ik zelf heel fijn vond is de altijd snelle reactie bij een vraag. Verder was de bushcamper een dikke 10!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Mieke Dukers
8.8

Fantastisch! Zeer bekwame en ervaren specialisten. Weten overal wat over te vertellen en zijn op veel plekken zelf geweest. We zijn achteraf blij dat we alle campings ook van te voren geboekt hadden via Arthur en zijn lieve collega’s. We hebben (met drie kinderen van 12,14 en 18 jaar) in 4 weken van Johannesburg naar Kaapstad met de camper gereden en dat was ook tevens onze eerste ervaring met reizen met de camper. Ondanks dat we in hun winter waren hebben we 4 weken zon gehad en dat rond de 20 graden. Kortom onze zomervakantie is een ideale periode om naar Zuid-Afrika te reizen. Door af en toe grote afstanden te overbruggen en alle indrukken die we opdeden lagen we soms al om half 9 in bed met z’n allen. Het is ook rond 18.00 al donker en rijden in het donker wordt afgeraden. Ook vanwege de slechte wegen in het oosten van het land. Ook veel van de tours hebben we via de Zuid-Afrika specialist geboekt en waren netjes geregeld. We willen jullie ook bedanken voor de mooie reis die jullie voor ons hebben gemaakt. Het was geweldig!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Maike van de Waardt

  Fijn om te lezen! Ook hartelijk dank voor de reviews bij de verschillende reisonderdelen. Voor ons en toekomstige klanten zeer waardevol. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen.

  Arthur Stevens
9.6

Onze aanvankelijke boekingen werden gedaan in 2019, maar door corona moesten alle reisonderdelen meerdere keren worden verzet. Ik ben elke keer weer verbaasd door het geduld en de hoeveelheid tijd, vriendelijkheid en behulpzaamheid die hier in is gestoken door jullie.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Sander Vlek

  Hartelijk dank voor uw positieve review(s) en feedback!

  Arthur Stevens
10

Vanaf het begin tot het einde zeer bereidwillig om alles te regelen. Diverse (noodgedwongen) aanpassingen moeten doen en niets was teveel. Ook tijdens de reis snel contact en ook zeer snelle restitutie van excursies die al betaald waren maar door weersomstanigheden geen doorgang konden vinden.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Patrick

  Hartelijk dank voor uw positieve review en de reviews bij de verschillende overnachtingen. Voor ons en toekomstige klanten zeer waardevol. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen!

  Arthur Stevens
9.6

Sandra heeft echt nagedacht wat leuk zou zijn voor campervakantie voor een gezin met 3 jonge kinderen. We zaten altijd op mooie, kindvriendelijke campings met leuke activiteiten in de omgeving en de rijafstanden waren goed te doen. In de zomervakantie is het hartje winter en vroeg donker, wat erg fijn is met het slaapritme van de kinderen, maar soms zitten er wel erg weinig uren licht in een dag. Zuid-Afrika is echt een topbestemming met jonge kinderen : zuid-afrikanen vinden baby’s en jonge kinderen geweldig, de restaurants zijn erg kindvriendelijk (vergeet geen take-away box aan het eind voor de restjes te vragen!) en de kinderen kunnen goed praten met afrikaans sprekende kinderen (en hun ouders). In de natuurparken zijn altijd mooie, korte looproutes te vinden met voldoende te klim- & klauter-/ waterspettermogelijkheden om de wandeling ook voor de kleintjes leuk te maken. Dieren kijken op self-drive safari in Kruger NP is echt super leuk om te doen met de camper : samen giraffen / olifanten / zebra’s / leeuwen zoeken terwijl je onderweg gewoon naar de wc kunt en een eitje kunt bakken in de camper. Het was een topvakantie! Sandra bedankt 🙂

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Inge

  Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u topvakantie heeft gehad. We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen.

  Arthur Stevens
10

Sandra heeft binnen een week tijd een heel mooie rondreis door Zuid-Afrika voor ons geregeld. Zij is behulpzaam, reageert snel en zij weet waar zij het over heeft. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zijn vier dagen op Safari geweest in Vaalwater en daarna hebben wij de tuinroute gedaan. Echt een aanrader en wat een mooi land. Wij gaan zeker terug en dan weten wij Sandra weer te vinden!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Miranda de Wolde

  Wat een leuke reactie zeg! Ik help graag weer met een volgende reis.

  Sandra Berger
9.2

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en wij zijn fantastisch geholpen door de Zuid-Afrika Specialist. Lies reageerde altijd heel erg snel en was heel behulpzaam. Wij komen zeker terug, aanrader!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Manon

  Hartelijk dank voor uw reactie! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw vakantie en we zijn u graag opnieuw van dienst wanneer u besluit nog een stukje van dit prachtige land te komen ontdekken! Tot ziens in Zuid-Afrika!

  Elizabeth van den Schrieck
10

In de afgelopen jaren zijn we diverse malen in Zuid-Afrika geweest. De laatste jaren boekte we onze reis altijd zelf. Corona zorgde ervoor dat we besloten om geen risico’s te willen lopen bij eventuele wijzigingen in kleurcodes of lockdowns. De reis die we in gedachten hadden was bij niemand te boeken. Wat een geluk dat we bij Arthur en zijn team wel terecht konden. Altijd bereid om te helpen, mee te denken en advies te geven. Tijdens de reis door het Krugerparc kwamen we in Balule. Dit is een kamp waar je echt back-to-niets gaat. Geen elektriciteit en maar 15 kampeerplaatsen en 6 hutjes. Hier beleef je de natuur. De beheerster vertelde ons dat Tsendze vergelijkbaar was. Ja en wat doe je dan? Heb je alles zelf georganiseerd boek je om. Heb je je reis bij een organisatie geboekt is het vaak moeilijk om nog iets te wijzigen. Onvoorstelbaar maar waar, dit team staat hier gewoon voor open en kijkt wat er mogelijk is. Hoe geweldig is dat!
Wij hebben genoten van onze reis en willen het team van de Zuid-Afrika Specialist nogmaals bedanken.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Mirjam Riegman
10

We hebben op korte termijn een geweldige reis door Zuid-Afrika door jullie laten samenstellen. We hebben een geweldige vakantie gehad, genoten van de natuur, het wild en de leuke accommodaties en routes. Bedankt voor de snelle reacties, het meedenken en de flexibiliteit!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
van Tilburg
10

Vanaf het eerste contact tot aan het einde van de reis alleen maar lof! Wat was het fijn om samen de reis te bespreken bespreken. De hele uiteindelijke reis was heerlijk en prachtig. We hebben van elke dag en overnachting genoten. Een aanrader voor iedereen die naar Zuid Afrika wilt gaan.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Lieve

  Hartelijk dank voor uw feedback! Wij hebben de reis met veel plezier voor u uitgewerkt en we zijn dan ook heel blij dat u een heerlijke tijd in Zuid-Afrika heeft gehad. We zien u dan ook graag nog een keertje terug om de rest van dit prachtige land te ontdekken!

  Elizabeth van den Schrieck
10

Voor een korte last minute trip naar Zuid-Afrika hebben wij gevraagd of de Zuid-Afrika Specialist kon bemiddelen bij het vinden van een hotel voor de eerste nacht en 4×4 met daktent. Alles is snel en perfect geregeld incl. de transfers naar het hotel & verhuur depot) en ook het contact was heel prettig. Het heeft zeker bijgedragen aan een fantastische kampeervakantie! Yvonne Raaijmakers en John van Leeuwen

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
John van Leeuwen

  Goedemiddag mevrouw Raaijmakers en meneer van Leeuwen,

  Hartelijk dank voor de positieve feedback. Hopelijk tot ziens in Zuid(elijk) Afrika!

  Arthur Stevens
10

Beste mensen,

Nu, een week thuis na een prachtige reis die ons van Johannesburg in 4 weken naar Kaapstad heeft gebracht. Weer een mooie en bijzondere ervaring. En alles tot in de puntjes verzorgd. Elke camping en elk national parc was op de hoogte van de boeking, goed geregeld. Vanaf het ophalen vanaf de luchthaven in Johannesburg tot aan het ophalen voor vertrek in Kaapstad prima voor elkaar. De eerste bed and breakfast (safariclub SA), maakte het gelijk al tot een feest, meedenken, opties voor bezienswaardigheden, eten koken, wat een gastvrijheid. De camper zelf was ook prima voor elkaar, de uitrusting voor buiten, zoals de tafel en stoelen was wel wat erg basic, maar het mocht de pret verder niet drukken. Kortom een mooie reis gehad. Een bijzondere verrassing was De Hoop nature reserve, wat zeker nog een keer een bezoek van ons zal krijgen.
Medewerkers van de Zuid-Afrika Specialist bedankt voor de uitstekende organisatie!

Groet van Nynke en Robert Jan Luinstra

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
robert jan Luinstra

  Beste meneer en mevrouw Luinstra,

  Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u een bijzondere ervaring heeft gehad en alles goed verzorgd was. Hopelijk tot ziens in Zuid(elijk) Afrika!

  Arthur Stevens
9.2

Beste,

Wij willen jullie bedanken voor de opvolging en actie die ondernomen is door Lies voor de overnachtingen in Kaapstad.
Het The Cape Milner hotel was beter dan Affairs Boutique hotel en we hebben nog een upgrade van een standaard room naar een luxere room mogen ontvangen. Ook voor de huurwagen hebben we een upgrade gekregen naar een Nissan X trail 4 x 4, dit was zeker een meerwaarde voor het rijden in ZA met al zijn potholes in het wegdek, rijden in ZA is een hele belevenis. Ik zou in de toekomst niet meer opteren om het stuk van Durban naar Port Elisabeth te rijden, dit wegens het onveiligheidsgevoel op de wegen.
De overnachtingen in de lodges en de game drives in de natuurparken zal ons het meest bijblijven, veel dieren gespot in het Krugerpark was fantastisch en mooi. Alleen spijtig
dat we op vele plaatsen bijna alleen waren in de hotels en B&B, dit komt natuurlijk door de Corona.

Nogmaals bedankt aan Lies voor de ondersteuning en de planning.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
De Coninck Robert

  Hartelijk dank voor uw feedback en hopelijk tot ziens in Zuid(elijk) Afrika!

  Arthur Stevens

  Hartelijk dank voor uw feedback, we zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw reis. We hebben uw reis met veel plezier voor u samengesteld en de mooiste beloning is om achteraf te horen dat het een fantastische ervaring was. Sommige delen van het wegennet in Zuid-Afrika kunnen zeker wel wat opfrissing gebruiken, andere delen zijn goed onderhouden maar de rondreis met een 4×4 maken is wel zeker een fijne ervaring! Het stuk tussen Durban en Port Elizabeth (de Wild Coast) is nog een echt onontdekt gedeelte van Zuid-Afrika, wat jammer dat u zich daar onveilig gevoeld heeft. Ook jammer dat er tijdens uw reis weinig andere reizigers waren waarmee u ervaringen kon uitwisselen, hopelijk verandert dit binnenkort weer terug ten goede!

  Elizabeth van den Schrieck
10

We hebben een geweldige reis naar Zuid Afrika gemaakt, waarin de Zuid Afrikaspecialist alles voor ons geregeld heeft. Prima uitwerking van alles. Top. Bedankt!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Josien Schenkels

  Fijn om te horen dat u een geweldige reis heeft gehad! Hopelijk tot ziens in Zuid(elijk) Afrika!

  Arthur Stevens
10

Alles was bij ons uitstekend geregeld.
De huurauto was helemaal naar wens zoals geboekt.
De verblijven waren echt bijzonder zoals de tent in Oudshoorn Africamps Klein Karoo waar s”avonds de Gnoes en springbokken komen drinken.
En ook de fietstocht in Stellenbosch ( met 3 lekke banden?)
En dan (in ons geval) het prachtige Addo national park met daarnaast het Schotia privat park met een topgids!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jaap van Zoeren

  Hartelijk dank voor uw positieve review, zowel hier als per mail en op Trustpilot. We waarderen dit bijzonder. Hopelijk tot ziens in Zuid-Afrika!

  Arthur Stevens
10

Het was geweldig geregeld en volledig naar onze wensen. We hebben, op ons verzoek, 2 of 3 keer wijzigingen aangebracht en dat ging snel, soepel en enthousiast. De voorstellen die gedaan werden door Zuid Afrika specialist waren erg nuttig en hebben extra bijgedragen tot een fantastisch verblijf. de accommodatie ’s waren heel erg goed en double dutch, hermanus en montagu waren uitzonderlijk goed (daar kon geen 4 sterren hotel tegenop. Een safari zoals wij die hebben gehad was werkelijk onvergetelijk. In een tent, ha, ha, ik heb nog nooit in zo’n luxe tent overnacht; SUPER!!!!
Mijn volgende grote reis wordt beslist geboekt bij Zuid Afrika specialist.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jaap Brinkhof

  Beste meneer Brinkhof en reisgenoten, wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw reis! We zijn u bij een volgende reis uiteraard weer graag van dienst.

  Hanneke Hermans
8.4

Bedankt voor het verzorgen van een mooie en interessante reis door zuidelijk Zuid -Afrika.

Na een ontspannen vlucht met KLM kwamen aan op het vliegveld in Kaapstad rond 22 u plaatselijke tijd. De twee dagen erna zijn we in of rond Kaapstad verbleven. Een stad die redelijk op een westerse stad lijkt en niet het echte Afrika gevoel geeft wat wij verwachten in Zuid Afrika. Geldt grotendeels voor onze gehele reis, uitgezonderd het wildpark. Maar niettemin een ontspannen omgeving waarin je prima tot rust komt en die boeit door zijn diversiteit.

Vanaf Kaapstad zijn we langs de zuidelijke kant naar Port Elisabeth gereisd waarbij soms één en soms twee nachten in een plaats verbleven. 2 nachten heeft onze voorkeur gekregen omdat je anders weinig van de plaats zelf mee krijgt.

Van de gids die ons begeleide hadden we verwacht dat hij ons meer mee kon nemen in de achtergrond van de plaatsen dan wel streken onderweg. Dat had onze vakantie nog mooier kunnen maken.

Een zeer gevarieerde en interessante reis waarbij het bezoek aan de township van Knysna en de dagen in het Sibuya park als meest interessant en indrukwekkend zijn overgebleven.
Een commune als een township van binnen zo goed kunnen bekijken en zien hoe daar het leven zich afspeelt is erg indrukwekkend en totaal niet benauwend of bedreigend.
In de plaatselijke “supermarkt” (lees een zeecontainer) kopen mensen de sigaretten per stuk en dat geldt voor zowat alles.
Maar ook een schoonheidssalon zit in een zeecontainer langs de onverharde weg. Deelen en respect, voor bijvoorbeeld ouders of grootouders, zijn hun cultuur en overlevingskans kans.

Vanuit Kensington on sea zijn we naar het Sibuya park gevaren waar we recht in de ogen van de big five hebben gekeken. Wat indrukwekkend is het om in relatief alle rust leeuwen, olifanten en giraffen als meest imposante dieren zo van dichtbij te ervaren.

Echt een aanrader een reis door zuidelijk Zuid Afrika waarbij alle overnachtingslocaties prima waren en voorbereid op onze komst. Dat geeft meer rust als je van de omgeving wilt genieten tijdens de reis onderweg.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Roelien,Janet,Gerard en Frens

  Hartelijk dank voor deze waardevolle en positieve feedback. Graag tot ziens in Zuid-Afrika!

  Hanneke Hermans
10

Gewoon alles top geregeld. Onderweg nog een aanpassing gedaan en niks was te veel en ik werd netjes geholpen. Ik zou echt niet weten wat er beter zou kunnen, dit was zoals het altijd zou moeten zijn. Voor de volgende keer zou ik zeker niet verder kijken dan alleen de zuid-afrika specialist

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
wim mourits

  Bedankt voor deze mooie woorden. We zijn u in de toekomst graag opnieuw van dienst!

  Hanneke Hermans
10

Beste Mensen,
We zijn al weer een week terug in Nederland en kijken terug op een zeer geslaagde reis door ZA. Zuid-Afrika Specialist heeft haar naam meer dan waar gemaakt. Met Jolanda hadden wij bij de voorbereidingen een fijn contact, er werd snel en adequaat gereageerd, ze vertaalde onze wensen in een persoonlijk reisprogramma. Wij hebben op bijzondere plekken overnachtingen gehad, zebra’s voor je raam als je wakker wordt……. Greenfire Drakensberg Lodge, fantastisch. De Sani Pass tour was een heel bijzondere ervaring. We raden jullie organisatie zeker aan bij anderen.
Jolanda nogmaals veel dank voor deze zeer bijzondere ervaring.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Theo

  Beste familie Dijkstra,
  Wat fijn te horen dat u genoten heeft van uw reis! Hartelijk dank voor de positieve feedback. Graag tot ziens!
  Hartelijke groet,
  Jolanda

  Jolanda Stevens
10

Onze reis met Rovos Rail, hotel in Kaapstad en transport van en naar de luchthaven / station was perfect geregeld. Alles klopte direct en we hadden nergens omkijken naar.
Tussen de boeking en de reis zijn we goed op de hoogte gehouden en de adviezen over mogelijkheden in Kaapstad waren ook prima.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Erik

  Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij te horen dat u heeft genoten. Hopelijk tot een volgende keer!

  Hanneke Hermans
10

Goedendag,

Wij zijn vandaag terug gekomen van 3 weken vakantie rondreis door Zuid-Afrika. We hebben in het begin meerdere partijen een aanbieding laten maken, maar de zuid Afrika Specialist was de beste in detaillering en advisering van onze reis. We hebben de vlucht zelf geboekt en daarna heeft de zuid Afrika Specialist de accomodaties, huurauto en verschillende games/excursies voor ons geregeld.
De communicatie verliep soepel en snel. Ook kregen we veel extra nuttige informatie over onze reis.

We hebben vlakbij Kaapstad een spannende ervaring meegemaakt, waardoor we wel een beetje geschrokken zijn van de armoede en criminaliteit in en rondom Kaapstad, maar bij de zuid Afrika Specialist wisten ze ons gerust te stellen. We hebben veel gezien van Kaapstad, Oudtshoorn, Addo Elefant Park, Kenton on see (Sibuya) en Knysna, maar we komen er niet meer terug denk ik.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jurgen den Ouden

  Beste Jurgen, hartelijk dank voor deze mooie review. Het is fijn te horen dat u ondanks het spannende begin van uw reis heeft genoten van de prachtige West- en een stukje Oost-Kaap. We zijn u met veel plezier van dienst geweest.

  Hanneke Hermans
10

Zoals de vorige keren was ook dit jaar alles prima geregeld. Ik werd op de afgesproken uren opgehaald door vriendelijke chauffeurs en naar de plaatsen gebracht waar ik verwacht werd. Het hotel in Windhoek was nieuw voor mij. Leuk om te lunchen met zicht op wrattenzwijnen, struisvogels, bavianen,….
De rondreis met Nomad was fantastisch, ook al was de “luxury” adventure truck wat minder “luxury” dan verwacht, maar daar hebben ze heel correct een tegemoetkoming voor uitgetrokken. De hotels onderweg waren soms wel wat aan vernieuwing toe, maar steeds heel proper.
En het verblijf in Maartens guesthouse met vandaar een uitstap naar Kleinbaai en een dagje op stap met Cape medley tours was zoals te verwachten weer uitstekend.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
ingrid devijver

  Fijn dat u wederom genoten heeft van de reis! Graag tot een volgende keer!

  Jolanda Stevens
9.6

Onze reis was zodanig uitgestippeld en gedetailleerd, dat alles onmiddellijk te vinden was. Ook de uitgekozen logies, plaatsen en activiteiten gaven ons een waaier aan mogelijkheden om alles tot een goed einde te brengen. De uitgebreide offerte met bijhorende telefoontjes en aanpassingen, gaven ons de zekerheid van jullie professionaliteit en kunde in dit land. Ook het feit dat jullie “in het geval van …” er een punt maakten (oa contactpersonen in België), was voor ons een punt voor. Intussen hebben wij jullie gegevens al aan andere mogelijke nieuwe klanten doorgegeven. Dank zij jullie, hebben wij een algemene/mooie/indrukwekkende inzicht gekregen van wat Zuid-Afrika allemaal te bieden heeft.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Robert & Danielle Gils
9.6

Alles was prima geregeld voor onze Zuid-Afrika reis, we werden in Johannesburg – ondanks de vertraging – afgehaald en de volgende dag naar het camperverhuur bedrijf gebracht en in Kaapstad ook weer naar het vliegveld gebracht. De campings waren allemaal gereserveerd en betaald en de vooraf toegestuurde informatie was accuraat en volledig.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Christine & Jan

  Beste meneer en mevrouw Visser,
  Hartelijk dank voor uw reactie! We helpen u graag opnieuw bij een volgende reis naar Zuid(elijk)-Afrika!

  Emmy Schermers
10

Wij zijn afgelopen periode door Zuid-Afrika getrokken. Dit was een enorme ervaring. De reis was door de Zuid-Afrika Specialist voor ons uitgestippeld., naar aanleiding van onze wensen. Zij hebben voor ons een hele mooie reis uitgestippeld en we hebben het gehele contact als bijzonder plezierig ervaren. Het was de eerste keer dat wij een dergelijke reis gemaakt hebben en het was ver boven verwachting. We zullen zeker, als wij weer een dergelijke reis willen maken, gebruik maken van de kennis en expertise van de Zuid-Afrika Specialist.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Fam. Van Neijenhoff

  Beste familie van Neijenhoff,
  Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw reis! We zijn u bij een eventuele volgende reis uiteraard weer graag van dienst.

  Yara Peters
10

We hebben een prima samenwerking gehad met de Zuid-Afrika specialist. En dat is niet voor de eerste keer! Ditmaal hadden we gekozen voor een camperreis door Botswana en Namibie waarbij de camper via de Zuid-Afrika specialist hebben gehuurd en zelf ons verblijf hebben geregeld. Dat konden we omdat we precies wisten waar we naar toe wilden. O.a. naar Moremi en Chobe. Daar waar nodig hebben we vooraf gereserveerd. Daar waar we reserveren niet nodig vonden, behielden we zo onze vrijheid om te gaan en staan waar we wilden. De huur van de bushcamper – een 4×4 Toyota Hilux van Bushlore – via de Zuid-Afrika specialist is ons prima bevallen. Twee goede en betrouwbare bedrijven waar we zo weer opnieuw vakantie-afspraken mee zouden willen maken.
Dank voor de service!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jaap Ruiter

  Beste Jaap,
  Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn dat we u ook deze reis weer van dienst konden zijn. Nogmaals dank voor het vertrouwen in onze organisatie en wellicht tot een volgende keer!

  Yara Peters
10

September 2019 hebben wij ( mijn man en ik) een waanzinnige reis gemaakt door Botswana. We hadden deze reis vrij kort van te voren geboekt maar dit was geen probleem. De reis was prachtig, niet te veel rijden op een dag en prachtige plekken mogen ontdekken! Alles was goed verzorgd en heel duidelijk. Bedankt! Zal ook nog wat foto’s naar jullie toe sturen. Volgend jaar weer…

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Fam Pronk

  Beste meneer en mevrouw Pronk. Zeer hartelijk dank voor uw mooie review. Campings boeken in Botswana is door de beperkte beschikbaarheid vaak lastig maar voor uw reis vielen alle puzzelstukjes in elkaar. We zijn u met plezier van dienst geweest en kijken er naar uit uw volgende reis te verzorgen.

  Hanneke Hermans
10

Simpelweg wederom fantastisch geholpen door Zuid-Afrika Specialist. Ons grote eisenpakket werd meerdere malen gewijzigd door ons en hier werd perfect op ingespeeld door de medewerkers. Ook tijdens de reis werden we snel geholpen en geantwoord, en dat alles voor een scherpe prijs. Ik ga het in ieder geval niet allemaal zelf organiseren als je zo snel en makkelijk kan worden geholpen! Gaan we nog eens op safari dan boeken we zeker weer 🙂

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Max Donkers

  Beste meneer Donkers,
  Hartelijk dank voor uw reactie. We zien u zeker graag weer terug!

  Emmy Schermers
10

Zuid-Afrika Specialist heeft ons heel goed geholpen met het boeken van onze campertrip door het noord-oosten van Zuid-Afrika.
Wij zijn afgelopen Augustus met ons gezin (ouders, 2 jongens van 13 en 16 jaar) met een “4-beth camper” van Maui, 23 dagen vanuit Johannesburg gereisd.
Route: Panoramaroute, Kruger, Swaziland, Cape Vidal/St.Lucia, Salt Rock, Drakensbergen, Royal Natal, Johannesburg. We hebben zelf de vluchten geboekt en de camper en de campgrounds zijn geboekt door Zuid-Afrika Specialist. Zij hebben ons goed geholpen.
Ik kreeg heel snel reaktie op mijn vragen. Er werd goed met mij meegedacht en ik werd ook vrij gelaten in mijn eigen ideeen.
Vlak voor vertrek kwam ik er ineens achter dat op de een of andere manier er een andere campground geboekt was dan ik had aangegeven.
In overleg is er toen een heel goed alternatief geboden.
Toen wij door een computerstoring stranden op vliegveld Frankfurt heeft Zuid-Afrika specialist, in het weekend, voor ons geregeld dat de camper een dag later opgehaald kon worden en ook meegedacht in de verandering van het reisschema. Ook hebben ze dit voor ons geregeld met de campgrounds, wat op zo’n moment erg fijn is.
Via Polarsteps hebben we een camperreisverslag bijgehouden. Wie interesse heeft in ons reisverslag mag mij een mailtje sturen voor een link.
Bedankt voor de service en begeleiding.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Dorien Winters
8.4

Via Google vonden we de site Zuid-Afrika specialist en qua prijs paste die het beste bij ons. We hadden nogal wat vragen en Yara geeft ons hier uitstekend bij geholpen. Na de 4×4 Toyota hillux geboekt te hebben kregen we gratis een upgrade naar een 4×4 Land cruiser waar we zeker geen spijt van hadden, wat een geweldige auto.Na een fantastische reis door Botswana konden we de auto zo weer inleveren zonder gezeur en papierwerk wat het huren prettiger maakt.
Jullie zijn zeker aan te bevelen.
Familie Westphaal

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Ingrid Westphaal-Bakker

  Beste familie Westphaal,
  Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u een fantastische reis heeft gehad!

  Yara Peters
10

Beste Yara,
We hebben een fantastische reis gehad die jullie uitstekend gepland hebben, waardoor we een geweldige 1e indruk van Zuid Afrika gekregen hebben. Ook zijn we super tevreden zoals alles door jullie geregeld was, al was er een klein communicatieprobleem met de aanvullende boeking van de wale-watch in St. Lucia waarvan de bevestiging niet bij ons terug gekomen was. Gelukkig zit er maar 1 firma in St. Lucia die dit organiseert en bij navraag bleek het keurig door jullie geboekt en konden we de volgende ochtend de wale watch meemaken.
Eigenlijk was St. Lucia de enige tegenvallende locatie in de hele reis, want het guest-house was wel erg simpel qua kamer, ruimte en ligging. Dat maakte de dames echter weer goed met een bovengemiddeld ontbijt op een later dan gepland tijdstip.
Van de overige locaties: Antbear lodge: een geweldig mooie locatie tegen de Drakensbergen aan, heel fraaie eigen huisje met geweldig handgemaakt houten interieur! Dat geld ook voor de algemene lodge zelf; het is alsof je in een soort Gaudi / Coliani ontworpen huis loopt, vrijwel alles zelfgemaakt van hout. Erg gastvrij ontvangst. Let wel op, om in deze steek te rijden is een SUV geen overbodige luxe: grote gaten in de weg, onverharde wegen en soms ook redelijk steil. Maar Yara, je had ons hier goed op gewezen en we waren dan ook superblij met onze Splinternieuwe Hyundai Tucson Automaat.
Vervolgens door naar de erg romantische lodge van Shayamoya. Ook hier zeer gastvrij en een geweldig uitzicht vanuit de lodge op het Pongola meer. Hier is het eten ook erg goed en we hadden de mazzel dat we de braai-avond konden meemaken. Deze is bijzonder goed!! Een mooie safari op het meer gaf onze de eerste kennismaking met de rhino’s en hippo’s, naast veel andere exotische dieren (kroko’s/giraf/visarend., etc.).
Vervolgens st. Lucia (lag onder het niveau van de overige locaties, maar gelukkig maar 1 nacht) al is het wildpark, de stranden en de zee weer geweldig fraai.
Daarna door naar de onvergetelijke ervaring van de Rhino River Lodge. Al tijdens de eigen rit naar de lodge kwamen we oog in oog met geweldige dieren, waarna een super ontvangst volgde. Vanaf het moment dat je binnenstapt bij de receptie tot het moment dat je het hek uitrijdt is 1 roze wolk: geweldige gastvrijheid, fantastisch voedsel, een heerlijke lodge om in te verblijven en dan de indrukwekkende game-drives door je eigen vast ranger. In ons geval was dar Wilmie die ons in 4 gamedrives heel veel heeft laten zien, laten ervaren, uitleg gevend en multitaskend zowel kon rijden als spotten en zelfs het zoeklicht kon bedienen en ons zo een onverwachte night-drive bezorgde. Rhino is een absolute aanrader en we hopen hier ooit nog eens terug te komen, maar dan wel voor minimal 3 nachten i.p.v. 2!
Vervolgens terug naar Kaapstad waar we bij Maarten (Maartens guesthouse) super gastvrij een geweldige kamer hadden. Maarten heeft ons heel veel verteld van Kaapstad en wat je kunt doen en waar je perfect kunt eten. En ons gelijk ook tot Uber fan heeft gemaakt (extreem goedkoop, ritje naar het restaurant kost 1,5 euro, naar Waterfront slecht 3,5 euro). Daarbij hebben we geweldig gegeten in de aanbevolen restaurants (tegen michelin sterrenniveau aan). Uiteraard hebben we gebruik kunnen maken van de reeds geboekte Robben-eiland trip, wat een zinvolle toevoeging is om meer begrip te krijgen van de recente historie van dit land. Ook bij Maarten hopen we ooit weer eens opnieuw te logeren, het uitzicht van ons balkon aldaar is spectaculair.

In het kort kan gesteld worden dat de boekingen van de vluchten uitstekend geregeld waren: zij het dat de wachttijd van de aansluitende terugvlucht van 8 uur op Dubai wel erg lang is (dat doen we de volgende keer niet meer, dan maar een duurdere vlucht).
Een tip voor andere reizigers: stop geen waardevolle spullen in je koffer, mijn draadloze hoofdtelefoon is hoogstwaarschijnlijk tussen Durban en Kaapstad uit mijn ruim-bagage koffer gestolen. Gelukkig had ik verder alleen kleren in de koffer zitten.

Een algemene pluim voor jullie en in het bijzonder voor jou Yara, dit was de mooiste reis van mijn leven. We hopen dat we over een paar jaar weer een reis bij jullie kunnen boeken.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Gerard Kruijt

  Beste meneer Kruijt,

  Hartelijk dank voor uw uitgebreide levende review waarin u ons bijna meeneemt op uw reis! 🙂 Ook dank voor alle losse reviews per accommodatie.
  We zijn erg blij te horen dat u zo genoten heeft van uw reis en wellicht tot over een paar jaar!

  Yara Peters
8.4

Beste Hanneke en collega’s,
Wij hebben een fantastische reis achter de rug. Goed uitgestippelde route, prima uitgeruste wagen en mooie lodges/kampeerplaatsen. Echter één minpunt, in Mankwe Bush lodge liep het fout. Deze locatie was in volledige renovatie en er was helemaal niets aanwezig van de faciliteiten zoals aangegeven in de reisbeschrijving. Wij namen met jullie contact op. Jullie waren snel bereikbaar, maar een oplossing bleef jammer genoeg uit. Vandaar voor service een 3/5. Wij zijn van mening dat dit de verantwoordelijkheid was van Zuid-Afrika Specialist en dat jullie hier voor een oplossing hadden moeten zorgen. Dit kon uiteraard de pret niet bederven, Botswana was voor ons een topbestemming. Prachtige natuur, super lieve inwoners en heel veel avontuur!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
De Groof

  Beste meneer de Groof,

  Harteijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u een fantastische reis achter de rug heeft! Het spijt ons over Mankwe Bush lodge. Zoals aangegeven was op het moment van boeken van renovatie geen sprake. In de berichtgeving van Mankwe was aangegeven dat eten en ablutions nog steeds aanwezig (zouden) zijn.

  Fijn om te horen dat Botswana een topbestemming was en hopelijk tot ziens in Zuid(elijk) Afrika!

  Arthur Stevens
10

Onze reis naar Zuid-Afrika en Botswana was een spontane ingeving. Slechts 3 weken voor vertrek wilden we graag nog een 4×4 met daktent huren. Bij de meeste verhuurders kregen we nul op het request, maar Yara wist vrij snel toch nog een auto te vinden. Vervolgens is bijna alles op rolletjes gelopen of werden problemen netjes opgelost.
Tip voor mensen die laat op de avond met KLM in Johannesburg aankomen en hun chauffeur naar de accommodatie niet zien staan: ga niet in op de mannetjes die je willen helpen en geef ze geen informatie, maar bel het nummer dat je hebt gekregen.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Bart en Anne

  Beste Bart en Anne,
  Bedankt voor uw feedback! Fijn dat ook deze tweede reis geheel naar wens is verlopen.
  Wellicht tot uw volgende reis!

  Yara Peters
8.4

Wow, net terug van een heerlijke vakantie, gestart op 11 juli en terug gekomen op 17 augustus, kortom een vakantie van 5,5 weken.
Gestart in Johannesburg, door naar Botswana, Zambia, Malawi, Mozambique, Swaziland en nog enkele dagen Kruger en daarna auto inleveren in Johannesburg.

Hebben aan Yara verzocht om voorons de 1e en de laatste twee nachten te verzorgen. Verder heeft zij ons fantastisch geadviseerd met betrekking tot de auto die wij het beste voor ons avontuur konden huren, namelijk een Toyota Hilux Bushcamper van de firma Bushlore.

Wij hebben waanzinnig veel wild gezien, in Chobe, South Luanga, Liwonde, Majete, Kruger en heerlijke stranddagen aan Lake Malawi en de stranden van Mozambique

Alle tussenstops hebben in Nederland voorbereid, dat waren er op voorhand maar enkele, namelijk de reserveringen in de Nationale Parken. Al het andere hebben gedurende de reis geregeld het zij via het internet of gewoon op de bonnefooi.

Wij hebben in deze 5,5 weken iets meer dan 9200 km gereden en geen enkel probleem ondervonden met de auto! Helemaal geweldig Bushlore!

Wij gaan nu plannen maken voor de volgende grote lange vakantie in 2021, waarnaar toe? Kenia, Tanzania, Angola, Oeganda, Madagascar? geen idee, als wij er maar wel weer een zelfdrive van kunnen maken, want dat is toch wel onze favoriete manier van reizen.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Leo en Paula

  Beste Leo en Paula,

  Hartelijk dank voor uw uitgebreide en levendige feedback. We krijgen zelf zin om de reis te maken. 🙂
  Fijn om te horen dat u heeft genoten en alles vlekkeloos is verlopen tijdens deze bijzondere reis.

  Yara Peters
10

We zijn net terug van onze vakantie in Zuid-Afrika, voor ons samengesteld door Hanneke van Zuid-Afrika Specialist. Het was een geweldige vakantie en dat was te danken aan twee dingen; het geweldige/prachtige land Zuid-Afrika en de vlekkeloze organisatie door Zuid-Afrika Specialist. Alles was tot in de puntjes geregeld maar we hadden ook niet anders verwacht gezien de vele prettige contacten die we al met Hanneke hadden tijdens de voorbereiding van onze reis en de adequate en onvermoeibare manier waarop ze op onze wensen en (vele) vragen reageerde. We hebben een fabelachtige vakantie gehad en ik zal iedereen die van plan is naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan van harte aanraden om bij Zuid-Afrika Specialist aan te kloppen !!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
familie Van Hout, Boekel

  Beste familie van Hout, bedankt voor uw leuke reactie. We zijn u met plezier van dienst geweest en achteraf horen dat de reis zo goed bevallen is, is het allerfijnste. Nogmaals dank en tot ziens!

  Hanneke Hermans
10

Reis met auto door Kwazulu Natal en Westkaap

Wat een prachtige reis die Zuid-Afrika Specialist voor ons heeft klaargezet en georganiseerd. Dat is nog lang nagenieten van alle beelden, indrukken, belevenissen, ervaringen en ontmoetingen. Yara en collega’s hebben op aangeven van ons een prachtige tour georganiseerd door met name de parken in Kwazulu Natal, gevolgd door een vijftal dagen in de Westkaap en enkele dagen in Hermanus voor het spotten van de walvissen, met name de Big Right Whales. De beschrijvingen van de onderdelen kwamen goed overeen met de omgevingen. Met geweldige accomodaties en telkens een hartelijk, gastvrij onthaal voelden we ons meteen thuis en werden we ingelicht over de (extra) mogelijkheden voor excursies en uitstapjes, naast degenen die al in het programma waren opgenomen. Wij konden dus telkens op onze beurt meteen vaststellen en kiezen wat we nog (aanvullend) wilden doen. Het georganiseerde programma was compleet volgens onze verwachtingen, met het feit dat we niet helemaal blanco door een eerdere ervaring waren, is dat ook in dat opzicht beslist meerdere complimenten waard!

We hebben nog een kleine tip: iets meer informatie in de reisbescheiden en/of programma over wie je welke bedragen aan fooien betaalt. Bij tankstations is duidelijk. Verder zijn er vaak mogelijkheden op de rekeningen, in restaurants bijvoorbeeld… we zijn uitgegaan van tien procent, maar welk percentage is dan redelijk?

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Eric en Josje

  Beste Eric en Josje,

  Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw reis!
  Inzake de fooien: 10% is inderdaad een juist percentage om van uit te gaan in restaurants. We zullen deze informatie duidelijker meegeven aan toekomstige klanten.

  Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer!

  Yara Peters
10

We hebben via de Zuid Afrika Specialist een huurauto geregeld en een overnachting in Johannesburg. Alle communicatie bijzonder snel, vriendelijk en uitgebreid, complimenten! De overdracht van de auto bij het hotel ging ook soepel. Perfect geregeld, hartelijk dank!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Sigrid Bakker
10

Hanneke heel erg bedankt voor het super samenstellen van onze reis!
Vooral jouw geduld om de switch te maken omdat we in eerste instantie richting Botswana wilden.
De combinatie van Zuid Afrika, Mozambique en Swaziland was ook super!
Het kamperen boven op de Toyota hebben wij echt als heel bijzonder ervaren, als we een nacht in een hotel zaten misten we de tent.
Het is zo mooi om midden in de natuur te verblijven!
We kregen een splinternieuwe auto mee en hebben hem gelukkig ook weer zonder beschadiging ingeleverd.
Helaas was wel de koelast verkeerd aangesloten dus onze eerste voorraad vlees hebben we weg kunnen gooien.
Het is midden in het Krugerpark heel netjes opgelost door Maui.
Nogmaals bedankt en ik ga de Zuid Afrika specialist aan iedereen aanraden!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Nicole Leegwater
10

Na een werkbezoek in Johannesburg zijn we samen een paar dagen naar het Kruger Park gegaan. Via Zuid-Afrika specialist hebben we een arrangement geboekt. Tijdens de voorbereidingen ben ik goed en duidelijk geholpen met kundig advies. We zijn keurig opgehaald in Johannesburg bij het hotel en na 4 dagen retour gebracht naaar het vliegveld. De reis was fantastisch en zou niet beter geweest kunnen zijn. De drives in het park waren in een woord geweldig te noemen. Ik ga zeker nog vaker boeken via Zuid-Afrika specialist.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Chantal van der Hoff

  Bedankt voor de feedback. We zijn u graag weer van dienst bij uw volgende reis naar Zuid-Afrika.

  Emmy Schermers
9.6

Onwijs fijne ervaring gehad met deze organisatie. Ik had weliswaar alleen een camper nodig voor mijn reis want heb zelf al het andere geboekt. Maar ik werd op or tambo netjes opgehaald en afgezet bij mijn camper en bij inlevering weer netjes op het vliegveld gebracht.

Van tevoren heb ik alle informatie netjes gekregen en het ging allemaal perfect thnx za specialist. Volgende keer komen we weer bij jullie

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Tom
8.4

Wat een geweldige reis was dat : met een Toyota land cruiser dwars door Namibië en Botswana. Verslavend! Dus : z.s.m terug!! Onze 4×4 bushcamper via ZA Specialist gehuurd. Helaas klopte de info op de website niet helemaal met de 4×4 die we mee kregen en bleek de wagen veel mankementen te hebben. ( aan dit laatste kon ZA Specialist niets aan doen uiteraard ). Gelukkig dacht ZA Specialist met ons mee en regelde halverwege onze reis een nieuwe 4×4 voor ons en ook hebben zij de info op hun website inmiddels aangepast. Onze klachten zijn serieus genomen en naar onze tevredenheid opgelost, heel fijn ! Ondanks bovenstaand verhaal is het een fijne organisatie. Ze reageren direct wanneer je vragen hebt, zoeken zaken snel voor je op/uit en zijn erg flexibel dus wat dat betreft niets dan lof. We zijn nu al bezig met de volgende trip en wie weet kloppen we weer aan bij ZA Specialist! Speciale dank aan Yara en Arthur die ons geweldig hebben geholpen..

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Cynthia

  Beste Cynthia,
  Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u ondanks de tegenslagen ontzettend heeft genoten van uw reis.
  We hopen u met een eventuele volgende reis uiteraard weer graag van dienst te mogen zijn!

  Yara Peters
9.6

Beter laat dan niet! We hebben fantastische vakantie gehad tijdens Kerst en de jaarwisseling! De activiteiten en overnachtingen hebben we grotendeels via ZAS laten regelen. Dit verliep allemaal vlekkeloos. Ook de safari vlak voor onze terugreis is prima op maat geregeld! Top!!!
ZAS is een aanrader. Een volgend ZA bezoek zal ik zeker via ZAS laten organiseren.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Rita

  Beste mevrouw Temmink, hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat leuk te horen dat u genoten heeft van de campingreis. Hopelijk tot ziens!

  Hanneke Hermans
10

Beste Reizigers, Zuid Afrika Specialist is bij uitstek een van de beste reisorganisaties voor Zuid Afrika. Er wordt een mooi tailor made voorstel gemaakt naar jouw speciale behoefte. En tijdens dit proces wordt er zorgvuldig naar je geluisterd en is flexibiliteit keyword. Ook alle vragen , klein, onbenullig of groot worden prettig beantwoord. Je merkt echt de kennis in alles, alle correspondentie was waardevol. We zijn nu al 2 keer geweest via Zuid Afrika Specialist en dat is zeker niet de laatste keer. Top specialisten!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Scarlett

  Hartelijk dank voor deze prachtige reactie Scarlett! Wij zijn u opnieuw graag van dienst geweest. Mocht u willen overleggen over de volgende reisbestemming dan kunt u altijd bellen of mailen. 🙂

  Hanneke Hermans
10

Voor onze trip door de West Kaap, Karoo en de Garden route wilden wij een 4×4 maar dit was erg kostbaar voor 7 weken. Hanneke van Zuidafrikaspecialist bood een uitstekend alternatief met een 4×4 voor de “landelijke” Karoo en, vanaf Port Elisabeth, een sedan. Er waren wat problemen met de verhuurder maar die zijn door Zuidafrikaspecialist snel en naar tevredenheid opgelost.
Voor onze volgende Zuidelijk Afrika reis gaan we zeker weer van hun diensten gebruik maken.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Jannie en Rik van Hout

  Hartelijk dank voor uw feedback. Gelukkig zijn de problemen met de verhuurder van uw auto’s opgelost. We zijn u (opnieuw) met graag van dienst geweest en kijken uit naar uw foto’s en reisverslag. Tot de volgende keer!

  Hanneke Hermans
9.6

Voor de tweede keer bij Zuid Afrika Specialist een reis geboekt. Goed advies, doet moeite om de wens te achterhalen en het juiste programma aan te bieden, op maat! Hanneke heeft ons tijdens de reis alle zorgen om een totalloss gereden auto uit handen genomen. Zijn haar enorm dankbaar! Ook tijdens de reis is het fijn om advies in te winnen. Wij blijven ZAS aanbevelen! Dank-jullie-wel

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Renate de Jong
10

Wij zijn heel goed geholpen door Hanneke bij invullen van de laatste week overnachtingen van onze 2-weekse reis het het gezin naar Zuid Afrika en Swaziland.
Omdat ik zelf al een paar adressen wist en gereserveerd had was hulp bij de eerste week niet nodig. De accommodaties door jullie geboekt, waren stuk voor stuk prima, vriendelijk personeel en qua eten niets op aan te merken.
Hanneke, dankjewel voor de begeleiding die je bood en indien nodig, kom ik zeker bij je/jullie terug.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Anneke
10

In 2015 voor de vakantie in 2016 was alles top geregeld. En nu deze Vakantie was het nog beter.
Super de luxe spik splinter nieuwe camper en de campings in Kruger Park waren ook top. De enige opmerking die ik wil maken is.
Meld bij de klant de duurdere prijs voor de mooiste plekken en de goedkopere voor de mindere plekken. Want de goedkoopste plekken, (die jullie vanzelf geboekt hebben, dat is aantrekkelijk) zijn toch de mindere plekken. Dit is opbouwende kritiek hoor. Het was niet druk dus wij konden overal tussen door kijken.
Maar in een drukker seizoen is keuze maken misschien een optie. Groet Rob en Chris

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Chris Compas

  Bedankt voor de informatie. We zullen hier in de toekomst zeker rekening mee houden. We zijn u tijdens uw eventuele volgende reis graag weer van dienst!

  Yara Peters
10

We hebben met een groep van 6 volwassenen 2 weken door het zuiden van Zuid-Afrika gereisd. Hanneke van de Zuid-Afrikaspecialist heeft ons bij het vaststellen van de reis heel goed geholpen. Zij reageert altijd heel snel en komt met goede voorstellen en alternatieven als daar om gevraagd werd. Wat een prachtig land en we hebben een geweldige vakantie gehad mede door de Zuid-Afrikaspecialist! Bedankt!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Roland

  Bedankt voor de feedback. We zijn u graag van dienst geweest en zien u graag nog eens terug in Zuid-Afrika!

  Hanneke Hermans
10

Het was TOP ! De keuze van de overnachtingsplaatsen, de geboekte campings, de rondrit, de camper, de lodges… alles was perfect in orde. We waren vooraf en tijdens onze reis ook bijzonder gelukkig met de vlotte communicatie. Een vraag of opmerking werd in een mum van tijd beantwoord. Het was onze eerste ‘online’rondreis en dan heb je wel wat vrees … maar uiteindelijk kregen we méér dan we verwachtten 😉 We raden zuidafrikaspecialist.nl aan iedereen aan !

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Beyaert-Raveel
10

Alles was top geregeld door Ester en later zeer goed door Yara overgenomen. Niets is te gek en alles wordt zeer snel geregeld.
Er wordt goed geluisterd naar wat je wilt en daarop wordt de reis voor je samengesteld. Zeer goede ervaring, wij komen graag terug in Zuid Afrika en dan ongetwijfeld via de Afrika Specialst

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Joris & Rolf

  Hartelijk dank voor de mooie feedback.

  Arthur Stevens
10

Al weer voor de derde keer via jullie een vliegticket en auto (Nissan Trax) gehuurd. Ook weer via jullie het eigen risico op de auto afgekocht bij de Europese. Een goede tip, want ook nu zullen we een claim doen bij deze verzekeringsmaatschappij. Een lekke band komt regelmatig voor en als je die band moet vervangen, wat bij ons al meerdere keren is gebeurd, loopt dat toch in de papieren. We hebben een heerlijke reis door Namibië en het Noordelijke deel van Zuid Afrika gemaakt van 5 weken. Ik zal proberen jullie volgende week onze verslagen te mailen voorzien van foto’s. Dank voor jullie attente mail bij thuiskomst. We zijn zeer tevreden over jullie als reisorganisatie. Hartelijke groet.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Henriette Jansen
10

Wij hebben een zeer mooie camperrondreis gemaakt waarbij we in drie weken van Johannesburg naar Kaapstad zijn gereden. Tijdens de reis hebben we vele hoogtepunten gehad, maar voor ons stak Drakensbergen boven alles uit. Dit terwijl dit gebied nog wel eens overgeslagen wordt.
Vanaf het boekingsproces zijn we zeer goed geholpen met de vele vragen die we hadden. Tijdens de vakantie was alles perfect geregeld bij de autoverhuurder en de verschillende accommodaties. Tijdens de reis hebben we eenvoudig nog een activiteit bij kunnen boeken. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden klanten met een fantastische reis achter de rug.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Johan
10

Hartelijk dank voor alweer een prima organisatie van een fantastische reis.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
ingrid devijver
9.2

Wij hebben in Namibië 2 Toyota Hilux 4×4 gehuurd met daarop daktenten voor 6 personen en daarmee een geweldige trektocht gemaakt door noordwest Namibië. De auto’s waren goed onderhouden, de daktenten iets minder. De uitrusting was bijna compleet (tip: neem goede slaapzakken mee als je in de Namibische winter reist). De auto’s hebben het aardig voor hun kiezen gehad op de ruige, onverharde tracks, maar hebben het – los van een aantal lekke banden – zeer goed gehouden. Niets dan lof voor de soepele afhandeling – zowel praktisch als financieel – bij het terugbrengen van de auto’s!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Bart Bennis
9.6

Top vakantie samengesteld met Ester, er wordt goed geluisterd en op basis daarvan een heerlijke vakantie genoten. Service uitstekend, huurauto super makkelijk en overal de beste kamers gekregen, heel lief, de bruidssuite in Hazyview was weergaloos.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Wybren
10

We hebben een heerlijke vakantie in Zuid Afrika gehad. Ester, ontzettend bedankt voor je goede advies en dat je op zo’n korte termijn zulke prachtige en diverse accommodaties voor ons hebt geboekt. Elke nieuwe locatie was weer een verrassing, er zat veel afwisseling in het programma en we werden nooit teleurgesteld. Heel veel dank!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Ingrid
9.2

Beste Hanneke/collega,s
ik wilde je namens mijn vrouw en kids bedanken
hoe je onze vakantie heb geregeld /uit gezocht ect voor ons
jij en jullie allemaal bedankt ! schijver , 9 + !!!!
bedankt !!!

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
den Otter
10

Goedemiddag meneer Stevens,
Wij hebben een fantastische vakantie gehad!
Ester Koenders verdient met haar goede service en adviezen alle credit voor het succes van deze mooie vakantie.
We geven jullie adres beslist door.
We zullen wat mooie foto’s selecteren en toesturen.
Met vriendelijke groeten,

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Familie Kubbinga
10

Dank voor het welkom
Het was een fantastische reis prima verzorgd door jullie met name onze consulent Yara.
We gaan zeker een verslag zenden met foto’s , maar de werkelijkheid is dat we ook weer volop in het werkproces zitten dus het kan even duren.
Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische reisverzorging.
Zou U Yara onze hartelijke dank kunnen overbrengen het was tip top in orde.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Willems
10

Beste Mensen,
mijn vrouw en ik zijn alweer ruim een week in Nederland, maar we moeten de indrukken van onze reis nog verwerken. We willen jullie bedanken voor de goede zorgen t.a.v de 4×4 auto. We hebben ruim 7000 km gereden door Zuid-Afrika , Kgalagadi en Richtersveld, en een stukje Botswana en Zuid Namibie. Ook de overnachting in O.R. Tambo Lodge was prima geregeld.

Nogmaals hartelijk dank voor de prima regeling.

Algemeen
Service
Prijsstelling
Reactiesnelheid
Expertise
Vermeule

Wat vind je van ons?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.