Nationale Parken Namibië

Caprivi Strip

De Caprivi strip is een vreemde strook land tussen het noorden van Botswana en het zuiden van Angola en Zambia in. De strook behoort aan Namibië en is vernoemd naar..

Etosha National Park

Met een oppervlakte van meer dan 22.000 vierkante kilometer is dit Nationale Park in het noorden van Namibië één van de grootste en bekendste in Zuidelijk Afrika. In het park..

Fish River Canyon

In het zuiden van Namibië ligt de immense Fish River Canyon, één van de top 3 canyons ter wereld. De kloof heeft een totale lengte van 160 km, een maximale..

Namib Naukluft National Park

Het Namib-Naukluft National Park in Namibië omvat een groot deel van de Namibwoestijn en het Naukluftgebergte en is met haar oppervlakte van bijna 50.000 vierkante kilometer het grootste wildpark van..

Namibië

Namibië Tussen Zuid-Afrika en Angola ligt het land Namibië. Het grenst tevens aan Botswana en Zambia. Het dunbevolkte land is ongeveer 20 keer zo groot als Nederland, maar er wonen..

Spitzkoppe

Spitzkoppe is een groep rotsen van graniet in Namibië die gezien kan worden wanneer u over de weg van Swakopmund naar Usakos rijdt. De Duitse kolonisten ontleenden de naam aan..