Activiteiten

Braaien

Voor Zuid-Afrikanen is braai een belangrijk onderdeel van hun cultuur. Het is niet zomaar een barbecue maar braaien wordt gezien als een activiteit, soms zelfs een hele dag vullende activiteit…

Bungeejumpen

Bungeejumpen Het maken van een bungeejump staat voor velen op de bucket list. Tijdens  uw vakantie in Zuid-Afrika is het mogelijk deze droom waar te maken! Op de grens van..

Canopy tour

Houdt u van mooie landschappen en van snelheid? Dan mag een canopy tour eigenlijk niet ontbreken tijdens uw reis. Op meerdere locaties in Zuid-Afrika kunt u tijdens deze activiteit het..

Duiken

Zuid-Afrika is een prachtige duikbestemming. Er zijn gebieden waar u kunt duiken naar wrakken, gebieden met walvissen, dolfijnen, haaien en schildpadden, maar ook prachtige koralen. Kortom voor elke duikliefhebber is..

Golfen

Golfen is een bijzonder populaire sport in Zuid-Afrika. Door het hele land zijn prachtige golfbanen te vinden. Onder het kopje Reispakketten kunt u ‘golfreizen’ selecteren en dan vindt u een..

Museumbezoek

Het Apartheid Museum en het Robben Eiland Museum zijn wereldberoemd maar Zuid-Afrika heeft nog veel meer te bieden aan musea, zowel op het gebied van historie als cultuur en kunst…

Op safari

Het spotten van de Big Five (olifant, luipaard, buffel, leeuw en neushoorn) is voor veel reizigers een hoogtepunt van hun reis en Zuidelijk Afrika biedt dan ook vele mogelijkheden om..

Reizen met kinderen

Zuid-Afrika is een uitstekende bestemming voor gezinnen met kinderen, zowel grote als kleine kinderen. Het land is geschikt om gedurende elk seizoen te bezoeken. Veel hangt af van de wensen..

Wandelen

Zuid-Afrika is met de vele natuurparken en ruige kusten een wandelbestemming bij uitstek. In veel natuurparken zijn wandelroutes uitgezet en bij de receptie of de toegangspoorten van het park kunt..

Wijnproeven

In Zuid-Afrika worden heerlijke wijnen geproduceerd waarvan u er verschillende tegenkomt in de schappen van Nederlandse en Belgische supermarkten.Tijdens uw vakantie in de West-Kaap mag een bezoek aan een wijnboerderij..