Bungeejumpen

Het maken van een bungeejump staat voor velen op hun bucket list en tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika is het mogelijk deze droom waar te maken!

Op de grens van de Oost- en West-Kaap in het Tsitsikamma gebied ligt de Bloukrans brug, de ‘place to be’ als het gaat om het maken van een bungee jump.

Hier kunt u de hoogste natuurlijke bungee-jump ter wereld maken van maar liefst 216 meter boven de Bloukransrivier. Voor wie dit een stapje te ver gaat is er de ‘Bridge Walk’ waarbij u over hetzelfde looppad als de bungeejumpers loopt en 216 meter naar beneden kunt kijken. Vanaf de brug heeft u een fantastisch uitzicht over de monding van de Bloukransrivier in de oceaan. Wanneer u toch de sprong wilt wagen dan is dit nog mogelijk mits de drukte het toelaat.

Zowel de bungeejump als de bridge walk worden georganiseerd door Face Adrenalin, de eigenaren houden zich al vanaf 1990 bezig met het bouwen van bungeejump-plekken en vanaf 1997 worden sprongen vanaf de Bloukransbrug door hen georganiseerd. Overbodig om te zeggen dat veiligheid voorop staat. De bungeejump is 365 dagen per jaar geopend en enkel bij erg harde wind kan er niet gesprongen worden.

Wilt u zeker zijn dat u een sprong kunt maken dan kunt u boeken via de website: Face Adrenalin. U moet zich een uur voorafgaande aan de sprong melden. Wanneer u bijvoorbeeld bent ingedeeld in de groep van 10.00 – 11.00 uur, dan dient u om 9.00 aanwezig te zijn.

Toevoegen aan reisplan