4 dagen georganiseerd op safari naar het Krugerpark

Algemene informatie

Op safari naar het Krugerpark!

U wordt vroeg opgehaald bij uw accommodatie in Johannesburg (of op de luchthaven als u zojuist bent aangekomen).

Met een airconditioned busje wordt u naar het Krugerpark gebracht. Een mooie rit waarbij u onderweg al kunt genieten van het veranderende landschap.

Lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening, maar tijdens uw verblijf zijn ontbijt, diner, een aantal lunches en alle genoemde activiteiten inbegrepen.

Specificaties

Viva
4 dagen
Johannesburg
inbegrepen
volgens beschrijving
Zuid-Afrika
Johannesburg
Johannesburg
Vanaf 13 jaar
  • Maaltijden volgens beschrijving
  • Transfers
  • Alle safari activiteiten
  • Begeleiding door deskundige gids/ranger
  • Lunch op heen- en terugreis. Lunch op dag 3.
  • Niet genoemde drankjes
  • Annulerings- en Reisverzekeringen
  • Fooien
Dagprogramma
Dag 1: -

U laat de grote stad al snel achter u en zult het landschap langzaam zien veranderen van glooiend grasland naar meer bergachtig en bosrijk. Via Dullstroom rijdt u naar het Balule Game reserve, een prive concessie die grenst aan het Kruger National Park. Er zijn echter geen hekken tussen de privé concessies en het Kruger Nationaal Park, de dieren kunnen zich vrijuit bewegen tussen de verschillende eigendommen.

U wordt naar Tremisana Lodge gebracht waar u kunt inchecken en even kunt acclimatiseren. De lodge wordt omgeven door een prachtige tuin vol vogels, maar ook grote dieren zoals olifanten zou u al vanaf de lodge kunnen zien. Voor uw veiligheid is er rondom de lodge een elektrische omheining.

Na het inchecken stapt u in de open 4×4 landcruiser en gaat u samen met de deskundige gids de bush in, op zoek naar wilde dieren in het Greater Krugerpark.

Rond zonsondergang wordt er gestopt om te genieten van de prachtige kleuren die de lucht aanneemt wanneer de zon ondergaat, een echte African Sunset.

In het donker worden spot lights gebruikt om naar dieren te zoeken.

Voor vanavond staat een Bush BBQ bij de Marula Boma op het programma. (bij slecht weer wordt er binnen gegeten). Een geweldige ervaring om onder de sterrenhemel van het avondeten te genieten.

U zult vanavond vast heerlijk slapen met de geluiden van de bush op de achtergrond.

 

Dag 2: -
Dag 3: -
Dag 4: -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's