Reisverhaal van Arthur en Renske v.d. Walle

De voorbereiding van onze 28-daagse reis van Kaapstad naar Johannesburg was zeer plezierig. Jullie waren heel deskundig, deden prima voorstellen en de informatie die wij ontvingen was duidelijk. Jullie waren altijd goed bereikbaar voor vragen. De reis zelf was in alle opzichten goed geregeld en verliep uitermate soepel. Kleine vragen die wij per mail tijdens de reis aan jullie stelden werden vlot en adequaat afgehandeld. De hotels en lodges waren bijzonder, goed gekozen en van uitstekende kwaliteit, op één na, vonden wij, namelijk het self-catering huisje in Tsitsikamma National Park (Nature’s Valley Rest Camp). Dit huisje was wel heel erg basic en ons inziens nogal verouderd qua faciliteiten. Gelukkig was de accommodatie die volgde, Woodall Country House & Spa bij Addo Elephant Park, van superieure klasse!
 
De aanbevolen excursies waren over het algemeen goed, soms iets minder dan verwacht. Het easy-going principe kwam door de aanbevolen planning goed tot zijn recht.
We hebben dankzij jullie genoten van onze reis en kunnen de Zuid-Afrika Specialist aan iedereen aanbevelen. Graag bedanken wij Lies in het bijzonder voor de goede organisatie.