Reisverhaal van Familie Dob

Beste Sandra en collega’s,

Allereerst de beste wensen voor 2024. Wij hebben een fantastische reis gehad die Sandra volledig op maat voor ons geregeld heeft.
Mijn man noemt het zijn mooiste reis ooit en ik ben dat wel met hem eens 🙂
Over Sandra:
Zij ontzorgt, helpt en regelt dat wat je vraagt. Ze geeft goed advies, denkt mee en geeft goede suggesties. Ook voor onze dochter was het heel fijn te weten dat er iemand is die kan helpen in geval van nood, of gewoon vragen kan beantwoorden op het moment dat ze ergens voor kwam te staan. Sandra is een hele vriendelijke en beleefde jongedame die ook tijdens de reis geen moeite te veel is om je vragen te beantwoorden. Ik heb haar en jullie organisatie zojuist aanbevolen bij een collega/vriend die in 2025 met zijn gezin naar ZA wil reizen. Sandra, dankjewel voor alles.
Over de locaties:
Alle locaties zijn zonder uitzondering mooi, goede bedden, vriendelijke gastheren en -dames en fantastische kamers, ruim en schoon. Alles met een eigen sfeer en inrichting. Super gekozen.
Voor zowel mijn week met Emma afgelopen zomer waar we ook naar pilanesberg en Johannesburg geweest zijn, als deze reis. Ik ben super tevreden over hoe jullie (Sandra) dit geregeld hebben voor ons.
Voor nu, we komen terug, dank, en een gezegend 2024.
Grt
Esther Dob