Reisdatum: September 2018

Reisverhaal van Mevrouw van Mechelen

Ik heb erg genoten van mijn rondreis vorige week en kijk er met plezier op terug, James mijn chauffeur heeft veel verteld over de plekken waar we langs kwamen.
We hebben veel Walvissen gezien in Hermanus dat was spectaculair. We hadden ook prachtig weer.
Toen ik s,middags bij Quest House Olaf kwam was het wel erg vervelend dat er allemaal stoepjes en trapjes waren, het is niet erg vriendelijk voor mensen met een handicap,ik ben nog zo goed dat ik wel binnen kon komen,
De vriendelijkheid van het personeel maakte veel goed. Dus al met al heb ik er toch een goede tijd gehad.
De volgende dag ben ik met een taxi naar Waterfront gegaan want ik moest naar het hoofdkantoor om mn ticket te verzilveren, gelukkig dat James me dat ook heeft verteld. De bushalte was ook echt te ver lopen.
Ik ben op de Tafelberg geweest en toen was het ook prachtig weer en het uitzicht ontzettend mooi.
Woensdag gingen we via Houtbaai en Chapmans Peak gingen we naar de Cape Point, ook daar heb ik van genoten, ik vind dit toch zo,n bijzonder mooi land ik geniet alle dagen volop.
De 2 dagen Aquilla waren zeer zwaar want het terrein was erg moeilijk begaanbaar en ik was dan ook erg moe. Het eten was niet erg warm dat vond ik echt een minpuntje, maar ik heb genoten van de big 4 want de luipaard heb ik niet gezien en dat was ook erg moeilijk werd ons verteld, Het was mooi zonnig weer maar de wind was erg koud en toen ik op mijn kamer kwam lag er een lekker warme kruik in bed en een kunstig gemaakt olifantje van handdoeken op mijn bed dat maakte veel goed.
Al met al was het een bijzondere mooie week en hadden jullie het mooi voor mij uitgezocht.
Nog hartelijk bedankt.