Reisverhaal van Familie Kusters

Beste Zuid Afrika Specialist.

Na enig zoekwerk op internet kwam ik jullie naam tegen en in mijn achterhoofd rinkelde er een belletje door mijn ruime ervaring als reisbureaumedewerker.

Na een mail naar jullie gestuurd te hebben, over onze voorgenomen reis met ons gezin en onze kleinzoon van 4 jaar oud m.b.t. betrekking  van ons 50 jarig huwelijk, kreeg ik meteen een vriendelijke mail van Sandra.

Zij had zeer goed naar onze wensen gekeken en kwam met een goed voorstel zeker i.v.m onze kleinzoon van 4 jaar, die wij gezien zijn leeftijd nog niet mee wilden nemen naar een malariagebied maar wel op gamedrives.

Zij heeft echt aan alles gedacht, van passende huurauto, vervoer in Kaapstad , excursie in Capepoint en gamedrives voor kinderen onder de 6 jaar, met dit voorstel zijn wij meteen met haar onze reis een definitieve vorm gaan geven.  Na wat aanpassingen waren wij het al vlug eens over onze reis.

De reis verliep zeer voorspoedig, het transfer bij aankomst tot en met de  bus tickets en de excursie, wij hoefden alleen maar overal  alles te scannen wat ons veel tijd opleverde.

De huurauto werd precies op tijd bij de accommodatie afgeleverd en wij konden zo op tour, het was wel even een dingetje om Kaapstad uit te komen, maar verder verliep alles perfect.

Via Betty,s Bay naar  De Kelders waar ons zoveel luxe wachtte …

Hierna naar de Garden Route Game Lodge  (welke Sandra zeer aanbevolen had), deze overtrof al onze verwachtingen, gewoon super (en vooral voor onze kleine man, veel dieren gezien en ook nog zijn geliefde giraffen) deze accommodatie kunnen wij iedereen aanbevelen.

Via ons superluxe verblijf in Plettenbergbaai, naar Addo , waar wij in het door ons zelfuitgezochte  Charihandra verbleven , 20 km van de maingate van Addo. Hier werden wij voor ons 50 jarig huwelijksfeest ontvangen  met een felicitatie en een fles champagne van ,,De Zuid Afrika Specialist’’, dit was wel heel bijzonder (dank je wel Zuid Afrika Specialist).

In Addo heel veel olifanten gezien in relatief korte tijd doordat wij een privégids in de auto hadden genomen.

Via Misty Mountain , waar wij jammer genoeg slecht weer hadden, naar Oudshoorn en hier ook weer een superaccommodatie.

Hier waren wij blij met onze stoere auto (welke Sandra geadviseerd heeft)  want nadat wij de Cango Caves bezochten hebben wij de Swartbergpas helemaal gereden, wat een schitterende tocht!

Via de mooie route 62 naar Robertson voor een overnachting en daarna naar Stellenbosch.

De laatste avond  hebben wij de huurauto op de luchthaven ingeleverd. Dit ging ook zonder enige problemen en erg vlug.

Op het reisbureau zeiden wij vroeger, een reis is pas af als de reizigers weer tevreden thuis zijn. Wij zijn inmiddels thuis en de reis is voor 110 procent af met dierbare herinneringen.

Dank aan jullie allen, en vooral aan de attente en vriendelijke Sandra Berger.

De vriendelijke groeten van een supertevreden fam. Kusters