Reisverhaal van Familie van Cleef en Fouchier

Reis Namibië, Botswana en Zimbabwe

Wij hebben van 20 oktober 2022 tot 17 november 2022 via de Zuid-Afrika specialist een rondreis met eigen huurauto gedaan in Namibië, Botswana en Zimbabwe (1 dag naar de Victoria watervallen).

Vanaf Amsterdam Schiphol met KLM in eerste instantie gevlogen naar Johannesburg en na een overnachting de volgende dag met AirLink naar Windhoek gevlogen. Vervolgens gelijk de huurauto opgehaald en vervolgens door gereisd naar onze eerste locatie in Windhoek.

De volgende dag zijn wij dan onze lange (bijna 5000 km), mooie en indrukwekkende reis begonnen, waarbij wij diverse landschappen (woestijn, zoutvlaktes en hoge en lage groene bebossing) in Namibië en Botswana hebben gezien, de Victoria watervallen in Zimbabwe met een gids hebben bezocht, heel veel dieren hebben gezien en lieve bewoners van de diverse locaties hebben ontmoet.

Het is een onvergetelijke reis geworden, waarbij mooie en schitterende locaties waren geregeld, wij vriendelijke mensen hebben ontmoet en ontelbare indrukken hebben opgedaan van de locals, de dieren en de omgeving.

Een reis om nooit te vergeten, ondersteund door de vele gemaakte foto’s en onze mooie herinneringen.

Een dank aan Sandra Berger, onze Travel consultant van Zuid-Afrika specialist, die onze wensen voortreffelijk in een complete reis heeft samengevat, met een uitstekende huurauto (geen lekke band en panne gehad), mooie accommodaties, schitterende gamedrives in Etosha National Park en Chobe National Park en een boottocht op de Chobe rivier. Wij hebben met Sandra veelvuldig een goed en prima contact per mail en telefoon gehad om alles van de reis duidelijk en naar tevredenheid met elkaar af te stemmen. Wij hebben het contact met Sandra dan ook als heel vriendelijk en prettig gevonden.

Met vriendelijke groeten,

Hanneke en André van Cleef en Nancy Fouchier