Reisverhaal van Mevrouw van Toor

Hi Ester,

Sorry, ben nog niet teruggekomen op de fantastische vakantie die we hebben gehad.

Alles was perfect geregeld en overal was het goed verzorgd en iedereen was uitermate vriendelijk. We zullen zeker reclame maken voor jullie organisatie.

Ons laatste verblijf was in Gordon Bay bij “Bloemenzee”. Dit hadden we via vrienden doorgekregen en deze kenden jullie zelf niet. De locatie was mooi maar heel eerlijk,  wij vonden het minder dan alle accommodaties die we hebben gehad.Het echtpaar was uitermate vriendelijk en de heer des Huizes was kok van beroep (hadden hun eigen restaurant in A’foort gehad ) en we hebben 2x heerlijk bij hun gedineerd, ontbijt was ook uit de kunst échter wij vonden dat we weinig privacy hadden op de bovenetage. Klein balkon wat overliep naar de buren. Wanneer je op je balkon(netje) zat,  zat je te kijk voor hen beneden.Beneden hadden ze nog  2 tuinkamers en die zagen er goed uit althans dan had je mooie uitloop naar de tuin.

Als afsluiting van onze vakantie was het voor ons een beetje een tegenvaller na al die andere geweldige accommodaties. Daar eten is zeker de moeite waard.

Nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging en het regelen van onze accomodaties.
Erg leuk om je en je team ontmoet te hebben in Franschhoek.

Goede zaken en tot ziens.