Reisverhaal van De heer en mevrouw Vermeulen

Beste Arthur,

Hartelijk dank voor jullie goede wens. Wij zijn weer gezond en wel terug gekeerd.
Onze uitstap vanuit Johannesburg de ‘6 daagse Zimbabwe reis: Victoria Falls en Hwange‘  met jullie organisatie verliep van begin tot eind gesmeerd.
Ons verblijf in Victoria Falls Hotel was voortreffelijk. Het diner was klasse, graag hadden we vooraf geweten dat dit toch om wat chiquere kleding vraagt dan de outdoor outfit….daar waren we niet op voorbereid. Gelukkig is het wel goed gekomen. Ook het ontbijt was uitgebreid en voortreffelijk. De ligging prachtig en er heerst nog een sfeer van oude glorie.
Het taxibedrijf JENMAN verleende goede service, op een hapering na. We hebben een uur lang moeten wachten voordat de gids voor de rondleiding kwam opdagen bij de watervallen. Overigens de enige smet.
Ons verblijf in Hwange is eveneens een aanrader. Mooie lodges en we werden met zorg omringd. Gezien de tijd van het jaar betekende het dat het in de vroege ochtend en late middag en avond de temperaturen zakten. Dus het was frisjes en als we na de avondmaaltijd naar onze lodge begeleidt werden brandde daar inmiddels het houtkacheltje en verrassend genoeg stapten we in een warm bed omdat daar voor ieder een warme kruik in was gelegd. Ontroerend verwarmend moment!
De game-drives waren mooi en men deed erg zijn best ons zoveel mogelijk van het jungle leven te laten zien en beleven. Het mooiste was nog dat er ’s avonds  een dorstige olifant uit het zwembad kwam drinken terwijl wij er op nog geen 5 meter vandaan zaten te dineren. Elk diner van zeer goede kwaliteit. Een verblijf om niet meer te vergeten.
Hartelijke groeten,
Annette en Peter Vermeulen.