Reisverhaal van Familie Meester

Geachte heer Stevens en beste mevrouw Hermans,

Wat hebben we ontzettend genoten van onze mooie reis naar Zuid-Afrika! Het was de bedoeling om mijn moeder van 70 jaar (die nooit buiten Europa is geweest en 10 jaar geleden voor het laatst heeft gevlogen) een comfortabele en bijzondere tijd te bezorgen. Dit is in alle opzichten meer dan gelukt!

Ik wil jullie hierbij heel erg bedanken voor het uitzoeken van de fantastische locaties en guesthouses. Met name de heren van Pictures Guesthouse in Oudtshoorn hebben een speciaal plekje in ons hart gekregen 🙂 Maar ook de safari’s in Botlierskop hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten, vooral bij mijn moeder. Het tempo en de afstanden van de reis zijn tevens zeer goed bevallen.

Enig incident tijdens deze reis was een lekke band aan de drukke N2 op 25 km voor onze bestemming in Kaapstad, waarbij Europcar in eerste instantie niet bereid was om ons te komen helpen. We moesten de band zelf verwisselen, wat onmogelijk was in de zachte berm en met muurvaste schroefdoppen. Een politieagente was gelukkig snel ter plaatse en week niet meer van onze zijde, aangezien we daar blijkbaar op een gevaarlijke plaats (lees: townships) stonden. Na 1,5 uur (het werd al bijna donker) en nogmaals telefonisch contact, is Europcar toch gekomen met een nieuwe huurauto. Ik wilde dit toch even aan jullie melden, want ik weet niet hoe jullie ervaring normaal gesproken is met Europcar.

Al met al is de vakantie voor ons echter een zeer positieve en waardevolle ervaring geweest, en heel bijzonder om dit met mijn moeder te mogen beleven. Het zeer prettige contact met mevrouw Hermans voorafgaand aan onze reis, heeft er voor gezorgd dat we volledig voorbereid en ontspannen aan onze reis konden beginnen. Nogmaals heel veel dank hiervoor!

We zullen Zuid-Afrika Specialist zeker aanraden aan familie, vrienden en bekenden!