Reisverhaal van De heer en mevrouw Husen

Helaas inmiddels weer een aantal dagen terug uit het geweldige Zuid-Afrika.

Wat hebben we genoten van deze fantastische trip en dit mede door de organisatie vanuit ZA specialist.

We vlogen naar Johannesburg waar onze chauffeur al klaar stond bij aankomst op het vliegveld. Vervolgens werden we naar ons intieme verblijf (Outlook Lodge Lakefield) gebracht waar je heel persoonlijk contact maakt met de eigenaresse die overigens heerlijk kan koken!
Daarnaast nog een prive rondleiding in de stad gehad met als hoogtepunt het ouderlijk huis van Nelson Mandela in de wijk Soweto.

De ochtend erna onze huurauto opgehaald en vertrokken richting het Kruger Park. Onderweg bij een aantal viewpoints van de panorama route gestopt voor het fantastische uitzicht (Three Rondavels & Gods Window).
Einde middag kwamen we aan bij Chacma Bush Camp in het Maseke Balule Game Reserve. Wat een fantastiche plek is dit!!! Wat een lieve mensen die het je volledig naar de zin maken.
Heerlijk eten, fantastische bungalow en een mooi zwembad.

En uiteraard op safari! Wat een waanzinnige ervaring was dit! Met ervaren rangers op pad om de big five te spotten!
Met als hoogtepunten een jagend luipaard, vier hongerige leeuwen en een groep olifanten badend in de modder.

Met pijn aan ons buik zat de safari er weer op. Een korte binnenlandse vlucht bracht ons naar Kaapstad (the Mother City).
Waar wij begonnen in de wijnlanden van Stellenbosch. Deze regio staat bekend om de mooie wine estates en het lekkere eten. En dit hebben we geweten, fantastisch.
Een privé tour langs de mooiste wine estates met overal heerlijke wijnen (en goede uitleg). Ook hier een mooi verblijf om bij te komen van het al het eten en het drinken bij het fantastische zwembad incl. uitzicht over de wijnvelden.

De laatste week van onze vakantie zijn we verbleven in Kaapstad. The Cape Milner in de tamboerskloof heeft een waanzinnig uitzicht over de Tafelberg.
Die wij de volgende dag lopend beklommen hebben. En de volgende dag was Lions Head aan de beurt! Wat een uitzicht en wat een natuur. Geweldig!
Wat hebben we genoten van Kaapstad en de rest van de reis.

Namens ons super bedank voor het organiseren.
Het contact verliep super, bij een mailtje kregen we altijd dezelfde dag nog bericht terug.
We zullen jullie zeker aanraden!

Wat een waanzinnige ervaring was de safari! Met ervaren rangers op pad om de big five te spotten! Met als hoogtepunten een jagend luipaard, vier hongerige leeuwen en een groep olifanten badend in de modder.