Reisverhaal van Mevrouw van den Broek

Dag Ester,

Graag wil ik je laten weten dat Manon en ik ontzettend genoten hebben van Kaapstad.Wat prettig om de eerste dagen in Maartens Guesthouse te verblijven, dat was zo knus en gezellig!

Mbt tot de excursies: uitstekend!
Actieve fiets/boot/wandeltour was geweldig en het uitstapje naar de Townships voelde veilig, we hebben een goede indruk van de Townships gekregen.

Safari Aquila was een hele leuke belevenis, ook hier wederom prettig vervoer van en naar Aquila.

De laatste dagen Waterkant was ook prettig, alleen 1 minpuntje. De laatste dag konden we nergens douchen, want de douche was voor het personeel.
Dus heb ik voor die dinsdag 75 euro extra betaald om tot 21.00u die kamer te behouden, zodat we toch nog konden douchen (want na een volledige dag in de zon actief te zijn geweest, is het wel prettig om nog te kunnen douchen).

Ook transfer van en naar de luchthaven was prima.

Fijn dat je bovenstaande voor ons geregeld had incl. vervoer!!
We zijn heel blij dat we niet gekozen hadden voor eigen auto, want deze hadden wij zeker niet zonder schade kunnen inleveren vanwege het vele hellingtrekken, links rijden en de hoge stoepranden bij parkeren.Verder hebben we veel met de hop on hop off bus ondernomen.
De ubertaxi was daarnaast ook een super uitkomst, deze kwam zelfs op een avond ook het eten brengen toen we te moe waren nog de stad in te gaan.

En als kers op de taart ging na 3x een afmelding, op onze laatste dag, het paragliden nog door.

Van elke minuut in Kaapstad hebben we genoten, ooit hopen we nog eens terug te komen.
Oja, en vliegen met KLM is top!

Bedankt voor alles en hopelijk nog eens tot ziens!

 


Je kunt op de foto’s wel zien hoeveel plezier we hebben gehad….