Reisverhaal van Familie de Weirdt

Dag Sandra
Wij waren heel tevreden over de reis alsook over de dienstverlening van jullie organisatie en in het bijzonder de dienstverlening van Sandra.
Wat konden wij heel goed appreciëren:
  • Het intakegesprek: Sandra stelde de juiste vragen en maakte meteen ook suggesties. Sandra begreep volledig wat we wilden.
  • Uitwerking van het programma: een goede mix tussen hotels, B&B’s en self-catering huisjes; niet al te lange rijtijden.
  • Prijs /kwaliteit: scherpe prijs voor wat we kregen, vergelijkende offertes waren veel duurder.
  • Communicatie: er werd heel vlug op mails gereageerd en we kregen ook steeds een oplossing voorgesteld. Ook toen we vroegen om het programma toch nog wat te wijzigen, was dat geen probleem en dat zonder extra kosten.
  • Beschrijving van de reis: voorstellen van uitstappen, duidelijke routebeschrijvingen
Wat we toch als tip willen meegeven:
Alle huisjes waren zeer mooi gelegen met prachtige uitzichten en leuke zwembaden. Deze huisjes zijn echter heel gericht op het buitenleven. Daar wij in het ZA – winterseizoen reisden, konden wij daar maar weinig van genieten. We hadden misschien toch liever het pittoreske wat ingeruild voor wat meer comfort wat betreft verwarming. Dikwijls zaten we al vanaf 19u in ons bed omdat we het te koud hadden in de living of buiten. Ook het avondeten verliep meestal buiten met dikke truien en fleecedekentjes. We maakten ook wel af en toe eens een vuurtje en dat was wel leuk. Vooral de tweede week (kust en Drakensbergen) was koud en regenachtig en hadden we behoefte aan wat meer verwarming (mede omdat ik ook last had van een luchtweginfectie).
Misschien kunnen jullie in jullie databank huizen voor winter en huizen voor zomer voorzien.
Samengevat:
We hadden een prima reis, konden rekenen op prima dienstverlening en de overnachtingen waren goed geregeld. We zijn tevreden. De bovenstaande tip is zeker geen klach,t maar echt wel een tip omdat we dit wel als minder ervaarden.
Wij gaan zeker nog eens terug. Misschien richting Kaapstad en dan in de paasvakantie. We zullen jullie zeker dan opnieuw contacteren.
Van ons krijgen jullie en Sandra een goede review.
Vriendelijke groeten
Nathalie De Weirdt, Philippe, Arnout en Marlies