Reisverhaal van Familie Hoogerdijk

Geachte heer Stevens /Beste Arthur,

Ik wil graag een reactie geven op de door uw organisatie verzorgde reis.

Wij zijn zeer tevreden over hetgeen u heeft aangeboden en verzorgt. De accommodaties waren prima, hoewel sommige “ vrij basic” waren (met name het verblijf in het restcamp Pretorisch Kop). Hier hebben wij overigens zelf voor gekozen en het paste prima in de omgeving waar wij verbleven en de safari’s die hieraan gekoppeld waren. Ook de safari’s (en het gezamenlijk eten in de tent) was prima verzorgt door Outlook Safari. Het verblijf in de Risington Inn was ook een zeer aangename afsluiting van de reis. Een accommodatie voorzien van alle gemakken, zeer gastvrij personeel en voortreffelijk eten. Tevens een prima uitvalsbasis voor de panorama route. De prijs kwaliteit verhouding voor de (door uw organisatie) aangeboden reis (op maat) was dan ook uitmuntend. Hebben zeer genoten van onze reis, uw service en van Zuid Afrika als land in het bijzonder.

Ik wil ook Hanneke Hermans nog even speciaal bedanken voor de reis die zij voor ons heeft samengesteld. Zij heeft uitstekend geluisterd naar onze wensen en heeft rekening gehouden met ons budget. Het totale plaatje klopte.

Zij heeft bij het samenstellen van de reis mij voortreffelijk geholpen en voorzien van de informatie die nodig was voor het nemen van een beslissing. Op mijn vragen heeft zij vrijwel altijd direct geantwoord.

Met vriendelijk groet,

Machiel Hoogerdijk