Voorstel aanvragen

22 daagse Autorondreis ‘De Wereld in één Land’

Algemene informatie

“De Wereld in één Land”

In  relatief korte tijd (Zuid-Afrika is een enorm groot land!) kunt u tijdens deze reis veel zien van het schitterende Zuid-Afrika. De reis duurt  22 dagen, maar kan desgewenst verlengd en/of uitgebreid worden.

U verblijft veelal in 4 tot 5 sterren accommodaties en rijdt in een comfortabele huurauto.

Liever een budgetoptie wat betreft accommodaties, iets langer op reis of een iets andere route? Laat het ons weten. We kunnen de reis geheel op maat aanpassen aan de hand van uw wensen.

Zuid-Afrika wordt ook wel ‘De Wereld in één Land’ genoemd en tijdens deze reis van Kaapstad naar Johannesburg zult u begrijpen waarom.

U bezoekt zowel Kaapstad als het Kaapse Schiereiland, de Wijnlanden, Route 62, struisvogelhoofdstad Oudtshoorn, het Garden Route National Park en het  Addo Elephant National Park.

Na een binnenlandse vlucht van Port Elizabeth naar Durban – waar een nieuwe huurauto voor u klaar staat-  reist u verder langs de Dolphin coast naar koninkrijk eSwatini (Swaziland). U bezoekt tot slot zowel het bekende Krugerpark als de prachtige Panoramaroute alvorens u naar Johannesburg rijdt waar uw reis eindigt. 

Specificaties

7376
22 dagen
Addo Elephant National Park, Garden Route National Park (Tsitsikamma en Wilderness), Kaapse Schiereiland, Kruger National Park
Eswatini (Swaziland), Zuid-Afrika
Bloubergstrand, Stellenbosch, Oudtshoorn, Knysna, Hazyview
Kaapstad
Johannesburg
 • Accommodatie: 21 overnachtingen in 4 of 5 sterren lodges/guesthouses
 • Verzorging: volgens beschrijving
 • Huurauto categorie M of gelijkwaardig volledig verzekerd
 • Routebeschrijvingen en globale google map
 • Alle prijzen zijn gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer en autohuur voor twee personen tenzij anders aangegeven. Gaat u met meer of minder personen, informeer dan naar de korting of toeslag
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • GPS huur
 • Lokale kosten autohuur
 • Optionele activiteiten/excursies
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Entreegelden (wild)parken en conservationfees, tenzij anders vermeld
Eigen auto
Volgens beschrijving
Lodge, Guesthouse
Comfort/luxe
Ja
Op aanvraag
Dagprogramma
Dag 1-3: Kaapstad -

Welkom in Zuid-Afrika!

U arriveert vandaag op de luchthaven van Kaapstad. Na aankomst op de luchthaven kunt u gelijk uw huurauto (Categorie M of gelijkwaardig) ophalen.

*Wilt u liever een transfer en de auto bij uw accommodatie laten bezorgen? Dat is ook mogelijk tegen een meerprijs. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Nadat u de auto in ontvangst heeft genomen, rijdt u naar Kaapstad waar u drie nachten zult verblijven in een 4 sterren accommodatie (b.v. het Walden house of gelijkwaardig)  op basis van logies en ontbijt.

De komende dagen kunt u op eigen gelegenheid Kaapstad en het Kaapsche Schiereiland verkennen. De veelzijdigheid van de stad en de omgeving maakt het een perfecte bestemming voor iedereen!

Zowel natuur, cultuur, strand als een bruisend uitgaansleven zijn te vinden in Kaapstad.  U kunt overal heerlijk eten, genieten van goede wijnen, leuke winkels en mooie stranden. Kaapstad heeft voor zowel jong als oud iets te bieden!

Het levendige V&A Waterfront mag u zeker niet missen. Hier zijn gezellige terrasjes, straatjes, barretjes en ontmoetingsplaatsen voor zowel Kaapse inwoners als toeristen. Ook kunt u vanaf hier boottochten maken.

De boot naar Robbeneiland waar Nelson Mandela lange tijd gevangen gezeten heeft, vertrekt eveneens vanaf V&A. Indien u deze excursie wilt maken adviseren wij u deze vooraf te boeken om teleurstelling ter plaatse te voorkomen.

Ook een bezoek aan de Tafelberg mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf in Kaapstad. Of wat dacht u van de kleurrijke wijk Bo-Kaap.  Tip: boek de excursie Table Mountain,City & Robbeneiland. 

Heeft u  geen zin om zelf te rijden in Kaapstad? Kijk dan eens bij ons aanbod van excursies in en rond Kaapstad. Wellicht zit er iets bij wat u aanspreekt.  De autohuur kunt u in dat geval  eventueel later in laten gaan.

Daarnaast is Kaapstad een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kaapse Schiereiland. Hier vindt u o.a. de pinguïns op Boulders Beach, de zeehonden in Hout Baai en uiteraard Kaap de Goede Hoop.

Dag 4-5: Wijnlanden -
Dag 6-7: Oudtshoorn -
Dag 8-9-10: Knysna -
Dag 11-12: Addo Elephant National Park -
Dag 13,14 en 15: St. Lucia -
Dag 16: Pongola -
Dag 17: eSwatini (Swaziland) -
Dag 18-19: Kruger National Park -
Dag 20-21: Hazyview -
Dag 22: Johannesburg -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Foto's
Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *