Voorstel aanvragen

14 daagse georganiseerde privé rondreis: Zuid-Afrika in vogelvlucht!

v.a. 3500/ per persoon
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

Exclusieve reis met prive chauffeur

Wilt u graag in korte tijd op comfortabele wijze veel van Zuid-Afrika zien dan is dit de ideale reis voor u!  U reist met een privé chauffeur in een comfortabele auto en maakt kennis met zowel het noorden als het zuiden van Zuid-Afrika.

In 14 dagen maakt u kennis met het wildlife tijdens game-drives door o.a. het Krugerpark, reist u door prachtige natuurlandschappen en proeft u van verschillende culturen. U verblijft in comfortabele 4* accommodaties.

* Omdat  u al vroeg vertrekt op de eerste dag adviseren wij u een dag eerder aan te komen in Johannesburg. Een en ander afhankelijk van de door u gekozen vluchten uiteraard.
* Indien u met meerdere personen reist wordt er gebruik gemaakt van een minibus. Reist u met z’n tweetjes dan wordt een comfortabele auto gebruikt. Uiteraard met airconditioning.

Specificaties

v.a.€ 3500/ per persoon
14 dagen
Zuid-Afrika, Eswatini (Swaziland)
Johannesburg
Kaapstad
  • Overnachtingen in genoemde 4* accommodaties, of gelijkwaardig
  • Verzorging volgens beschrijving per accommodatie
  • Prive chauffeur
  • Engels/ Zuid-Afrikaans sprekende gids
  • Vervoer per airconditioned auto of minibus
  • Vluchten intercontinentaal en continentaal
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Visa
Auto met chauffeur
Volgens beschrijving
Volgens beschrijving
Comfort
Ja
Een kennismaking met Zuid-Afrika in vogelvlucht. U reist met een privé chauffeur. De reis kan eventueel op wens aangepast en/of verlengd worden aan de hand van uw specifieke reiswensen.
Dagprogramma
Dag tot dag programma -

Dag 1: Johannesburg – Hazyview

Vandaag wordt u al rond 07:30 uur opgehaald bij uw accommodatie in Johannesburg.  Uw chauffeur rijdt u vervolgens via  een prachtige route naar Hazyview waar u laat in de middag aankomt. Deze plaats ligt centraal voor het bezoeken van de  Panoramaroute. Uiteraard is er gelegenheid om onderweg af en toe te stoppen voor het maken van een mooie foto!

U verblijft in een 4 sterren accommodatie in Hazyview op basis van logies en ontbijt. U kunt in deze accommodatie ook dineren ( niet inbegrepen).

Accommodatie: Rissington inn of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt
Inbegrepen activiteit: rondrit Panoramaroute

Dag 2: Kruger National Park

Wederom vroeg uit de veren deze ochtend voor uw eerste kennismaking met het wildlife in het Krugerpark.  Het Kruger National Park is met een oppervlakte van bijna 20.000 km² het grootste wildpark van Zuid-Afrika en is het leefgebied van o.a. de Big Five: olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard. Maar ook cheetah’s, wilde honden, hyena’s, giraffen en zebra’s leven hier.

Accommodatie: Rissington inn  of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt
Inbegrepen activiteit: georganiseerde game-drive in Krugerpark

Dag 3: Hazyview – Eswatini

Houdt uw paspoort vandaag bij de hand! U verlaat namelijk voor korte tijd Zuid-Afrika en gaat de grens over naar het kleine koninkrijk eSwatini (voorheen Swaziland).

In de middag brengt u een bezoek aan een Swazidorp:  Umphakatsi culturele excursie

Accommodatie:  Reilly Rocks of gelijkwaardig op basis van logies
Inbegrepen activiteit: Umphakatsi culturele excursie

Dag 4: eSwatini – Zululand

De volgende ochtend is het alweer tijd om afscheid te nemen van eSwatini. U gaat de grens weer over naar Zuid-Afrika en  vervolgt uw reis in de provincie Kwa Zulu Natal. U eindigt de dag in Zululand  waar u op een heel andere manier kennis maakt met het wildlife van Zuid-Afrika.

Accommodatie: Rhino River Lodge of gelijkwaardig op basis van volpension en inclusief game drives.

Dag 5: St. Lucia

Na een vroege game drive en het ontbijt vertrekt u met uw chauffeur naar St. Lucia.  In de middag gaat u een boottocht maken op zoek naar de nijlpaarden en krokodillen! 

Accommodatie: Umlilo lodge of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt.
Inbegrepen activiteit: boottocht St. Lucia.

Dag 6: Uhmlanga Rocks
Een mooie tocht langs de kust brengt u vandaag in Uhmlanga Rocks. Deze badplaats ligt prachtig aan zee met een mooie boulevard. U kunt hier in de middag relaxen en u voorbereiden op het 2e deel van deze reis wat morgen begint!

Dag 7: Durban – Port Elizabeth
Uw chauffeur brengt u vandaag naar de luchthaven van Durban vanwaar u vertrekt met een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth.U neemt afscheid van uw chauffeur. In Port Elizabeth wordt u door een nieuwe chauffeur opgewacht waarmee u uw reis door de West-Kaap provincie vervolgt tot aan Kaapstad.

Uw chauffeur brengt u naar Addo waar u zult overnachten nabij het Addo Elephant park. Indien u op tijd aankomt is er wellicht tijd om vandaag nog een bezoek te brengen aan het park.

 

 

 

 

Accommodatie: Addo African Home of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt. U kunt hier ook dineren ( niet inbegrepen)

Dag 8: Addo – Plettenberg Bay

Na het ontbijt vertrekt u richting het Tsitsikamma National Park, waar u een stop maakt voor een wandeling over de Suspension Bridge. Daarna rijdt u verder naar Plettenberg Bay waar u overnacht.

Accommodatie: Lairds lodge  of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt . U kunt hier  ook dineren (niet inbegrepen).
Inbegrepen activiteit: Bezoek aan  suspension bridge

Dag 9: Plettenberg Bay en omgeving

Na het ontbijt zijn er verschillende mogelijkheden. Overleg met uw chauffeur. U kunt b.v. een bezoek brengen aan Birds of Eden, de grootste voliére ter wereld waar vogels vrij rondvliegen of wellicht wilt u nog meer zien van het Tsitsikamma National Park. Lekker winkelen en lunchen in het centrum van Plettenberg bay is natuurlijk ook mogelijk. Deze badplaats heeft veel allure, prachtige stranden en leuke winkels.

Aan het einde van de dag keert u terug naar uw accommodatie.

 

 

 

 

 

Accommodatie: Lairds Lodge  of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt. U kunt hier ook dineren (niet inbegrepen)

Dag 10: Plettenberg Bay – Oudtshoorn

Na het ontbijt checkt u uit en vervolgt uw reis door de Westkaap. U brengt een kort bezoek aan  Knysna  en rijdt vervolgens het binnenland in richting uw eindbestemming voor vandaag :Oudtshoorn, Ook wel de ‘struisvogelhoofdstad’ van de wereld genoemd.

 

 

 

 

 

Accommodatie: De Zeekoe of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt of gelijkwaardig. U kunt hier ook dineren (niet inbegrepen).

Dag 11: Oudtshoorn – Kaapstad

’s Ochtends brengt u een bezoek aan de beroemde Cango Caves. De grotten zijn een prachtig natuurverschijnsel in de Swartberg Mountains. De grotten zijn maar liefst 20 miljoen jaar oud! Na dit bezoek verlaat u Oudtshoorn en rijdt de bekende Route 62!

Daarna gaat de reis langs deze prachtige route verder. Aan het einde van de dag arriveert u in Kaapstad.

 

 

 

 

 

 

 

Accommodatie: Walden house of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt
Inbegrepen: bezoek aan Cango caves en rit over de Route 62

Dag 12: Kaaps schiereiland & Cape Point (O)

Nadat u lekker ontbeten heeft vertrekt u met uw chauffeur om een tocht te maken over het Kaapse schiereiland . Via de wijken Sea Point, Clifton en Camps Bay rijdt u naar Hout Bay. Vervolgens rijdt u via de prachtige Chapman’s Peak naar Cape Point en Good Hope Nature Reserve. Simon’s Town en Boulders Beach, waar een grote kolonie kleine pinguïns leeft, staan ook op het programma !

Accommodatie: Walden house of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt.
Inbegrepen: dagtour over Kaapse Schiereiland

Dag 13: Wijngebied

Wederom een goed gevulde dag!  Dit keer verkent u het wijngebied rond Kaapstad. De hele dag geniet u van uitzichten op de prachtige bergen, wijngaarden en de Cape Dutch architectuur. U bezoekt wijngaarden in Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.

Accommodatie: Walden house  of gelijkwaardig op basis van logies en ontbijt
Inbegrepen  dagtour door het wijngebied.

Dag 14: Kaapstad

Op uw laatste dag verkent u Kaapstad. Tijdens een stadstour ziet u de diverse bezienswaardigheden.

In de middag wordt u naar de luchthaven gebracht en is uw rondreis ten einde.  In vogelvlucht heeft u kennis gemaakt met een aantal hoogtepunten van Zuid-Afrika! Wij zien u graag nog eens terug!

Wilt u de reis uitbreiden? Alles kan op maat aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *