Camps Bay

Camps Bay is een wijk van Kaapstad en de “Place to Be” indien u van strand, uitgaan, heerlijk eten en flaneren houdt.

Terwijl de rock stars en modellen van de wereld hier uitgaan en zonnen op het vlakke witte strand, vinden de Zuid-Afrikanen het heerlijk om hier te pronken met hun gespierde lichaam en volleybal te spelen. Een plek om te zien en gezien te worden!

Maar het strand van Camps Bay is ook voor de familie nog altijd een geweldige plek om zich te vermaken met schepje en emmertje.
Aan de zuidkant is een getijden zwembad en aan de noordzijde is de kust het meest geschikt voor de surfers onder u.

Camps Bay is zo’n beetje het St. Tropez van Kaapstad. Het is gelegen onder de Twaalf Apostelen en Lion’s Head, aan het met palmbomen omzoomde strand van de Atlantische oceaan. Het V&A Waterfront ligt op zo’n 20 minuten rij-afstand.

Er zijn tal van prachtige accommodaties in deze omgeving, maar ook wemelt het er van de restaurants en bars en wat is er heerlijker dan aan het einde van de dag, onderuit te zitten met een drankje en de zon te zien ondergaan achter de palmbomen. Qua accommodatie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Ocean View House of Primi Royal Boutique Hotel.

Vanuit Camps Bay kunt u ook allerlei activiteiten ondernemen, er zijn georganiseerde fietstochten. En als u echt actief wilt zijn, zijn er tal van hiking en wandeltochten rond Lionshead, Table Mountain en Kloofnek.

 

Toevoegen aan reisplan