Hazyview

Hazyview is een klein boerendorp aan de Sabie rivier in de provincie Mpumalanga en bekend door de bananen industrie en de perfecte ligging voor toeristen die de Panorama Route en het Kruger National Park willen bezoeken.

Het plaatsje Hazyview dankt haar naam aan de nevel op het Laagveld, wat het gebied vooral in de zomer vaak bedekt. Het dorpje ligt in een landschappelijk mooie omgeving met ideale klimaatomstandigheden voor het groeien van tropisch fruit en semi-tropisch fruit zoals litchi’s, mango’s, allerlei citrus vruchten en ook koffie. Het spectaculaire uitzicht in en om Hazyview zal ervoor zorgen dat het een blijvende herinnering bij u achterlaat!

In de nabije omgeving ten oosten van Hazyview vindt u tal van privé wildparken en op 12 kilometer afstand (Phabeni gate), ligt het wereld beroemde Krugerpark. Op 16 kilometer afstand ligt Numbi Gate, een andere ingang tot het Kruger National Park.

In en om Hazyview zijn tal van toeristische attracties. U kunt vanuit hier het interessante en levendige Shangana Cultural Village gaan bezoeken of maak een ballonvaart over de adembenemende vallei. Er zijn tal van mountain bike, hiking en 4×4 routes in de omgeving en als u daarna dorstig mocht zijn, kunt u een bezoek brengen aan de plaatselijke bierbrouwerij.

Vanuit Hazyview is het een steenworp afstand naar prachtige natuurwonderen zoals de Blyde River Canyon en Bourke’s Luck Potholes. Ook het historische mijnwerkersdorp Pilgrim’s Rest is een bezoek zeker waard!

Toevoegen aan reisplan