Voorstel aanvragen

2 weekse Camperreis in de Kaap

Algemene informatie

Twee weken rondtoeren in uw vakantiehuis op wielen! Uw camper kiest u zelf uit: klik hier. . Alle campings hebben wij al voor u uitgezocht en gereserveerd. Op deze manier verliest u geen kostbare vakantietijd om te zoeken naar beschikbare en geschikte overnachtingslocaties!

De West- en Oost-Kaap provincies hebben heel veel te bieden, denk o.a. aan het bruisende Kaapstad, de prachtige Tuinroute, Addo Elephant Park,  Oudtshoorn en de wijnlanden.

In een relatief korte tijd zult u erachter komen wat een buitengewoon fantastisch en veelzijdig land Zuid-Afrika is. Deze reis is met name geschikt voor de maanden september tot en met april (de wintermaanden kunnen in deze regio koud zijn). 

Specificaties

7110
14 dagen
Zuid-Afrika
Kaapstad, Swellendam, Stormsrivier, Plettenberg Bay, Oudtshoorn, Montagu, Paarl
Kaapstad
Kaapstad
 • 13 overnachtingen op gereserveerde kampeerplaatsen volgens beschrijving, of gelijkwaardig
 • Routebeschrijving en globale google map
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Camperhuur, kies een camper uit ons ruime aanbod
 • Eventuele eerste overnachting na aankomst
 • Optionele activiteiten
 • Evt. bijkomende kosten camperhuur
 • GPS huur
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Entreegelden en conservation fees
Camper
Logies
Camping
Budget
Nee
Ja
Imhoff Park, Africamps at Kam'Bati, SANParks Storms River Mouth Rest Camp, SANParks Addo Elephant Rest Camp, Keurbooms Lagoon Caravan Park, Kleinplaas Holiday Resort, Montagu Guano Cave Resort, De Hollandsche Molen
Let op: de camperhuur is niet bij de prijs inbegrepen. Kiest u een geschikt model uit onze uitgebreide aanbod!
Dagprogramma
Dag 1-2: Kaapstad -

Welkom in Zuid-Afrika!
U kunt uw via ons gehuurde camper vanaf 8 uur in het desbetreffende camperdepot in Kaapstad ophalen. Kies hier een camper uit ons ruime aanbod.

Let op: indien u met KLM vliegt (late aankomst), adviseren wij u een extra nacht in Kaapstad te reserveren na aankomst, b.v. in Hotel Verde,  zodat u de volgende ochtend  op tijd uw camper kunt ophalen.

Na alle controles en papierwerk neemt u de camper in ontvangst en rijdt u naar het kleine plaatsje Kommetjie op het Kaapse schiereiland, waar u kunt relaxen en bij komen van de lange vlucht.

U verblijft  twee nachten in het Imhoff Caravan Park, gelegen op ca. 34 km van Kaapstad.

Voor het park liggen twee prachtige stranden; Long Beach, een bekend surfstrand en Noordhoek Beach.  Maar natuurlijk wilt u ook wat van het Kaapse Schiereiland en van Kaapstad zien.  verkennen.

Een bezoek aan het Table Mountain National Park dat eindigt bij Kaap de Goede Hoop is ook zeker de moeite waard. Na een stevige klim of een korte rit met een tandradbaan komt u aan bij Cape Point en kijkt u uit over de oceaan. Het reservaat is een belangrijk rustgebied voor zeldzame hoefdieren zoals de Bergzebra, Bontebok en de Elandantilope.

Onderweg zult u zeker bavianen tegenkomen, voer deze niet en haal ze niet aan, het blijven wilde dieren. Houdt uw ramen gesloten want ze hebben altijd honger.

Op de prachtige kustroute om het Kaapse Schiereiland rijdt u via de beroemde Chapman’s Peak Drive, een van de landschappelijk mooiste routes ter wereld. Heeft u aan het einde van deze route trek gekregen, rijd dan naar de haven van Hout Bay en trakteer uzelf op lekkere vis, verser bestaat niet!

Blijf aan de kust zodat u via het trendy Camps Bay, Clifton en Sea Point kunt rijden (wellicht tijd om even in het V&A Waterfront te stoppen).

Een mooie manier om Kaapstad te verkennen is met de ‘hop on/hop off‘ bus. Op een relaxte manier wordt u door Kaapstad en/of omgeving geleid met uitleg middels een oortje in uw eigen taal. U  kunt in- en uitstappen op diverse locaties.

Of breng een bezoek aan Robben Eiland (vooraf reserveren noodzakelijk) waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten.

Een bezoek aan de Tafelberg mag uiteraard niet ontbreken. Ga winkelen, test de Maleise keuken in de Bo Kaap, bezoek het Kasteel de Goede Hoop of slenter door de straten van downtown Kaapstad.

Bij de Kirstenbosch Botanische tuinen kunt u genieten van de Zuid-Afrikaanse flora.

Een leuke excursie is b.v.: Table Mountain, City & Robbeneiland

Dag 3: Kaapstad - Breederivier/Swellendam -
Dag 4-5: Swellendam - Tsitsikamma National Park -
Dag 6-7: Tsitsikamma National Park - Addo Elephant National Park -
Dag 8: Addo Elephant National Park - Plettenberg Bay -
Dag 9-10: Plettenberg Bay - Oudtshoorn -
Dag 11: Oudtshoorn - Montagu -
Dag 12-13: Montagu - Paarl (wijnlanden) -
Dag 14: Paarl - Kaapstad -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Foto's
Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *