Table Mountain, City & Robben Island

Algemene informatie

Excursie vanuit Kaapstad.

Zie de ‘Moederstad’ in één dag!
Tijdens deze privé-excursie ziet u de hoogtepunten van Kaapstad. Zo ziet u o.a. de iconische Tafelberg, Signal Hill, de Company Gardens en de kleurrijke wijk Bo-Kaap. Als kers op de taart bezoekt u ook het wereldberoemde Robben Island.

Het komt voor dat de zee te wild is voor de boottocht naar Robben Island, soms vaart onverwachts om technische reden de boot niet uit. Wij houden u van deze informatie op de hoogte. Er volgt dan terugbetaling via ons, echter berekenen wij € 25 administratiekosten. Reserveren noodzakelijk.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Note: De Tafelberg kabelbaan is in de maanden juli en augustus soms enkele weken gesloten i.v.m. het jaarlijkse onderhoud. Vraag ons naar de exacte data.

Specificaties

7506
v.a.€ 178
Hele dag
Dagelijks
Inbegrepen
Niet inbegrepen
West-Kaap
Uw accommodatie in Kaapstad
Uw accommodatie in Kaapstad
Alle leeftijden
  • Transfer van en naar uw accommodatie in Kaapstad
  • Prive-excursie en gids
  • Activiteiten volgens programma
  • Vervoer per minibus met airconditioning
  • Vluchten en evt. visum
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Entreegelden a ZAR 995 per persoon (bij ons te voldoen)
  • Lunch en drankjes
Dagprogramma
Dagprogramma -

U wordt opgehaald bij uw accommodatie in Kaapstad en rijdt als eerst naar de Tafelberg. Geniet op heldere dagen van de heerlijke frisse lucht en de fantastische uitzichten op de stad, de baai en zelfs Robben Island! Vervolgens geniet u wederom van een prachtig uitzicht vanaf Signal Hill. Hier heeft u zicht op Victoria & Alfred Waterfront en de haven.

Na een korte wandeling door de Company Gardens, een park midden in de stad, rijdt u langs de Houses of Parliament, City Hall, The Castle en de Slave Lodge naar de wijk Bo-Kaap. Door de architectuur in deze wijk krijgt u een beetje een beeld van hoe Kaapstad er 200 jaar geleden uitzag.

Vervolgens voor vele mensen het hoogtepunt van de dag, namelijk een bezoek aan Robben Island! U vaart door Table Bay naar Robben Island, waar u onder begeleiding van een ex-gevangene geniet van een rondleiding door de beruchte gevangenis waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten.
Na een 45 minuten durende busrit over het eiland is het tijd om terug te keren naar Kaapstad.

(De kabelbaan naar de top van de Tafelberg zal enkele weken in juli en/of augustus gesloten zijn vanwege jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden).

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's