SANParks Addo Elephant Rest Camp

Description accommodation :

Het populaire Main Rest Camp van het Addo Elephant National Park biedt een verscheidenheid aan accommodaties en er is genoeg te doen wanneer u terug keert van een game drive. Het kamp beschikt over een restaurant, zwembad en een winkel voor kleine boodschappen en souvenirs.

De meest mooie plek in het kamp is het uitkijkpunt aan het water waar u dieren kunt spotten die komen drinken. ’s Avonds wordt de waterpoel verlicht en kunt u dus ook komen kijken en luisteren naar de geluiden van de wilde dieren. ’s Ochtend wordt u wakker met het gefluit van de vele vogels en ’s avonds hoort u de leeuwen brullen.

Addo Main Camp biedt de volgende accommodaties:

– twee gastenhuizen met uitzicht op de waterpoel. Elk guest house heeft twee slaapkamers met en-suite badkamer, woonkamer, keuken en airconditioning, maximaal zes personen.

– chalets geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen of drie volwassenen. Het chalet is één ruimte met 2 eenpersoons bedden, een slaapbank en keuken. Er is airconditioning en een badkamer met bad en douche.

– geschakelde chalets met twee éénpersoonsbedden naast elkaar, kleine keuken, douche en toilet en beschikken over airconditioning.

– cottages met twee éénpersoonsbedden naast elkaar, kleine keuken, douche en toilet en ventilator.

– Afrikaanse ronde huisjes met een rieten dak (Rondawel), twee éénpersoons bedden naast elkaar, douche en toilet, koelkast, airconditioning, gasten kunnen gebruik makne van een gezamenlijke keuken. De rondawels kijken uit over een waterpoel.

– Forest Cabin geschikt voor vier personen (éénpersoons bedden in dezelfde ruimte). Er is een douche en toilet, koelkast en er is gelegenheid om te bbq-en (braai). Gasten kunnen tevens gebruik maken van de gezamenlijke keuken.

– familie chalet voor maximaal zes personen. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de andere ruimte staan twee éénpersoonsbedden en een slaapbank. Er is een keuken, badkamer en airconditioning.

Voor wie wil kamperen met een tent, caravan of camper is er een mooie campside met houten tafels en bankjes, gezamenlijke keuken en douche- en toiletgebouwen. Elke campingplaats heeft beschikking over electriciteit (220V), er is een maximum van zes personen per plaats.

Voor wie wel wil kamperen maar zelf geen kampeerspullen mee wil slepen zijn er ingerichte Safari-tenten. Elke tent heeft twee éénpersoons bedden met bedlinnen en handdoeken, ventilator, koelkast en eigen bbq-plek. Er is een toilet en douche nabij en u kunt gebruik maken van een keuken.

Alle verschillende accommodaties zijn op loopafstand van elkaar en van het zwembad, restaurant en winkel.

Wilt u meer informatie over het park, prijzen en beschikbaarheid dan kunt u contact met ons opnemen via info@zuidafrikaspecialist.nl

All images/information on this page: © SANParks.org 2004-2016

Klanten over SANParks Addo Elephant Rest Camp

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Een prachtig park, waar we genoten hebben van de vele olifanten. Van de ca. 600 hebben we er wel 300 gezien! Met onze huurauto hebben we dit park verkend en dat was heel goed mogelijk. We hebben heel erg genoten van de observatie hut bij de waterpoel, vooral ’s avonds. We logeerden in een nette 2-p cottage in Addo Main Rest Camp. Het restaurant was uitstekend.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

We zijn met ons gezin (twee volw. en drie kinderen van 12,14 en 18 jaar) begonnen in Johannesburg. Dus Addo NP was ons vierde NP. Ehn je raakt gewoon verslaafd aan de game drives. De spanning dat je op enig moment weer een prachtig dier mag bewonderen is geweldig. Het was de sunset game drive die we, de avond ervoor prima konden boeken. (We waren namelijk in de winter daar, onze zomer). Vroeg in de ochtend, hobbelend in de 4WD truck zie je al een tijdje niks maar plotseling staat er op drie meter afstand van je een jonge neushoorn. Nieuwsgierig dat hij is loopt hij naar de truck en het is net of hij wil spelen. We worden gevraagd om stil te blijven en vooral te blijven zitten. Voor ons gevoel staat hij wel minutenlang ons aan te kijken. Ehn dat met de opkomende zon was zo’n magisch moment. Zelfs onze gids is onder de indruk en als we allemaal nog een beetje versuft in de truck verder gaan. We hebben die game drive meerdere dieren mogen aanschouwen maar dit vergeten we nooit meer.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Voor de olifant liefhebber een Must see
Het is een prachtig park waar je ook zelf door mag rondrijden (binnen de paden)
Maar met een gids die het park kent is het toch een hele andere beleving.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!