Reisbescheiden

U heeft uw reis geboekt en betaald. U heeft bericht ontvangen dat u ca. 2 weken voor vertrek de reisbescheiden zult ontvangen.
Wat kunt u verwachten aan reisbescheiden?

  • reisbescheiden vouchers: een overzicht van alle de door u geboekte onderdelen in chronologische volgorde met bijbehorende routebeschrijvingen, adres- en contactgegevens van alle accommodaties en leveranciers, reserveringsnummers en check-in tijden.
  • e-tickets en vluchtschema’s indien van toepassing
  • vouchers van auto verhuurders
  • aanvullende documentatie van bijvoorbeeld SANParks of door u geboekte dagtochten

Bij het in ontvangst nemen van een huurauto of camper kunt u vragen om wegenkaarten. Veelal zijn deze al in de auto aanwezig, indien dit niet zo is vraagt u hier dan om. Let op dat u bij uw camper de inventaris goed controleert voor u vertrekt.

Alle reisbescheiden worden door ons per email aan u toegestuurd.

Op onze website onder praktische informatie treft u veel nuttige informatie ter voorbereiding van uw reis. Tevens hebben we een menu met veelgestelde vragen.

Reisgidsen

Er zijn zeer veel verschillende reisgidsen over Zuid-Afrika en buurlanden beschikbaar. Als service hebben wij voor u een aantal kwalitatief goede reisgidsen geselecteerd die u gemakkelijk via reisboekwinkel De Zwerver kunt bestellen, maar kijk gerust op de website van De Zwerver voor het complete aanbod.

Als klant van Zuid Afrika Specialist kunt u bij reisboekwinkel De Zwerver korting krijgen op Engelstalige reisgidsen. Stuur voor de kortingscode een mailtje naar info@zuidafrikaspecialist.nl.

Reisgids Zuid-Afrika Dominicus (Nederlands)
Gids met adequate beschrijvingen van wat een land of gebied te bieden heeft voor de toerist, zonder te blijven steken bij de meest voor de hand liggende trekpleisters. Incl. plattegrondjes, illustraties en praktische tips.

 

 

 

 

Reisgids Zuid-Afrika Capitool (Nederlands)
Prachtig geillustreerde reisgids met o.a. 3D tekeningen, fraaie kaarten en geweldige foto’s. Daarnaast uitgebreide achtergrondbeschrijvingen. Echt om in de stemming te komen! Groot formaat gids.

 

 

 

 

 

Reisgids Rough Guide to South Africa, Lesotho & Swaziland (Engels)
Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur.

 

 

 

Wegenkaarten

In Nederland kan men over het algemeen geen goede wegenkaart van Zuid-Afrika krijgen. Als er al kaarten beschikbaar zijn, zijn deze veelal niet van recente datum. Wij bieden als service u de mogelijkheid een recente kaart te bestellen via reisboekwinkel De Zwerver.

Indien u op zoek bent naar een duidelijke en recente kaart van Botswana, kunt u deze direct hier bestellen. Deze kaart is een mooie aanvulling op uw GPS!

Als klant van Zuid Afrika Specialist kunt u bij reisboekwinkel De Zwerver korting krijgen op uw wegenkaarten. Stuur voor de kortingscode een mailtje naar info@zuidafrikaspecialist.nl.

Tracks4Africa Southern Africa (Engels)
De utlieme wegenatlas wanneer u per 4×4 door Zuid-Afrika en buurlanden reist.

 

 

 

 

 

Wegenatlas South Africa Mapstudio (Engels)
Een groter maar handzaam formaat. Gemakkelijk door te bladeren en gedetailleerde wegenkaart.
Grote toegevoede waarde zit hem in de stadsplattegronden en detailkaarten van toeristische gebieden.

 

 

 

 

Pocket Map South Africa Map Studio (Engels)
Een klein boekje wat gemakkelijk in uw bagage past.

 

Toevoegen aan reisplan