Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Voeding en Water

   

Is het water uit de kraan drinkbaar?

Het kraanwater is in principe overal in Zuid-Afrika drinkbaar, tenzij anders vermeld. Mocht u de smaak niet lekker vinden of toch twijfelen, dan kunt u bijna overal flessen mineraalwater kopen.

Hoe zit het met het eten?

In Zuid-Afrika kunt u allerlei soorten eten kopen. Van vegetarisch tot kosher, van Europees tot Aziatisch, van simpel tot heel luxe. Over het algemeen kunt u goed eten in Zuid-Afrika. Vooral de Westkaap staat bekend om zijn uitstekende keuken. Indien u een speciaal dieet nodig heeft en u heeft een georganiseerde reis geboekt, geeft u dit dan van te voren door zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Koop bij voorkeur geen dingen die langs de kant van de weg verkocht worden. Onze westerse magen zijn hier vaak niet tegen bestand. Was fruit en groente voor u het eet.

Voor informatie kunt u op één van de volgende onderwerpen klikken: algemene informatie restaurants, de Zuid-Afrikaanse keuken en Top 10 beste restaurants in Zuid-Afrika. Tevens vindt u in de linker menubalk onder Algemene Informatie bij Restaurants een verscheidenheid aan eetgelegenheden gesorteerd per stad.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.