Fly drive in Zuidelijk Afrika

Binnenlandse en continentale vluchtenAfstand overbruggenVeel zien in weinig tijd

Fly Drive in Zuidelijk Afrika

Een zogenaamde ‘fly drive’ vakantie is uitermate geschikt voor een groot en veelzijdig land als Zuid-Afrika. Door middel van binnenlandse vluchten kunt u zonder veel reistijd uiteenlopende plekken bezoeken.

Erg populair is om Kaapstad en de wijnlanden te combineren met een safari in het Krugerpark of de aangrenzende luxe privé wildreservaten zoals Sabi Sands of Timbavati.

Een voorbeeld is onze mooie reis: Wildlife en Wijn. Tijdens deze 15- daagse reis start u in Johannesburg. Vanaf hier rijdt u naar de Panoramaroute en gaat daarna op safari in het Krugerpark of een van de privé reservaten. Vanuit Hazyview vliegt u vervolgens naar Kaapstad waar u uitgebreid kunt genieten van de stad en het wijngebied. Als mooie afsluiter bezoekt u het mooie natuurgebied De Hoop Nature Reserve. Op deze manier ziet u veel van het land, maar rijdt zelf een minimaal aantal kilometers.

Maar ook vluchten tussen buurlanden behoren tot de mogelijkheden, waarbij ter plaatse wederom met een auto of camper kan worden rondgereisd.

Alles is op maat voor u samen te stellen aan de hand van uw wensen!

Sommige lodges in Zuidelijk Afrika beschikken over een eigen landingsbaan en voor andere accommodaties kunt u gebruik maken van een lokaal vliegveld in de buurt en met een transfer naar de lodge gebracht worden. Ook is het mogelijk om op het vliegveld een auto te huren zodat u meerdere plekken in de omgeving op eigen gelegenheid kunt bezoeken.

Heeft u weinig tijd of wilt u graag tijdens uw reis zoveel mogelijk plekken bezichtigen zonder onnodige tijd op de weg? We helpen u graag met het samenstellen van de ultieme fly drive vakantie in Zuid-Afrika.

Neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze Nederlands of Engels sprekende reis consulenten.

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • Lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen

Fly drive Botswana

U kunt uw fly drive vakantie in Zuid-Afrika ook uitbreiden naar bijvoorbeeld Botswana. Met name de Okavango Delta en het wildrijke Chobe Game Reserve en Savuti lenen zich uitstekend voor een fly drive reis.

Er zijn zelfs prachtige luxe lodges in dit gebied die slechts per vliegtuig bereikt kunnen worden. Het is een onvergetelijke ervaring om zo afgezonderd van de rest van de wereld in een exclusieve lodge tussen het wild en natuurschoon te verblijven. Klik hier voor een voorbeeld van zo,n bijzondere fly drive reis.

Andere plekken die u zou kunnen toevoegen aan uw fly drive reis zijn bijvoorbeeld het Hwange National Park in Zimbabwe, de Victoria Falls of een strandbestemming in Mozambique.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's