Voorstel aanvragen

Privé tour: City & Bush

v.a. 936/ per persoon
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

Twee absolute hoogtepunten in één reis! En dat onder begeleiding van een professionele gids en met uw eigen gezelschap!

Verken Kaapstad tijdens een korte stadstour en maak kennis met de gezelligheid van deze stad. Daarnaast is er voldoende tijd om de stad zelf verder te gaan ontdekken. Ook het schiereiland wordt uitgebreid bezocht.

Op naar de volgende highlight!  Wordt een Big Five expert in het safari walhalla Timbavati Private Nature Reserve, gelegen in het Greater Kruger National Park. Aangezien er geen hekken meer tussen Kruger en de reservaten van het Greater Kruger National Park staan, kunnen de dieren zich vrij rondbewegen in een nu immens groot gebied!

Let op: deze privé tour kan dagelijks vertrekken met een minimum van twee deelnemers. U reist echter altijd met uw eigen gezelschap.

Specificaties

8224
v.a.€ 936/ per persoon
7 dagen
Zuid-Afrika
Kaapstad
Johannesburg
 • 3 overnachtingen in de Sweetest Ocean View Guesthouse, in een standaard kamer met eigen badkamer. Gelegen in Sea Point
 • 3 overnachtingen in de Timbavati Safari Lodge, in een rondavel met eigen badkamer
 • 6x ontbijt, 2x lunch en 3x diner
 • Inbegrepen activiteiten in Kaapstad: 1x halve dag stadstour en 1x volle dag Cape Peninsula tour
 • Inbegrepen activiteiten in Timbavati: 1x sunset game-drive, 1x volle dag game-drive in Kruger National Park en 1x bush wandeling OF dorp wandeling
 • Alle transfers
 • Entreegelden en Conservation Fees Timbavati Private Nature Reserve
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht)
 • Optionele activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Auto met chauffeur, Minibus met chauffeur, Transfers
Lodge, Guesthouse
Comfort
Ja
Dagelijks vertrek mogelijk. Minimaal 2 deelnemers. U reist met uw eigen gezelschap.
Dagprogramma
Dag 1: Kaapstad -

Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht voor de komende dagen. Indien u vroeg aankomt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Indien u vliegt met KLM vliegt, komt u in de avond aan. In dit geval wordt u naar uw hotel gebracht en kunt u opladen voor de volgende dag.

U verblijft drie nachten in het Sweetest Ocean View Guest House in een standaard kamer met eigen badkamer. U verblijft hier op basis van logies en ontbijt.
Tegen een meerprijs kunt u er ook voor kiezen het ‘superior pakket’ te boeken. In dit pakket zijn drie overnachtingen in het Cape Milner Hotel in een standaard kamer inbegrepen op basis van logies en ontbijt.

Dag 2: Kaapstad -

Vandaag gaat u Kaapstad verkennen! Na een heerlijk ontbijt in uw hotel, wordt u opgehaald door uw gids en gaat op pad. Als eerst staat er een bezoek aan de Company’s Garden op het programma. Dit park is in het jaar 1650 aangelegd en ligt in het hart van de stad. Hier kunt u een korte wandeling maken. Vervolgens rijdt u naar de Greenmarket Square, ook gelegen in het centrum van de stad. Dit is een typisch Afrikaanse souvenir markt. Indien u hier iets wilt kopen, vergeet dan niet af te dingen! Daarna bezoekt u een museum en de kleurrijke wijk Bo-Kaap.

Na deze kennismaking met de ‘Moederstad’ wordt u terug gebracht naar uw hotel. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. Zo kunt u de iconische Tafelberg bezoeken. En wat dacht u van een bezoekje aan het gezellige V&A Waterfront met haar winkels en restaurants.

Dag 3: Kaaps-schiereiland -

U gaat wederom op pad vandaag. Nadat u bent opgehaald door uw gids, gaat de de gehele dag het Kaapse schiereiland verkennen. Via het prachtige strand van Camps Bay en Houtbay rijdt u de mooie Chapmans Peak Road. Hier kunt u een stop maken en genieten van het panoramische uitzicht. U zult hier zelf zien waarom deze weg zo populair is onder motorrijders, fietsers, maar ook automobilisten. U rijdt naar Kaap die Goeie Hoop voor een foto momentje bij deze bekende plek. Vervolgens kunt u bij Cape Point (optioneel) lunchen. Na een wandeling naar de vuurtoren rijdt u via Boulders Beach, waar u de schattige pinguïns kunt bekijken, terug naar uw hotel in Kaapstad.

Dag 4: Kaapstad - Timbavati Private Nature Reserve -

Nadat u heeft ontbeten en bent uitgecheckt wordt u naar de luchthaven van Kaapstad gebracht voor uw vlucht naar Johannesburg of Hoedspruit (niet inbegrepen). Indien u landt op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgehaald en naar Hoedspruit gebracht. Vanuit Hoedspruit vertrekt de transfer naar het Timbavati Private Nature Reserve. U kunt er ook voor kiezen om naar Hoedspruit te vliegen. In dit geval wordt u bij de luchthaven van Hoedspruit opgehaald en naar de Timbavati gebracht.

De middag heeft u ter vrije besteding en kunt u relaxen in de lodge. Aan het einde van de middag staat uw eerste game-drive op het programma. U maakt een sunset game-drive door het reservaat.

Het Timbavati Private Nature Reserve ligt in het Greater Kruger National Park. Er staan geen hekken tussen de verschillende reservaten en het Kruger National Park, dus de dieren kunnen zich hier vrij rond bewegen.

Na terugkomst in de lodge kunt u genieten van een heerlijk diner.

De komende nachten verblijft u in de Timbavati Safari Lodge, in een rondavel met eigen badkamer, op basis van logies, ontbijt, lunch en diner.
Indien u het superior pakket boekt, verblijft u in het Shiduli Private Game Lodge, op basis van logies, ontbijt, lunch en diner.

Dag 5-6: Timbavati Private Nature Reserve -

Deze twee dagen staan in het teken van activiteiten in het reservaat! Zo gaat u een volle dag op game-drive in het reservaat en gaat op zoek naar o.a. de Big Five, olifanten, zebra’s, wilde honden, luipaarden en diverse antilopesoorten. Onderweg geniet u van een echte bush lunch.

De andere dag kunt u kiezen uit een begeleide wandeling door de bush waarbij u te voet op zoek gaat naar het wild, of een wandeling naar een dorpje.

Dag 7: Timbavati Nature Reserve - Hoedspruit/Johannesburg -

Na een goed ontbijt is het tijd om de Afrikaanse bush gedag te zeggen. Nadat u bent uitgecheckt wordt u teruggebracht naar de luchthaven van Hoedspruit. Hiervandaan kunt u uw reis vervolgen of u wordt naar de luchthaven van Johannesburg gebracht.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *