Classic, Budget of Camping safari in het Krugerpark

Algemene informatie

Voor dit reisonderdeel kunt u kiezen uit verschillende accommodatie mogelijkheden binnenin het Krugerpark. Van slapen in een permanente tent tot een chalet met en-suite badkamer, voor elk wat wils! Voor een paar dagen bevindt u zich in de fascinerende Afrikaanse bush. Samen met uw deskundige gids maakt u game drives op zoek naar wilde dieren.

Specificaties

8000
v.a.€ 346
3 dagen
Dagelijks, op basis van beschikbaarheid
Inbegrepen vanaf Outlook OR Tambo Lodge of het vliegveld (ook mogelijk vanaf Kruger Mpumalanga vliegveld)
Voor eigen rekening
Mpumalanga
Johannesburg
Johannesburg
Vanaf 6 jaar voor de sunset game drive
 • 2 overnachtingen in een permanente tent of tegen een meerpijs in een kamer of chalet
 • 2x ontbijt, 2x diner
 • Vervoer van OR Tambo Lodge/luchthaven naar het Krugerpark v.v.
 • 1x sunset game drive met Krugerpark gids, 2x ochtend en 1x middag game drive met uw eigen gids (alle game drives in open safarivoertuigen)
 • Conservationfees en entreegelden
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden (lunch) en drankjes
 • Optionele activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven en fooien (bijv. voor de gids)
 • Eventuele overnachtingen voor of na de reis
Dagprogramma
Dag 1: Johannesburg - Krugerpark -

Afhankelijk van waar u opgehaald moet worden, vertrekt de reis tussen 06:00 en 08:30 uur. Wij raden u aan om de avond voor vertrek te overnachten bij Outlook Lodge OR Tambo of een andere accommodatie in Johannesburg (vraag ons naar de mogelijkheden). Deze transfer wordt uitgevoerd met een busje voorzien van airconditioning. De professionele gids die u, en eventuele andere gasten, begeleid tijdens deze safarireis spreekt Engels.

Vanuit Johannesburg rijdt u door het zogenaamde Hoogveld met open vlaktes naar het lager gelegen deel in het noord-oosten van het land. In het Laagveld ligt ook het wereldberoemde Kruger National Park waar u de komende dagen zult doorbrengen. Onderweg wordt gestopt zodat u kunt lunchen en eventueel wat inkopen doen zoals frisdrank en snacks.

’s Middags arriveert u bij het Pretoriuskop Rest Camp in het Krugerpark waar u zult overnachten. Aan het einde van de middag maakt u uw eerste game drive: een sunset drive. Deze safari wordt uitgevoerd met een open 4×4 safarivoertuig en een ranger van het park (deze safari is niet exclusief voor uw reisgezelschap, andere gasten kunnen ook meerijden). Deze ranger mag ook wanneer het donker is nog rondrijden in het park en dit geeft u de mogelijkheid om nachtdieren te zien. Bij terugkomst in het kamp staat er een twee gangen maaltijd voor u klaar. Daarna zult u vast heerlijk slapen na deze lange dag.

Dag 2: Krugerpark -
Dag 3: Krugerpark - Johannesburg -
Overnachtingsmogelijkheden -
Optionele activiteiten -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's