Outlook Lodge O.R Tambo

Description of accommodation:

Outlook Lodge O.R. Tambo is approximately a 5 minute drive from O.R. Tambo International Airport and situated just next to the Pomula Park Nature Reserve. The Hotel has both standard twin and standard double rooms, and all the rooms are fully air-conditioned, have en-suite bathrooms (shower, toilet, basin), guest amenities, coffee and tea making facilities and television. Free Wi-Fi is available in our Reception area, for your convenience. Breakfast included. Bistro menu available during the day.

 

Klanten over Outlook Lodge O.R Tambo

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

We vonden het jammer bij aankomst dat we hier geen drankje konden doen. De kamers vonden we vies en niet goed verzorgd. Personeel was wel vriendelijk, de rest was prima voor een nachtje. Wij zouden niet weer naar dit hotel willen.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Deze lodge was helaas een tegenvaller. Hoewel het personeel vriendelijk was, vielen de faciliteiten tegen. Het eten was niet top en ook de lodge inclusief het uitzicht viel tegen

    Bedankt voor uw feedback. Helaas hebben we dit de laatste tijd enkele keren gehoord. We zullen hierover contact opnemen en in de toekomst betere alternatieven gebruiken indien er geen verbetering is.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Ik zou deze accommodatie niet echt aanbevelen. De chauffeur die ons zou halen moest eerst nog naar een andere aankomsthal om andere gasten te halen. Hebben een half uur (!) gewacht maar zagen hem niet terug. Daar zit je na zo’n lange vlucht om 23.00 uur ’s avonds niet op te wachten, dus maar zelf een taxi gepakt.
Bij aankomst in het hotel wilden we nog graag een drankje doen om de eerste vakantiedag goed af te sluiten, maar helaas…dat kon niet volgens de receptionist, alles was al dicht en donker. Toen we boos reageerden besloot men na een kwartier om dan toch maar ergens een wijntje voor ons te gaan halen. Uiteindelijk hoefden we deze bij het uitchecken niet te betalen, dat was dan wel weer netjes. Maar het was niet echt leuk aankomen zo.
Kamers zijn erg gedateerd en ogen niet heel fris, het ontbijt was bijzonder karig.
Het is natuurlijk een goedkoop hotel en prima om even een nachtje te slapen als je laat aankomt, maar ik zou hier zeker niet weer naartoe gaan. Voor hetzelfde geld zijn er veel leukere hotels te vinden in Johannesburg.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!