Rondreizen Zuid-Afrika

Individueel of een groepElk budgetMaatwerk

Een rondreis door Zuid(elijk)-Afrika kunt u op verschillende manieren maken:

Daarnaast kunt u ook voor een specialistische reis kiezen, bijvoorbeeld een golfreis, safari rondreis of een rondreis geschikt voor rolstoelgebruikers.

Rondreizen op maat

Voor ieder budget kunnen wij een droomreis voor u in elkaar zetten. Kijk bij onze reispakketten voor voorbeelden van autorondreizen met verblijf in verschillende categorieën accommodaties. Deze reizen kunnen geheel op maat gemaakt worden.

Tijdens een luxe individuele rondreis door Zuid-Afrika verblijft u in prachtige en unieke 5* lodges, hotels, guesthouses en tented camps. Tijdens een verblijf in de wildparken zijn uw maaltijden, drankjes en game-activiteiten vaak inbegrepen. Verblijven in comfortabele 4* accommodaties is ook mogelijk. Genieten van een heerlijk ontbijtje in de ochtend en prachtige locaties in het centrum of midden in de natuur. Ook bij verblijf in 4* (tented) camps en lodges zijn soms maaltijden en activiteiten inbegrepen. En wilt u niet zelf door het land rijden? Denk dan eens aan een rondreis met een privé chauffeur. Maar ook met een kleiner budget kunt u in Zuid-Afrika genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Er zijn voldoende accommodaties te vinden die passen binnen een budget rondreis door Zuid-Afrika. Denk bijvoorbeeld aan een leuke lodge, gezellige kleine B&B of een accommodatie met een eigen keukentje, zodat u uw eigen maaltijden kunt klaarmaken.

Daarnaast is het ook mogelijk om een kampeervoertuig te huren en hiermee op pad te gaan. Meer informatie vindt u hier.

Neem contact op met 1 van onze Nederlands sprekende reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een rondreis door Zuid-Afrika zijn eindeloos. 8-, 12-, 16-, 17- en 21-daagse rondreizen door Zuid-Afrika zijn allemaal mogelijk. Heeft u langer of korter de tijd? Ook dan zult u zich vermaken in Zuid-Afrika.

Rondreis door Zuid-Afrika met binnenlandse vlucht
Wanneer u graag een complete rondreis door Zuid-Afrika wilt maken, maar geen drie weken de tijd hebt, denk dan eens aan een binnenlandse vlucht. Vanaf Johannesburg en/of Durban vliegt u gemakkelijk naar Port Elizabeth en/of Kaapstad. En vanaf de luchthavens nabij het Kruger National Park vliegt u in een paar uur naar Kaapstad.

Strandvakantie Zuid-Afrika
Ook een rondreis door Zuid-Afrika met strandvakantie is mogelijk. Zuid-Afrika beschikt over prachtige stranden. Hierbij geldt dat hoe verder u in oostelijke richting rijdt, hoe aangenamer de zeewater temperatuur wordt. Ook kunnen wij een strandverlenging voor u boeken naar Mozambique en/of Mauritius.

Zuid-Afrika met kerst bezoeken is een beleving op zich! In Europa zijn wij winters weer gewend tijdens de Kerstdagen, echter is het in Zuid-Afrika met Kerst hartje zomer. Warme temperaturen en lange zonnige dagen. Houdt er rekening mee dat het in deze periode hoogseizoen is. Vroeg boeken is dus aan te raden.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's