Zuid-Afrika met privé gids

Op maatAccommodaties naar keuzeUitstekende gidsen

Wilt u Zuid-Afrika ontdekken per auto, maar niet zelf rijden? Dan kunt u kiezen voor een auto met privé chauffeur/gids. Geen zorgen over het links rijden of het vinden van de juiste weg, maar heerlijk genieten van de omgeving!

Een groot voordeel van reizen met een privé chauffeur door Zuid-Afrika, is dat uw reis geheel op maat kan worden samengesteld aan de hand van uw specifieke wensen. Ook kan uw gids/chauffeur onderweg uitleg geven over de bezienswaardigheden en advies geven over restaurants of activiteiten. Reizen met een privé chauffeur geeft u ook de mogelijkheid om de lokale bevolking en Zuid-Afrika beter te leren kennen.

Wij werken samen met een aantal betrouwbare en ervaren chauffeurs die tevens gekwalificeerd zijn als gids. Zij kennen Zuid-Afrika, het wegennetwerk en lokale verkeersomstandigheden heel goed en nemen u graag mee naar mooie plekken onderweg.

Afhankelijk van de route en de grootte van uw reisgezelschap, wordt besloten welk vervoermiddel het meest geschikt is (personenauto of busje) voor uw reis door Zuid-Afrika met gids.

Neem contact op met 1 van onze Nederlandse reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen
Neem contact op

Uw chauffeur/gids blijft uw gehele reis bij u en kan u assisteren bij het inchecken in de accommodaties. Neem gerust contact met ons op als een reis door Zuid-Afrika meteen privé chauffeur u aanspreekt.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's