Groepsrondreizen in een kleine groep

Kleine groepProfessionele gids

Groepsreizen met klein gezelschap
Wanneer u niet op eigen houtje of in een groot reisgezelschap wilt reizen, dan is een rondreis in een kleine groep door Zuid-Afrika zeer geschikt voor u. U wordt door een ervaren chauffeur reisleider begeleid. U hoeft zich zelf geen zorgen te maken over het uitstippelen van de route, het vinden van een geschikte overnachtingslokatie of het boeken van excursies. Alles is reeds voor u geregeld en u kunt dus optimaal genieten zonder zorgen.

Bij groepsreizen voor kleine groepen wordt gebruik gemaakt van een comfortabel busje of adventure truck. Mocht u liever alleen met uw eigen reisgezelschap op vakantie gaan, dan kan dit vaak tegen een meerprijs of kijk bij reizen met een prive chauffeur/gids. Een mooi voorbeeld van een kleine groepsreis is bv: 20 daagse groepsreis Zuid-Afrika.

Wij werken samen met betrouwbare bedrijven en gedreven gidsen die dit soort reizen begeleiden. Gewilde gebieden voor een rondreis in een kleine groep in Zuid-Afrika zijn het Krugerpark, de Tuinroute of een rondreis van Johannesburg via het Krugerpark en eSwatini (Swaziland) richting Durban. U hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot Zuid-Afrika, maar kunt ook Namibië, Botswana en andere landen bezoeken met een klein reisgezelschap.

Sit back, relax en geniet van een rondreis door Zuid-Afrika in een kleine groep!

 

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • Deelnemer Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR
  • Professioneel advies
  • De laagst mogelijke prijzen
  • Geen tussenpersonen

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's