Groepsrondreizen in een kleine groep

Max. 7-8 personenProfessionele gidsIncl. activiteiten

Wanneer u niet op eigen houtje of in een groot gezelschap wilt reizen, dan is een rondreis in een kleine groep door Zuid-Afrika precies wat u zoekt. Dit soort reizen staat onder leiding van bekwame gidsen die u graag het mooie Zuid-Afrika laten zien. U hoeft zich zelf geen zorgen te maken over het uitstippelen van de route, het vinden van een geschikte slaapplek of het boeken van excursies. Alles is reeds voor u geregeld en u kunt dus optimaal genieten zonder zorgen. Een rondreis in een kleine groep zorgt ervoor dat er meer privacy en persoonlijke aandacht is dan bij het reizen in een grotere groep.

Bij dit soort rondreizen wordt gebruik gemaakt van een comfortabel busje. Mocht u liever alleen met uw eigen reisgezelschap op vakantie gaan, dan kan dit vaak tegen een meerprijs of kijk bij reizen met privé chauffeur.

Neem contact op met 1 van onze Nederlands sprekende reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen

Wij werken samen met betrouwbare bedrijven en gedreven gidsen die dit soort reizen begeleiden. Gewilde gebieden voor een rondreis in een kleine groep in Zuid-Afrika zijn het Krugerpark, de Tuinroute of een rondreis van Johannesburg via het Krugerpark en eSwatini (Swaziland) richting Durban. U hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot Zuid-Afrika, maar kunt ook Namibië, Botswana en andere landen bezoeken met een klein reisgezelschap.

Sit back, relax en geniet van een rondreis door Zuid-Afrika in een kleine groep!

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's